Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

49 minut temu, Strongman napisał:  Wyprowadziłeś jelenia na spacer? Dużo już godzin ma?

pewnie z ,,tysiąc,, 🤔😁

Bananek napisał:

Chłoporobotnik napisał:

... a jak nie ma roboty to w kartony...

jak Hanka Mostowiak?

🙆‍♂️🤦🤣🤣🤣

• Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Bobry są pod ochroną więc w piątek ich sobie nie zjecie ...

Phi

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jedna zmiana. Na trzy to bym nie poszedł.

Robotę zmieniłeś?

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Toć robią podobnie do poprzedników. 

Toć to jedne urwy z tego samego budelu 

Tylko zainteresowanie mediów i gównoburza w necie  odmienne

Opublikowano

nic nie robicie caly dzien ?? do roboty lumpenproletriacie wiejski..🤣

zniwa prawie skonczone -tylko morga owsa w sasiedniej wsi ..

10 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Możesz ich okłamywać w żywe oczy, na nich  szczać, pluć ale i tak powiedzą że deszcz pada. Głupszej nacji nie ma.

🤣 pinokio wzor prawdomownosci, prezes meskosci a adrian decyzyjnosci..

jakim trzeba byc idiota zeby po 8 latach rzadow pis-u jeszcze ich popierac ?

wiejskim ?? to troche za malo..

10 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Jaki socjal? 

Tylko 800+ do grudnia

cos pozno zaczales ..

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

A jak inaczej wpłacić pieniądze na konto ?? Normalnie mam faktury czy na bobek czy truskawki ... 

do skarpety..

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

A jak zrobisz darowiznę ?? Wtedy ktoś inny musi wykazać jak zarobił te pieniądze, to nie lata 90-te gdzie US miał wszystko na papierze, teraz wszystko w komputerach i od razu wszystko się sprawdza ...

Przez pół roku tak zbiednieli ? Nie ma bonów wakacyjnych to patusy zostały tam gdzie ich miejsce zamiast jechać nad morze ...

bonow nie ma od dawna..

wczoraj bylem swiadkiem jak znajoma z corka wplacala troooche gotowki na lokate-urzedniczka kazala jej wykazac zrodlo dochodu,tym bardziej ze byla nowa klientka banku,

6 godzin temu, 6465 napisał:

Muszę świadectwo kwalifikacji wyrobić bo już 10lat nie eazne.No roboty to jest. Już na nockę jadę na strzała.

Tu nie chodzi o pieniądze. A o zajęcie,  jak się ma za dużo wolnego czasu to głupoty do głowy przychodzą.

wiekszsoc stalych bywalcow af ma za duzo wolnego czasu-ale glupoty im do glowy nie przychodza-one sa tam stale...

4 godziny temu, gregor1284 napisał:

tym bardziej ze z krakowa.

konfident wrocil do poprzedniego konta ?? na chwile pisal na nowym..

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Tylko zainteresowanie mediów i gównoburza w necie  odmienne

A jak szambo wybija, o synku kurskiego, czy tam broszkowej 🤫

Tego synka kurskiego to bez mrugnięcia okiem za pomocą dwóch cegieł bym wyleczył 😡

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

wczoraj bylem swiadkiem jak znajoma z corka wplacala troooche gotowki na lokate-urzedniczka kazala jej wykazac zrodlo dochodu,tym bardziej ze byla nowa klientka banku,

Setki tysięcy już do wpłatomatu włożyłem i nikt mnie nie pytał o źródło z którego to mam ...

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie nie...

Prawdę napisali...

Tyż jedzie jak rakieta.

Fajne to takie wspomaganie elektryczne...

Rwie przednie koło do góry, bo jak nie to nie Yamaha na pewno ...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

A jak szambo wybija, o synku kurskiego, czy tam broszkowej 🤫

Tego synka kurskiego to bez mrugnięcia okiem za pomocą dwóch cegieł bym wyleczył 😡

Zupełnie nie w temacie jestem. 

Pewno Tomek coś więcej napusze🤭

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

Zupełnie nie w temacie jestem. 

Pewno Tomek coś więcej napusze🤭

Nie wiem ;) Nawet najwyższy z Nowogrodzkiej szedł na czerwonym, to i reszta też może xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Rwie przednie koło do góry, bo jak nie to nie Yamaha na pewno ...

Idzie na koło jak wściekły.

Zawalisty gadżet...

9 minut temu, jacus napisał:

zniwa prawie skonczone -tylko morga owsa w sasiedniej wsi ..

To już cztery poszły?

Szybko....jak na ciebie ..😆

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Idzie na koło jak wściekły.

Zawalisty gadżet...

Ja to muszę sobie jakąś hulajnogę elektryczna obczaić, na Bronisze by się przydała :) nie chce już się łazić po tej giełdzie ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie wiem ;)

Nie wierzę, jest okazja ugryźć pisowców i nic nie wiesz?

Może coś o młodym Tusku choć masz ploty z dawnych lat?🤭

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Agrest napisał:

Nie wierzę, jest okazja ugryźć pisowców i nic nie wiesz?

Może coś o młodym Tusku choć masz ploty z dawnych lat?🤭

Też nie mam ;) oni wszyscy tam tacy sami ... A PiSowcy mówili że są nową jakością, że oni to będą inni, a potem wyszło Szydło z worka ... Taki sam ściek jak PO SLD czy PSL ... Tego tylko nie mogę w PiSowcach że przekupili ciemny naród kasą i dołożyli do tego tępą propagandę, gdyby nie to to by było mi obojętni ... Gdyby konfa miała światopogląd PSL i zatrzymała swoje poglądy ekonomiczne to już dawno by mieli mój głos ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Nie trawię. Resortowe dzieci robią bydło i wszystko bez konsekwencji. 

Naród już tak przywykl do afer że jakąkolwiek ujnie by nie zrobili, to na nikim już to wrażenia nie robi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Że się tym niewychowanym głąbem interesują ludzie...

https://www.wrp.pl/atrakcyjna-dzierzawa-kowr-olsztyn-zapowiada-przetarg-na-117-ha-po-bylym-pgr-w-kwiecewie/

Który bierze?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ja to muszę sobie jakąś hulajnogę elektryczna obczaić, na Bronisze by się przydała :) nie chce już się łazić po tej giełdzie ;)

Taki rowerek polecam 

No hulajnogi to azjaty opanowały ...na takich giełdach 

Kiedyś byłem za Warszawą w Wólce Kosowskiej, to nawet towar na tym wozili...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Michałek i tak jest jednym z bogatszych parlamentarzystów. Także raczej tam dla czystego korytka nie siedzi. 

Ale już jest przeżuty i zaraz będzie wypluty. Nic oprócz układu istnieć nie może. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v