Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Powodzenia.

Już dwóch z tych co byli od wiosny jechało na kupnej kiszonej i suchej... Bakutil był częstym gościem i w mleczarni zemsta. 

Co? 🤣 Radziu żyrandol znowu stanął Ci na drodze? 

To ja zeszłoroczną 1.7m po całości miała po 6.5 tys zażyczyłem i chłop wziął bez jęczenia.

Dobry Ty agent 😁

u nas Ci tyle nie zapłacą zapomnij 😛 jeden sprzedawał na tony, to mu wyszło trochę ponad 3 tys za hektar 😂😂

Opublikowano

Siemanko towarzystwu...15°, słonecznie i se będę świętował...żony brak, córki najmłodszej brak, starsza się gdzieś wybiera...no święto na całego 🤗

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

Siemanko towarzystwu...15°, słonecznie i se będę świętował...żony brak, córki najmłodszej brak, starsza się gdzieś wybiera...no święto na całego 🤗

to dziś i odprostować się nawet będzie można. 🤣

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Wreszcie będziesz Panem domu 🤣

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, witejus napisał:

Trza było mu proponować jak tylko krowa się zacieliła.

Toć były takie dyskusje jeszcze, kiedy dziadek był 🤷...

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Tak

Mam 3

biorę wszystko tylko w połowie drogi trzeba się spotkać,

Opublikowano
slawek74 napisał:

Tomasz0611 napisał:

Zwykły dzień roboczy, co tu świętować.

odpust w parafi...🙋‍♂️ jak to co .. przemienienie dzisiaj...

odpust przeniesiony na niedzielę. + urodziny księdza. festyn parafialny będzie. kuchnia polowa.

Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak to co...brak przeciwnika🤷😁...

15 minut temu, Bananek napisał:

to dziś i odprostować się nawet będzie można. 🤣

Ło Panie...całkiem inaczej...w pionie🤭...

2 minuty temu, PAN88 napisał:

Wreszcie będziesz Panem domu 🤣

Przez chwilę 😥...ale jednak🤭...

1 minutę temu, DANDYS napisał:

biorę wszystko tylko w połowie drogi trzeba się spotkać,

Wszystkiego jest 5

Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Pańskie Przemienienie, odpust parafialny i syn 16 lat temu mi się rodził. 

Jest co świętować👍😁

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Pańskie Przemienienie, odpust parafialny i syn 16 lat temu mi się rodził. 

Jest co świętować👍😁

to musieliśta się z moim sąsiadem zgadać bo też jego syn ma dziś urodzin na fb wyskoczyło 😂

Opublikowano
50 minut temu, radekz200 napisał:

u nas Ci tyle nie zapłacą zapomnij 😛 jeden sprzedawał na tony, to mu wyszło trochę ponad 3 tys za hektar 😂😂

Jak 1.3 ha pryzmę za 11 kupił to i tu po 8+ pójdzie. 

Głód jest bo w polu bieda. 

Za darmo nie oddam. 

Opublikowano

A mnie na FB wyskoczyło dwóch kolegów i taka jedna...parę domów dalej mieszka....ale popitaśna dziewczyna 😎...nauczycielka...

2 minuty temu, radekz200 napisał:

to musieliśta się z moim sąsiadem zgadać bo też jego syn ma dziś urodzin na fb wyskoczyło 😂

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Żona kolegi ze studiów ten sam dzień,  miesiąc i rok co ja

Opublikowano

po nocnych opada slonko wyszlo , moze nie bedzie bardzo wiac to wkoncu za wapno sie wezme..

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Coś ostatnio mało widywany tu.

Szkoda że mam spory kawałek do Ciebie

konfident ma jak zwykle kryzys psychiczny..

najpierw zalozyl nowe konto ,potem wrocil do starego ,a teraz cisza .

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

I termos, koniecznie termos.

Z ilością połączeń w PL to wątpie żebym przez 2 dni tam dojechał.

Jestem już w domu. Pierdziele te wyjazdy.

wez sprawdz .to naprawde nie jest trudne..

takie macie pojecie o podrozowaniu na wsi..

kolo 13  godzin .. augustow -ladek zdroj 

1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

@Agrest Prognoza na mokrą wg jednego znawcy 600-650 netto

w ktorym roku ??

49 minut temu, Qwazi napisał:

od takich samotnych mamusiek to sie musze odganiac na urlopie-dobrze ze zona mi pomaga 😂😂

takie czasy ze dyskoteki pelne samotnych kobiet..20 samic i 2-3 samcow..

samotne mamuski grasuja a jakos samotnych ojcow nie widac.

Opublikowano
57 minut temu, Qwazi napisał:

To się nazywa raj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v