Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

@PRIMO ja po drugiej stronie Wisły. Ale i w domu wczoraj ładnie popadało 

Jak tydzień temu napadało 9 litrów tak do tej pory nic nie ma. 

Paczka ruszyła dzisiaj w drogę. 

Opublikowano
44 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dej spokój. Gdzie się podziali dawni rolasi...

Wołki mi zabierał we wtorek, to sam w szoku był że tak luźno w oborach. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Op. Cenę trzeba wywindować żeby taki hf jeszcze mokry po 800 był żeby chłopy nawstawiali. Ostatnio u znajomego się trafił taki oporowiec to mokrego cielaka wziął 

A koło mnie 3 tygodniowe chce po 5set i nikt nie chce. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

I tak zaoferowałem trochę więcej niz to warte, bo mi pasuje. Ale to i tak było dużo mniej niż sobie życzyli. Ale już jest normalniej, a będzie jeszcze normalniej. Myślę, że dojdą do mojej oferty 

Będziesz hektarów się wyzbywał🤔

Bydlaków 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Utworzyła się nade mną chmura, pokropiło, a dalej już smugi widać.

P0leciała uszczęśliwiać kogo innego 

To może do mnie 🤔

Opublikowano

chlopaki  w polach od rana - doglebowka w kukurydzy to byl glupi pomysl.. kolejny rok z z rzedu.. a oni dalej tak jak za dawnych lat.

wieje srednio,chmury na niebie kraza.alert przyslali.

15 godzin temu, 6465 napisał:

Ja tam jadę odpocząć. Nie lubię zgiełku , korków i przepychania się między ludźmi. Mam to na co dzień.

ja tez w miescie sie obracam ale na wakacja nie lubie spokoju. ja to przewaznie jezdze i zwiedzam.

wystarczy odejsc kawalek od glownych wejsc i juz cisza i spokoj na plazy.

15 godzin temu, szymon09875 napisał:

Ciotka moja kiedyś miała tam domek holenderski, pamiętam że za dzieciaka co roku jeździliśmy. 

Do plaży było blisko, obok Chłopy, wioska rybacka to i rybkę można kupić, do Kołobrzegu blisko, fajnie tam nawet.

kurna wstawac o 4 rano po ryby ?? jak ide spac o 1 to trudno jest 😂

zreszta ile kutrow zostalo ???

15 godzin temu, szymon09875 napisał:

To myślimy podobnie, dlatego podoba mi się w Międzyzdrojach/Świnoujściu. 

Plażą do Niemiec przejedziesz a tam nikogo nie ma praktycznie i masz spokój i ciszę o.O

Tylko że kawałek drogi jechać jest 

To też pamiętam, z kutra nosili do tych baraków za plaża a tam skrobali i cyk taka świeża na patelnię 😉 

Ale ja wtedy miałem z 10-12 lat, ale smak tej ryby pamiętam nadal 

nie wiem czy wiesz ale trzeba becalowac ojro za wejscie....sa automaty gdzie wykupujesz bilet i kontroluja-ciebie to juz z twarzy poznaja polaka i mandacik...

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Do kiedy masz czas na zakup? Ile dajesz a ile oni chcą 

Czasu nie mam określonego. Zaoferowałem 65, chcą 90. Już zeszli ze 120

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Pojeby niech sobie kupią mieszkanie w miasteczku za 1,5mln

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Qwazi napisał:

Jak nie ma parcia na okolicy to za niedługo przyjdą do Ciebie żebyś za 70 wziął

Jeszcze na moim zadupiu nie jest źle... 150 dałem ostatnio za 4,96ha i w domu wszyscy narzekali że drogo

Edytowane przez Buszmen11
  • Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Hfy ?

Marek , zastanów się i opamiętaj się 🙆

Jak zejdę to twojej ilości to jak bym nic nie miał 

a teraz ile masz że bambra zgrywasz ?

Opublikowano
12 minut temu, Buszmen11 napisał:

Jak nie ma parcia na okolicy to za niedługo przyjdą do Ciebie żebyś za 70 wziął

Jeszcze na moim zadupiu nie jest źle... 150 dałem ostatnio za 4,96ha i w domu wszyscy narzekali że drogo

Przyjdą. Nikt im tego nie weźmie raczej. Od trzech lat próbują sprzedać. Dla mnie to warte nie więcej jak 60, ale powiedziałem, że dam 65, bo przy moim i mi pasuje

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, FarmerDyzio napisał:

a teraz ile masz że bambra zgrywasz ?

Nikogo nie zgrywam bo nie mam powodów a sztuk różnie ale ponad 60 zawsze jest, a jaki że mnie bamber😂 to kilku z tego forum wie bo byli i widzieli 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v