Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Qwazi napisał:

7 minut temu, wojtal24 napisał:

będzie ciężko ale życzę powodzenia nie znam do końca sytucji

Nikt nie mówił, że będzie lekko🤷...gdyby ludzie chcieli, żeby było jak było to by wybrali mojego poprzednika. Teraz mam zobowiązanie 

jaka sytuacja w radzie ile do ilu i jesteś po stronie wójta? czy tej druiej

Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał:

Tak jak opisałem w tym o bacy i stadzie. 11 do 3 i jeden wolny, nieprzewidywalny elektron. Nie należę do radosnej drużyny wójta...

Opublikowano
7 minut temu, radekz200 napisał:

ja płaciłem 44 zł z filcem budmat dobra blacha 

Filc mi nie potrzebny, to u miejscowego producenta, no i zapomniałem powiedzieć że to brutto, czyli pewnie by tyle samo kosztowało z filcem  👀

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Filc mi nie potrzebny, to u miejscowego producenta, no i zapomniałem powiedzieć że to brutto, czyli pewnie by tyle samo kosztowało z filcem  👀

pewno tak 😛 ale jak to jakaś blacha no name to drogawo 😛

Opublikowano
Qwazi napisał:

11 minut temu, wojtal24 napisał:

Tak jak opisałem w tym o bacy i stadzie. 11 do 3 i jeden wolny, nieprzewidywalny elektron. Nie należę do radosnej drużyny wójta...

rozumie ze jestes w tych 3 ?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Trzecia droga słaby wynik miała ludzie nie lubią psl, cieszysz sie rolnik.

Jakby nie byli na  doczepkę to by już psl'u od 2015 roku nie było by ich wogóle

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
18 minut temu, Strongman napisał:

No ale słaba doczepka im wyszła teraz.

Ale diety poselskie są, i tak powinni się cieszyć, że kosiniak został ministrem przy realnym poparciu 2%

Opublikowano
29 minut temu, Strongman napisał:

Trzecia droga słaby wynik miała ludzie nie lubią psl, cieszysz sie rolnik,ze chołownia po d dostał.

A Ty na te dzi*ki z psl glosowałeś?

Z wczorajszych szumnych 20mm spadł 1mm. Jednak to prawda że krowa co dużo ryczy mało mleka daje.  Czerwiec narazie 46mm.

Siema

Opublikowano
konteno napisał:

urlop to urlop , od POniedziałku trajzeguję opau 

IMG_20240607_193846.jpg

słyszałem o krzesłach elektrycznych ale o takich z piła. pewnie mówisz do łaski siadaj mała zaraz Cię przerzne 😆😆😆😆😉 i dla tego nie masz kobiety

Qwazi napisał:

8 godzin temu, wojtal24 napisał:

rozumie ze jestes w tych 3 ?

Tak

Dzień dobry. 16°, słonecznie...

To słaby temat nic nie zwojujecie mój przyjaciel został wójtem z 3 radnymi swoimi i też ma duże problemy 8 radnych jest od starego wójta i reszta od trzeciego kandydata ciężko ma rządzić

Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

To słaby temat nic nie zwojujecie mój przyjaciel został wójtem z 3 radnymi swoimi i też ma duże problemy 8 radnych jest od starego wójta i reszta od trzeciego kandydata ciężko ma rządzić

przecież to dla stołka i kasy sie kandyduje a nie dla rządzenia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v