Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

No nie dostaliśmy ale widać cos tam wydrążyli skoro niedługo po objęciu władzy donek się z Olafem spotkał i głośno mówili że zamykają ten temat. Jakby pisiory nic nie wskórali to by olali ten temat a tu jednak wizyta kanclerza i oficjalne stanowisko. Że tylko kasę będą dawać jeszcze żyjącym z tamtego okresu i ,,pomogą " nam na granicy. 

PiS to co wymieniłeś podpisywał. A widziałeś żeby PO i reszta krzyczeli żeby to zablokować i nie podpisywać? Czaskowski jeszcze przed wszystkimi wprowadzał to w wawie. Jakby po z koalicja rządziło to tak samo by to podpisali. Obudź się chłopie bo za dużo szamba z telewizji wypiles i jesteś zaszczuty na PiS. Ktoś inny jest zaszczuty na Po i resztę i później w Polsce jest tylko szambo między ludźmi a okrągły stół się bawi. Wymyślając coraz to nowe zabawy a głupi lud wierzy 

Starych hełmów na granice przyślą?

58 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Nigdy.

@gregor1284 ty masz problem podobnie jak większość starych pzprowców, komuchów i wyborców SLD. Partia lewicy przekształciła się w lewacką partie i zamiast dbać o prawa ludzi pracy, górników, rolników, pokrzywdzonych( tak naprawde to nigdy nie dbali, patrzyli tylko żeby kabze sobie nabić - baronowie SLD)  to teraz martwią się tylko aborcją, eutanazją i tym co kto sobie wsadza w dupe i nie tylko. Jak żyć? 

images (3).jpeg

Mnie to już i dyktaturę zarzucali. Mnie by ta dyktatura pasowała o ile ja bym.byl dyktatoren

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Starych hełmów na granice przyślą?

A kto ich tam wie. Może stare konserwy które miały iść do utylizacji 

51 minut temu, pedro2 napisał:

Yhy tak się rozbudowała, że niecałe 2mm zostawiła 🤣 

Screenshot_20240713-074836.png

To rzeczywiście dała konkret. 10-15 km ode mnie na zachód wszystko pływa 

Opublikowano
53 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Co, taka prawda, super kasa jest w tym roku ... Za PiSu takiej nie było ...

Zobaczysz jaka za rok Będzie 🤣

Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał:

A kto ich tam wie. Może stare konserwy które miały iść do utylizacji 

To rzeczywiście dała konkret. 10-15 km ode mnie na zachód wszystko pływa 

Konserwy też pójdą, aby tanie.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Ja wybieram władze aby była dobra dla mnie ... Nie interesują mnie patosocjalopatusy na przykład ... O mnie nikt się nie martwi, to dlaczego ja się mam martwić o kogoś ...

Powiem ci więcej, ktoś kto uczciwie robi to nie martwi się tym kto rządzi, bo czy za jednych czy za drugich żyje tak samo...

Za PiSu zwolennik PO powiedział mi że jest gorzej bo za 5zl/h nie ma ludzi do pracy i zbankrutuje 🤣. To tylko w pierwszym kwartale tego roku upadli 50tys firm a 90 zawiesiło działalność gospodarczą jak dobrze pamiętam.

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Za PiSu zwolennik PO powiedział mi że jest gorzej bo za 5zl/h nie ma ludzi do pracy i zbankrutuje 🤣. To tylko w pierwszym kwartale tego roku upadli 50tys firm a 90 zawiesiło działalność gospodarczą jak dobrze pamiętam.

A to firmy upadają z dnia na dzień czy to efekt tego co działo się wcześniej ...

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Nie jestem zaszczuty na PiS, dla mnie to jedno i to samo szambo, różniące się tylko nieznacznie smrodem ... Nie bronie Platformy, pokazuje tylko że PiS=PO, praktycznie nie ma żadnych różnic ...

Szonus tak straszyl że będzie bida na wsi, że Tusk nas zagłodzi a tu rekordowa cena bobu, za PiSu takich nie było ... Oby i za rok tak było to będzie można po nowe S1000XR jechać do salonu ;)

To nie zasługa PO że bób drogi. Podejrzewam że po prostu za tani był przez jakiś czas i brak ludzi spowodował że mniej było zasiane/zasądzone? I stąd cena. A pierwsza część wypowiedzi jak najbardziej sluszna

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Spokojnie, na przyszły rok nasieją

7 minut temu, HF86 napisał:

Zobaczysz jaka za rok Będzie 🤣

Już w zeszłym roku było nieźle, miało być w tym roku nasiane i co ... Trzeba robić to co zawsze, jak nie z truskawki to z bobu, coś zawsze zostaje ;)

Przed chwilą, PAN88 napisał:

To nie zasługa PO że bób drogi. Podejrzewam że po prostu za tani był przez jakiś czas i brak ludzi spowodował że mniej było zasiane/zasądzone? I stąd cena. A pierwsza część wypowiedzi jak najbardziej sluszna

W zeszłym roku u nas 8zl, Kraków nawet 10zl dostawał, niby było nasiane, ale na Krakowie dużo zniszczyły choroby.

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Nie ma 

Ja kładę tak że ten szew jest na zewnątrz. I w okolicy widzę że większość tak ma położone 

Pada od wieczora, 

Jakieś 30l już jest

Właśnie tak samo położyłem, spadło tak z 30-40l i widzę że słoma wilgotna 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Już w zeszłym roku było nieźle, miało być w tym roku nasiane i co ... Trzeba robić to co zawsze, jak nie z truskawki to z bobu, coś zawsze zostaje ;)

Oto to.  

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Widzisz, i tak wartało to ustrojstwo zakładać, jeszcze przy twoim zużyciu...

Ja nie będę płacił

Ja na tuska nie głosował

Niech Wyborcy uśmiechnięci płacą

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Pada🌧️

P0 koszeniu

A było 5 ha na dziś

Kurła jak P0trzebny był to nie było

A tera sra robotę

Jutro POkosisz i tak do kościoła nie chodzisz więc w sumie niedziela dla ciebie jak zwykły dzień 😜😜

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja nie będę płacił

Ja na tuska nie głosował

Niech Wyborcy uśmiechnięci płacą

To zdemontujesz 🤔 czy nakryjesz czarna folią żeby nie było widać😆

Gdzie są ci co na Marcina psioczyli że w tym temacie o polityce pisał🤔

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v