Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, MonteChristo napisał:

Szkoda, że z Giertychem nie zrobili porządku jak mdlał to mogli go wiadrem wody ocucić albo strzałem w pysk

Oskara powinien za to dostać. Jak mrużył troche oczy żeby zobaczyć co się w koło niego dzieje. Później spierdolił do Włoch.

Oszust pier**lony, to chyba większa męda i sprzedawczyk jak rudy.

Na miejscu pisowców taki jak np Obajtek czy inni też bym spierdolił za.granice i miał w d*pie peowskie sądy. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

Widocznie nie takie same skoro kibicujesz Tuskowi, za rządów PIS nie pamiętam byś kibicował Kaczyńskiemu by udało mu się zamknąć za kratami całą tą POPSLowską grupę przestępczą.

Kaczor to taka niemota że jemu by się na pewno nie udało ... Butów zawiązać nie umie a ludzi chciał zamykać xD

Choćby jak wyżej opisywany Giertych z łatwością uciekł tej niemocie ... Biden, Kaczor, te persony wyraźnie pokazują że ich miejsce jest w fotelu bujanym a nie biorą się za władze ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Butów zawiązać nie umie a ludzi chciał zamykać

A co takiego Tusk umie?wściekać się i ro***erdolić wszytko wokół, ciekawe czy jak dożyje tych lat co Kaczyński to gacie na d*pę sam wciągnie.

10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Choćby jak wyżej opisywany Giertych z łatwością uciekł tej niemocie ..

Uciekł🤣, wtedy obowiązywał układ z Magdalenki, my nie ruszamy was... itd

• Like 2
Opublikowano
26 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Oskara powinien za to dostać. Jak mrużył troche oczy żeby zobaczyć co się w koło niego dzieje. Później spierdolił do Włoch.

Na miejscu pisowców taki jak np Obajtek czy inni też bym spierdolił za.granice i miał w d*pie peowskie sądy. 

Ale jego najbardziej nienawidzą z tych wszystkich 

Zresztą pis słabo umie w media

Zamiast się nimi chwalić zacząwszy od Radka skończywszy na Pawle 

A i o Romanie zawsze na bąknąć że on z młodzieży wszechpolskiej 

Że nacjonalista

Opublikowano
41 minut temu, Krzysztof81 napisał:

a co ukradł i kogo oszukał 🤔.... przykładowo taka menda pisowska jak obatel to kabrioletem w zimę podróżował i wyłudził 100 tys euro ....teraz dobiorą się do tyłka bo brakło  głosów baranów 🤣😜🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Prądu dalej brak.

do picia alko prundt nie potrzebny a wirówke do miodu można na korbke przerobić albo na WOM 

9 godzin temu, Łolek napisał:

Nic w życiu nie jest za darmo 

wiesz ile elektrośmieci z których korzystam mam za darmo , jedynie czas stracony na grzebanie w koszach ale to przy okazji zakupów

43 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Dozynki o zachodzie słońca 20:18

IMG_20240713_201725.jpg

ta POprzeczka psuje widok , można od claasa by założyć albo od zielonego serii S lub X

1 godzinę temu, Bananek napisał:

co Ty opowiadasz. myślałem, że trzeba wstać wcześniej i iść w stronę drzwi jak się zbliża do przystanku. albo do kierowcy podejść. 🤣

spadochron założyć 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

P0 zniwach

P0 chowane plony 

P0nad 7 ha dziś wymłócone w 5 kawałkach

55 letni germaniec nie P0psuł się

No ale jeszcze 20  ha co zapisane ma do młocki

A pewno jeszcze dojdzie co

Jaki model tego 55 latka?

Opublikowano

I ja dziś w bizonie poprawiłem co wyszło po pierwszych hektarach, w poniedziałek gumę jeszcze z przodu podłogi klepiska trzeba wymienić bo szczur sobie wentylację zrobił, jęczmień nie leciał 🫣

We wtorek/środę się ruszy 👍 

Tak trzeba żyć, kombajnu nie kupować, a mieć do koszenia 🤭 lepiej mam niż @Chłoporobotnik 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Kaczor to taka niemota że jemu by się na pewno nie udało ... Butów zawiązać nie umie a ludzi chciał zamykać xD

Choćby jak wyżej opisywany Giertych z łatwością uciekł tej niemocie ... Biden, Kaczor, te persony wyraźnie pokazują że ich miejsce jest w fotelu bujanym a nie biorą się za władze ...

Za PO stoi prawie cała UE. Ścigany przez polskà czy pisowską policje może wyjechać za granice i gówno mu zrobią. Może być nagrany na kamerze jak kradnie pieniądze a komisja wenecka i parlament UE stwierdzi że jego ściganie to łamanie praworządności. Taka jest subtelna różnica.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 3
Opublikowano
Bananek napisał:

wojtal24 napisał:

Agrest napisał:

36 minut temu, Bananek napisał:

po niedzieli widzimy się?

po przyszłej oczywiście

Nie, raczej na pewno nie. Pewno źniwa będę robił.

Córka chce zagramanicę. Powiedziałem jej że jak zoorganizuje to czemu nie.

Szwagier jeden ma możliwość od kumpla domek w Portugalii wypożyczyć i tam bym chciał.

Ale wiesz samolot😜🤭

boisz się lecieć spoko nic strasznego

boi się zasnąć, żeby przystanku nie przegapić. 🤣

o to może być spokojny ja mam chyba jakiś słaby wygląd bo zawsze mam dodatkowa jakaś kontrolę

Opublikowano

Kurna ..

Ale roboty dzisiaj trząchniete...

Byloby jeszcze do północy, ale się mi już nie chciało...echch...

Te socjale tak mnie rozpuściły chyba...abo starość....że się nie kce....robić ...

Opublikowano
44 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

P0 zniwach

P0 chowane plony 

P0nad 7 ha dziś wymłócone w 5 kawałkach

55 letni germaniec nie P0psuł się

No ale jeszcze 20  ha co zapisane ma do młocki

A pewno jeszcze dojdzie co

U mnie jeszcze kombajn nie odkryty 🤭 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v