Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Uj wie co tam jest z tą aferą było 600k teraz 600, jadka polityczna

Ile było wtedy, tyle jest i teraz. Zależy kto liczy.

Opublikowano
31 minut temu, 6465 napisał:

https://goniec.pl/kobieta-z-dzieckiem-sploneli-zywcem-w-aucie-nowe-ustalenia-prokuratury-zp-wbc-110823

Tak dla kontrastu. Sprawa z Zeszłego roku ale wciąż żywa w lokalnej społeczności. Prędkość motocykla musiała być znaczna.

😀

Tylko o ile pamiętam to kobieta też winna była bo wymusiła pierwszeństwo ... Więc i motocyklista i kierowca samochodu współwinni.

Opublikowano

Z tego co widzę to wszystkie tanie taxi w Warszawie typu Uber czy bolt obsiedli ciapaci i to za poprzedniej władzy. Choć ciągle ich przybywa. Tak że nie ważne kto rządzi a to gadanie że ich nie wpuścimy to tylko taka kiełbasa wyborcza.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko o ile pamiętam to kobieta też winna była bo wymusiła pierwszeństwo ... Więc i motocyklista i kierowca samochodu współwinni.

Tak samo może być i ty co dziś wystawiłeś. Więc nie wiń i nie osądzaj działka że wyłącznie jego wina. 

Opublikowano

Co do tej migracji to sam ZUS podaje, że w 2022 była tam zarejesrtowane ponad milion obcokrajowców. Jaki procent stanowią migranci pracujący i legalnie ubezpieczeni? Tych ludzi jest masa. Przytłaczająca masa. Każdy rząd wpuszczał i będzie wpuszczał ich, bo by im się systemy emerytalne i podatkowe zawaliły. Krótkowzroczne działanie,  ale rządy tak działają. Zaś dla propagandy mogą mówić co innego. 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Tak samo może być i ty co dziś wystawiłeś. Więc nie wiń i nie osądzaj działka że wyłącznie jego wina. 

Tylko sam się nieraz na tym łapie że pod słońce nie widzę motocykla, mimo tego że jedzie tempem samochodów, po prostu latem trzeba dwa razy spojrzec bo motocykl jest słabiej widoczny już samochód.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko sam się nieraz na tym łapie że pod słońce nie widzę motocykla, mimo tego że jedzie tempem samochodów, po prostu latem trzeba dwa razy spojrzec bo motocykl jest słabiej widoczny już samochód.

Tu dobrze prawisz . Więcej rozwagi uprzejmosci i bez pośpiechu, będzie nam się wszystkim lepiej jeździło .

Opublikowano
54 minuty temu, tracker napisał:

Pierdolenie tego pana redaktorka jest nie do słuchania. 

Za pisu tego nie było 🤣

Cała wschodnia pl wie że jest to proceder od wielu lat. Teraz rozdmuchują i nawołują do wojenki debile. 

Bo Niemce odwieźli 

Bo mają takie prawo,a że granice otwarte to z czego mają się spowiadać?

Na ciapatkach to I w latach 90tych znajomy się dorobił. Wszystko pod granice hitlerowska podwoził. 

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tu dobrze prawisz . Więcej rozwagi uprzejmosci i bez pośpiechu, będzie nam się wszystkim lepiej jeździło .

Jeżdżę motocyklem w zabudowanym przepisowo, poza zabudowanym max 110, a i tak często się łapie że ktoś mi wymusza ...

Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry...18°, słonecznie...dzisiaj trzeba trochę pozmieniać świat 🙃

Sesja 🤔

13 minut temu, HF86 napisał:

Pierdolenie tego pana redaktorka jest nie do słuchania. 

Za pisu tego nie było 🤣

Cała wschodnia pl wie że jest to proceder od wielu lat. Teraz rozdmuchują i nawołują do wojenki debile. 

Bo Niemce odwieźli 

Bo mają takie prawo,a że granice otwarte to z czego mają się spowiadać?

Na ciapatkach to I w latach 90tych znajomy się dorobił. Wszystko pod granice hitlerowska podwoził. 

Tylko dlaczego teraz hitlerowcy do nas przywożą 🤔

Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Sesja 🤔

Tylko dlaczego teraz hitlerowcy do nas przywożą 🤔

Bo mają odwieźć do kraju z którego przybyli .

Polska wpuściła do siebie, niech odda bialorusom, a bialorusy tam skąd wzięli. 

Stara unia też wkurzona że ich wpuszczają. 

A jest tylko jeden sposób by nie lezli, ale to zbyt proste jest 

Opublikowano
12 minut temu, Karol6130 napisał:

Chłopy

Kupiłem słomę, 24 bele za 1000zł 

Bele po sipmie ze stodoły 

Dobra cena?

Przepłaciłeś🤣 za tyle to bym wolał pociąć a nie sprzątać. Z no

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, HF86 napisał:

Bo mają odwieźć do kraju z którego przybyli .

Polska wpuściła do siebie, niech odda bialorusom, a bialorusy tam skąd wzięli. 

Stara unia też wkurzona że ich wpuszczają. 

A jest tylko jeden sposób by nie lezli, ale to zbyt proste jest 

CZy nie ma takiej władzy żeby to zablokować i odwozić spowrotem wszystko do Afryki 🤔

Ludzie nie chcą głosować na narodowców 🤷

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

To na wiosce 5km  ode mnie 

Cześć,

Słonecznie bez deszczu rosa straszna 

Auto tam sprzedałem kiedyś 

3 godziny temu, Desperado napisał:

O zapach od ciebie nawet nie pytam.

Zginęła w szpitalu, czyli badania trzeba robić lekarzom, czy umieją leczyć. 🙆‍♂️

Lepi w smrodzie  niżli w chłodzie 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

CZy nie ma takiej władzy żeby to zablokować i odwozić spowrotem wszystko do Afryki 🤔

Ludzie nie chcą głosować na narodowców 🤷

Nie będzie socjalu nie będą lezli. Patologia ciągnie do socjalu jak muchę do gówna. 

• Like 3
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v