Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Powiem tyle 6%

Oj nie, nie. Nie 6%, bo w tych pierwszych 70% wielu ich poprze, a nowoczesna Europa przekuje te 6 w 60%.

Nie możemy być zaściankiem Europy gdzie ciągle jeszcze jest tradycyjna rodzina. To trzeba zmienić

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

na swoją modlę to próbują zmieniać świat czarne pany w sukienkach ...nie jedne dziecko jest tego ofiarą...zapytaj te jednostki jakie to szczęście 

Ok. Ale wiedz że są to niezręczne pytania, ale zapytam

Boguś, opowiedz jakie to szczęście

Opublikowano (edytowane)

wiem że to nie wygodne dla katoli zjawisko ..Katol to udaje że czegoś nie ma jak to nie wygodne ....ale dziś nie te czasy żeby skurwiele w  sukienkach posłuch miały ,ale są jeszcze głupcy co klękają przed nimi 

to takie wygodne udawać katolika ...ot wartości ,zakłamanie i obłuda i tylko kasa i k**estwo ....

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Boguś, księża nie wystawili kandydatów do wyborów. 

Nie stanowią też prawa i stanowić nie będą, choć w wielu kręgach jeszcze wpływy  mają.

Nie o nich wczorajsze wybory.

Bardzo dotknięty widzę jesteś tym tematem

Opublikowano

No Podlasie się nie popisało.

To chyba głowa Kaczyńskiego wymyśliła- I tak tu wygramy to mendę przepchniemy. I udało się, niestety.

Ale z kurskim już nie pykło

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Gówno z tego będzie chyba

Raczej tak. Tyle że najpierw przepchną odgórny unijny nakaz legalizacji związków partnerskich a później adopcji dzieci. Biedroń jest tak samo wiarygodny jak reszta - w ostatnich wyborach obiecywał, że złoży mandat jak wygra ale poczuł euro i miał w d*pie obietnice. A z resztą ch*j im w dupe, niech mają coś z tego życia.

Opublikowano
20 minut temu, Bogdan_ja napisał:

wiem że to nie wygodne dla katoli zjawisko ..Katol to udaje że czegoś nie ma jak to nie wygodne ....ale dziś nie te czasy żeby skurwiele w  sukienkach posłuch miały ,ale są jeszcze głupcy co klękają przed nimi 

to takie wygodne udawać katolika ...ot wartości ,zakłamanie i obłuda i tylko kasa i k**estwo ....

A w jakiej władzy tak nie jest ? 

Wśród polityków czy celebrytów występuje identyczne zjawisko nadużycia władzy. Wszędzie są krzywdzone bezbronne dzieci czy osoby tylko o tym tak głośno się nie mówi jak dotyczy to wpływowych ludzi. Np zatoka sztuki czy burdele w Rzeszowie. Celebryci z ekranów i politycy z pierwszych ław na samym czele. 

Nie tylko Katol udaje że czegoś nie ma jak jest jej wygodne. Każda jedna osoba. Chcąc niszcząc podstawowe wartości jak np rodzina czy katlocizyzm trzeba zacząć od księży. A że środowisk którym bardzo na tym zależy jest dużo i są to wpływowe środowiska to przedstawia się że tylko Książa są źli. Takie tematy się grilluje do uzygu. Jak jakiś celebryta lub polityk wykorzysta niewinne dziecko to temat zamiata się pod dywan. 

Ciesz się że w Polsce możesz być lub nie tym katolem. Bo jak przyjdzie postępowa Europa i islam to złego słowa nie powiesz bo dostaniesz batów przy łagodnym wymiarze kary 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

A jak świeczkę zydkom zgasisz, to dopiero dzieję się 🤣

Chociażby to. Albo ukrom flagę zdejmie w Polsce. Braun nawet jej nie zniszczył tylko zdjął i oddal. A afera jakby pociskami w ukrow strzelał. Media i wpływy to się teraz liczy. Później się leje tą,, czystą wodę " ( szambo ) od rana do wieczora. 

• Like 3
Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

Za to to majątek jako rekompensatę trza oddać

Opublikowano
12 minut temu, HF86 napisał:

FB_IMG_1718010574849.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

w prawicy więcej pedałów ,nawet sam naszczalnik gej 🤣🤣🤣🤣

Ale za to jaki 🤣

Chociaż on raczej nie gej a zwykły pedaluch 🤣

Opublikowano

w rządzie tyż miał ministra pedała i sie tym ponoć w UE chwalił ....a dla gawiedzi wielki przeciwnik LGBT pod publikę 

5 minut temu, HF86 napisał:

Ale za to jaki 🤣

Chociaż on raczej nie gej a zwykły pedaluch 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Podlasie się budzi i to cieszy 😜

Żeby się nie przebudzili potomkowie .

Bogusław Radziwiłł przebywał w swoich dobrach na Podlasiu, rezydował w Starej Wsi.

Podlasie może być w innych rękach .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v