Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Z Holandią remis jest osiągalny Austria do pokonania i mamy awans

Widziałeś jak ostatnio gra Austria, to zespół poza naszym zasięgiem ... Austriacy wygrali swoją grupę z palcem w 4 literach ...

Szybciej z Holandia wygramy niż z Austria, ale sukcesem będzie jak chociaż z jednymi zremisujemy zamiast przegrać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, GABBER85 napisał:

.. jak badnarek bedzie siedział w szatni...

Z Holandią i Francją na pewno będzie na 3 z tyłu więc Bednarek w takiej formacji będzie grał

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Widziałeś jak ostatnio gra Austria, to zespół poza naszym zasięgiem ... Austriacy wygrali swoją grupę z palcem w 4 literach ...

Piłka jest nieprzewidywalna jeden faul czerwo i po mecz, Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywa reprezentacja Polski  

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Piłka jest nieprzewidywalna jeden faul czerwo i po mecz, Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywa reprezentacja Polski  

Nie tym razem, nie ta kadra ... Po tym co graliśmy za Nawalki nie ma już nawet śladu...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

toż mam 😛

kukurydza po owsie 😛

IMG_5540.jpeg

Toż mówiłeś ostatnio, że nie wiesz bo nie masz. 

Łgarzu 🤪

U mnie owies się bierze 😁 odbił, a i to co było to rośnie. 

Trzeba prysnąć azotem i siarczanem niech plon buduje 🤭

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Toż mówiłeś ostatnio, że nie wiesz bo nie masz. 

Łgarzu 🤪

U mnie owies się bierze 😁 odbił, a i to co było to rośnie. 

Trzeba prysnąć azotem i siarczanem niech plon buduje 🤭

mam 😛 tylko pęknięty 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Lekko pada, to już 28l od rana i obok idzie taka krowa, że jeśli nie ominie to kolejne 15 da

Dopiero co deszczu wyglądałeś Sławku 🤣 i jak tu ludziom Pan Bóg ma dogodzić 

51 minut temu, MonteChristo napisał:

Daj namiary na dealera bo dobry towar ma 🤣

Opublikowano
11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

wiem że to nie wygodne dla katoli zjawisko ..Katol to udaje że czegoś nie ma jak to nie wygodne ....ale dziś nie te czasy żeby skurwiele w  sukienkach posłuch miały ,ale są jeszcze głupcy co klękają przed nimi 

to takie wygodne udawać katolika ...ot wartości ,zakłamanie i obłuda i tylko kasa i k**estwo ....

Ty, przecież pisałeś jakiś rok temu zapluty obłudniku, że kopertę księdzu na kolędzie wręczyłeś. Takie to wygodne udawać katolika? Czy zakłamanie i obłuda? 😂 Choć jeśli o ciebie chodzi bajkopisarzu, to chyba nikt myślący wątpliwości nie ma. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

wręczałem bo to normalny chłop i dzieci ma więc dałem z dobroci na dzieci 🤣🤣🤣🤣🤣

pedałowi bym nie dał 😜

a i nie daje koperty tylko normalnie kładę a on rzuca się jak dziad na kasę 🤣....cyrk na kołach😲

nawet udaje że mnie widzi w kościele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣powiem ci w tajemnicy że znałemkiedys  porządnych proboszczów i takowy ślubu mi udzielił nawet w parafii żony ....ale to już prehistoria 😜ale co tobie tłumaczyć pisowski rozwodniku jak ty masz bałagan na strychu 🤣...teraz to policję wzywali na plebanię tak się bili o kasę z kolędy knury  w sukienkach 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

będzie ciężko ale życzę powodzenia nie znam do końca sytucji

Nikt nie mówił, że będzie lekko🤷...gdyby ludzie chcieli, żeby było jak było to by wybrali mojego poprzednika. Teraz mam zobowiązanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v