Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Łolek napisał:

Jest piękna i pewna Q3  

Screenshot_2024-08-24-15-34-23-637_com.google.android.apps.messaging.jpg

Jak się nie sprzeda do wiosny i kukurydza będzie po 600 to biere 😀 mam dwie komunie w maju i nie ma czym jechać. Jakieś 30 lat temu przyszła do nas dalszą sąsiadka i opowiada "a wesele wnusi mieliśmy. Dobre wesele było bo dużo samochodów beło i ładne samochody ,prawie jak nowe" 😆😆

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jest i to nie tak mało. Panda, Picanto, Fiorino. W przyszłym tygodniu mam oglądać Picanto ale ten ekran mnie odstrasza.

Piotrze Ty bierz nowe Fiorino i się nie czapkuj🤷...

Opublikowano
29 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ojciec mój ma, to żona mówi że za duży dla niej(mowa o roczniku 2019), Kuga jakby ciut krótsza,no i właśnie II polift najbardziej taki pasujący.

Z większego nie wyleci🤷...

25 minut temu, Karol6130 napisał:

Teraz będą w uj drogie 

Programy idą 

Bo taki jest plan

Rozrzutnika, tego co rozmawialiśmy już żałuję że nie wziąłem wtedy za swoje.

Wtedy gloryfikowali vatowców, to mnie wkurwiło i odpuściłem 

Teraz będą mieli znowu swoje 5 minut

Ale to będzie tylko chwila bo zachód zrobi promocje i leżą 

Jakie by nie były programy, za swoje zawsze kupisz taniej...bierz zanim programy wejdą🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A jak rok czy dwa pogospodarzę...

Ale Ty masz tendencje do czarnowidztwa🤦...pozytywnie myśl...nawet gdyby tak miało być to se przez te dwa lata nóweczką polatasz

33 minuty temu, jahooo napisał:

Kia Sportage

Też...

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Dej pan spokój. Ty to jesteś ewenement w skali światowej. Dobrze że twoi rodzice tego nie czytają bo by cię wydziedziczyli. 

W końcu do nich dociera, że utrzymywanie ciągłych kontaktów z córeczką to nic dobrego.

Opublikowano
50 minut temu, Belaruss820 napisał:

Żona nie chce już "osobówki", przyzwyczaiła się do wyższego auta i jak musi passatem jechać to mnie wyklina. Siedziałem w XC60(no chyba że o takim mówisz bo S60 to limuzyna),wnętrze nie powala,ale wygodne 

Ojciec mój ma, to żona mówi że za duży dla niej(mowa o roczniku 2019), Kuga jakby ciut krótsza,no i właśnie II polift najbardziej taki pasujący.

O zwykłym s60 w sedanie. 22 rok 80 tysięcy nalatane 

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Ale Ty masz tendencje do czarnowidztwa🤦...pozytywnie myśl...nawet gdyby tak miało być to se przez te dwa lata nóweczką polatasz

Może mieć tętniaka w głowie i nawet nie wiedzieć. Wtedy, żyje się jak na minie

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

Marcin cenę trzymają. Ryśka byś łykał na starcie 😁

IMG_20240813_023241.jpg

Starego to już ma passata. Coś nowsze chyba chciał 

39 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

SUV nie jest dla kogoś takiego jak ja - szukającego oszczędności. 

E wyolbrzymiasz. My do uaza jak gaz założyli to ekonomiczny się zrobił 

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W końcu do nich dociera, że utrzymywanie ciągłych kontaktów z córeczką to nic dobrego.

Piotruś skończyłeś wykopki? Ja zara lecę, ale trochę za gorąco. Odpowiednia pora wg.google to wczesny ranek, albo późne popołudnie. Dobrze, że sucho, przynajmniej gnić nie będą. Tak pisze w google

Opublikowano
39 minut temu, Łolek napisał:

Ta panda mi ok 350tys nakręcone 

Screenshot_2024-08-24-15-44-15-276_com.google.android.apps.messaging.jpg

Co to za madafakerska panda?

37 minut temu, 6465 napisał:

Jak się nie sprzeda do wiosny i kukurydza będzie po 600 to biere 😀 mam dwie komunie w maju i nie ma czym jechać. Jakieś 30 lat temu przyszła do nas dalszą sąsiadka i opowiada "a wesele wnusi mieliśmy. Dobre wesele było bo dużo samochodów beło i ładne samochody ,prawie jak nowe" 😆😆

Jutro na 25lecie ślubu mam jechać... Mało brak a dziś bym zwolnienie i temu szczęśliwemu małżonkowi załatwił i sobie. Przyszedł i dziewczynom przy plewieniu przeszkadzał, miałem do jego żony cynk dać żeby po cichu podjechała i zobaczyła co on robi 😁

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co to za madafakerska panda?

Jutro na 25lecie ślubu mam jechać... Mało brak a dziś bym zwolnienie i temu szczęśliwemu małżonkowi załatwił i sobie. Przyszedł i dziewczynom przy plewieniu przeszkadzał, miałem do jego żony cynk dać żeby po cichu podjechała i zobaczyła co on robi 😁

Byś był konfident 😁

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Może mieć tętniaka w głowie i nawet nie wiedzieć. Wtedy, żyje się jak na minie

tak pomyślałem o kanapkowym skrytozercy placku ...tam sporo miejsca w tym wielkim łbie ...nie 🤔.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v