Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Zabrakło tekstu mojej kumpeli:"bo wiecie, ja to lubię być tak porządnie wyjebana"🤦

dej namiary , może da sie coś zrobić dla niej w tym temacie 

• Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

rozprawę sądową cały koniec se obejrzyj 

Nie mata nic ciekawszej formy odpoczynku przy takiej pogodzie i święcie niż tv? 

Ja za netflixa płacę, a już mało co oglądamy. 

A gdzie tv 🙆 

Opublikowano
5 minut temu, Buszmen11 napisał:

Zabrakło tekstu mojej kumpeli:"bo wiecie, ja to lubię być tak porządnie wyjebana"🤦

Różne były te koleżanki. Kiedyś znajoma mówi że te chłopaki to lelum polelum. Jej to by się przydał taki co by ją dobrze wydupil od tyłu aż by mu skaje w polonezie zębami zerwała z siedzenia.

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Wiesiek chyba lubił puścić lejce i popłynąć kiedyś oporem. Coś mi się kojarzy 

Mnie to on czasami tego od jesionki przypomina 

4 minuty temu, konteno napisał:

dej namiary , może da sie coś zrobić dla niej w tym temacie 

Mierz siły na zamiary

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

A gdzie tv 🙆 

Masz Ty pieniędzy 

U mnie to nie istnieje 

A tv z gniazdka odłączony 

Darmowego prądu szkoda na te głupoty 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Różne były te koleżanki. Kiedyś znajoma mówi że te chłopaki to lelum polelum. Jej to by się przydał taki co by ją dobrze wydupil od tyłu aż by mu skaje w polonezie zębami zerwała z siedzenia.

O. A ja myślał, że kunolis Ci się w tej Sklasie zalągł co ostatnio byłeś, siedzenia rozprute... 🔥

• Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

No wisz co 🙆...chcesz go otruć 😱... toć króliki jeno marchew i kapustę 🤷...i najlepiej jak w szkodę wlezą😉😁

A sałata gdzie 🧐

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

A gdzie tv 🙆 

Dawaj na odpustową. Chłopaki od sąsiadów pojechali dziś nad zalew do wykrotu a że źle ich przyjęli tam to potłukli jakichś chamow. Ten stary przyszedł i gada na nich a ja razem z nim ale z tego względu że mnie nie wzięli ze sobą 

5 minut temu, Buszmen11 napisał:

Już zajęta. Jeden stolarz już ją "obrabia"

Hebluje znaczy, czy małe deseczki robi?

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

To teraz wiem skąd się wzięło

-,,zostanmy przyjaciółmi"

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dawaj na odpustową. Chłopaki od sąsiadów pojechali dziś nad zalew do wykrotu a że źle ich przyjęli tam to potłukli jakichś chamow. Ten stary przyszedł i gada na nich a ja razem z nim ale z tego względu że mnie nie wzięli ze sobą 

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał:

@pedro2 Radek ma krowy to i tak sie nigdzie nie ruszy i nie kajtnie a ja to ni mam za co ani z kim 

Ja również mam tak samo jak ty.😏

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

@pedro2 Radek ma krowy to i tak sie nigdzie nie ruszy i nie kajtnie a ja to ni mam za co ani z kim 

Mnie też chcieli naciągnąć na ogólnopolskie dni pszczelarza czy jakoś tak - owszem, tanio ale na dwa dni - w sobotę rano wyjazd, w niedzielę późno w noc powrót - to zwierzaków nie zostawi i poniedziałek by musiał brać wolny a szkoda urlop na takie coś tracić. 

Opublikowano
16 minut temu, pedro2 napisał:

no nie , o 6 z roboty wyszedłem to do teleexpresu sie spało 

17 minut temu, pedro2 napisał:

A gdzie tv 🙆 

dlatego nigdy tego gvna nie kupowałem , to złodziej czasu jak TV i AF tylko że nie za darmo jak tamte dwa 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

U mnie to nie istnieje 

A tv z gniazdka odłączony 

Darmowego prądu szkoda na te głupoty 

ja 3 telewizory 32" ze śmietnika przywiózł z miasta , z dobrobytu wymiana na większe a starsze do kontenera , sie powiesi w garaż i jaki kąkuter lub tablet i serwisówki elektroniczne na dużym ekranie sie bedzie oglądać 

• Like 1
Opublikowano

Piotrze aż 

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie też chcieli naciągnąć na ogólnopolskie dni pszczelarza czy jakoś tak - owszem, tanio ale na dwa dni - w sobotę rano wyjazd, w niedzielę późno w noc powrót - to zwierzaków nie zostawi i poniedziałek by musiał brać wolny a szkoda urlop na takie coś tracić. 

Piotrze aż się dziwię ,że o mały włos a byś się zgodził na jakiś wyjazd 😲

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

zależy gdzie to , jakbyś miał hothatcha to nie problem jednodniowy wyjazd ogarnąć tylko wcześniej wstać i obrządzić i to samo wieczorem późnym po powrocie

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mają dziewczyny marzenia. Jedna  chciała żeby ją wziąć w golfie a ona by wierzgała z  głową wystającą przez szyberdach 🤭

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Gdzie te uroczystości 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v