Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, MonteChristo napisał:

A co lepiej by było jakby prawica rządziła, przecież prawica to Moskwa jak tutaj piszą

Jedni  i drudzy będa nas cisnęli po to by wymazać Polskę z mapy Europy 

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

jeżdżenie na strajki to też strata czasu

Po kilku, właśnie do takiego wniosku doszedłem.

Łatwiej przestać być rolnikiem, niż zmienić strajkami coś w rolnictwie...

Ale to tylko moje wnioski. Mogą być błędne. Nie jestem z Polski A. Więc mogę się mylić...

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Chwilę na krótki wyskok zawsze się znajdzie, ja zazwyczaj w stałe miejsca chodzę. 

Ja 47 minut co drugi dzień w sezonie się wyrywam. Sobota albo niedziela znikam na pół dnia. Nikt się nie cieszy w domu z moich wypadow

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Czyli jeżdżenie na strajki to też strata czasu?

Strajk to zawsze strata czasu, jak się nie ma możliwości tym strajkiem zagrozić czemuś. Bo jak nie będziemy pracować to tylko sobie zaszkodzimy, a nie państwu. 

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Ja 47 minut co drugi dzień w sezonie się wyrywam. Sobota albo niedziela znikam na pół dnia. Nikt się nie cieszy w domu z moich wypadow

No to i mnie średnio godzinę do 2 się zejdzie .

Opublikowano

Impreza urodzinowa dla ojca na 70tke naszykowana jak małe wesele. 

Na koniec dnia awantura i opierdol "tylko piniondze umieta rozpier..." I to tak na poważnie 😁

Jego sknerstwo i wredota mnie zadziwia. 

U was też tak mają? 

Smartłocza dostał 🤣 za 20 lat ktoś go znajdzie na dnie szuflady 

• Haha 2
Opublikowano
39 minut temu, GRZES1545 napisał:

Chcemy być Polakami, reszta won .

Tak się nie da w dzisiejszym świecie i naszym położeniu. Albo Europa albo Rusek.

36 minut temu, gregor1284 napisał:

Bo ludzie to debile, ile razy mam jeszcze powtarzać 

Zgrywus

No jeszcze tak bo w PE oko 25 do 30 % to radykalna często pro Putinowska prawica ale tak ze sobą pożarta, ze nic nie mogą 

18 minut temu, MonteChristo napisał:

Konfederacja też? 

Też JKM brał jakieś pożyczki dziwne. Co prawda już go wywalili ale jakieś tam wątki zostały. Schemat jest tu podobny jak w większości tego typu partii w Europie. By jakoś zaistnieć w polityce zrobić kampanie ktoś musiał dać kasę. Dla banku na kredyt nie byli wiarygodni. Ale Władimir inwestował.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Idź poszukać obrączki rękoma w krowim łajnie.   :P

Szonuś niegrzeczny jesteś.

Nie powinieneś tak się denerwować przegrana PiS.

Za jakiś czas inne wybory będą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v