Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał:

To był stara szkoła, teraz pozywa się cały garnizon o potancjalne ojcostwao🤭

Wiem. Byłem na czymś takim 

38 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja mówię o Warszawie, po 20 biały, 15 żółty, cała alejka ziemniaka więc będzie pewnie nadal w dół ...

Rano jeszcze 25 chcieli. Żółty 20. Później wstawię zdjęcie swoich żółtych i białych. Żółty bardzo ładny irys ujowy no ale tak to jest jak ojciec nie da sobie przetłumaczyć. A po 3zl/kg sadzeniaki irysa mu ludzie dawali a 400kg zasadził

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Późnej nasadza, ale tej z pełni sezonu raczej nie, 10zl za łubiankę nie zachęca do nasadzeń ...

U mnie jedynie do tej można podejście zrobić. Siedź u nas ludzie nie rozróżniają. Znajomy chce wiśni to napisałem do Damiana a ten się głowi co to za wiśnie bo matka dwa tygodnie temu robiła no to go pod uj robimy że starych wiśni z zeszłego roku kupiła 

20 minut temu, 6465 napisał:

@Chłoporobotnik Piotrek ty pisałeś że z dziadkami się wychowałeś? Pewnie to ty😄

Jak pytali go ile ma lat to odpowiadał "jak bóg da to za miesiąc będę miał 6"

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

26 minut temu, szymon09875 napisał:

@Qwazi wyczuł koniec asf i prosiaki będzie chował 🤔 

Ale się naturlalem 🫣 

Teraz to trzeba zwieźć bo rozkradną 🤭

Etam...będziem z Karolem Sławkowe bydło wywozić 🤷...po cichaczu😁...

jak sam wcześniej nie wywioze....

PAN88 napisał:

1 godzinę temu, jacor73 napisał: To był stara szkoła, teraz pozywa się cały garnizon o potancjalne ojcostwao🤭 Wiem. Byłem na czymś takim 

pozwany 🤔🤭🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Ło Pany🙆, wita jaką @Łolek rezydencyją se stawio😱💪💪💪...byłem, widziołem.. majstrów łod roboty łodciągać próbowołem😎😉🤭...

Obserwuj,i dawaj cynka kiedy na parapetówkę zawitać 

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

jak sam wcześniej nie wywioze....

Wywiesiłeś białą flagę🤔...nie poddawaj się, walcz💪...Ryki potrzebują mleka🤷😉...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Obserwuj,i dawaj cynka kiedy na parapetówkę zawitać 

Będę 🫡...

Ale widząc ten rozmach, to trza bedzie...dwie przyczepy wyściełać słomą🤔🤷😁...

• Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

Wywiesiłeś białą flagę🤔...nie poddawaj się, walcz💪...Ryki potrzebują mleka🤷😉...

Będę 🫡...

Ale widząc ten rozmach, to trza bedzie...dwie przyczepy wyściełać słomą🤔🤷😁...

Żarty z biednego robi sobie 

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Potrzebne mi na Paprykę bo w niej też szaleje zaraza ziemniaczana.

Pryskałem cabrio ale chcę powtórzy czymś innym

Kiedyś był radomil czy ekonom moze teraz infinito spróbuj jak nie wycofane.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v