Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

W niektórych przypadkach nie pomożesz 

Nigdy się nie można poddawać....nigdy.

....echch...do jutra...🙋‍♂️

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
23 minuty temu, pedro2 napisał:

Pytałeś choć o tego vicona? Droższa /tańsza?

Pewnie podobna cenowo

Jeśli na centralnym nie ma pieniędzy to niech choć kupi dojcyka na bocznym 

Taka 3.2m będzie akurat 

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

42 minuty temu, Uziu92 napisał:

Konstrukcja w podkładzie, jeszcze nawierzchniową rzucić i można stawiać do pionu 👍

Nie lepiej od razu gruntoemalią zrobić 

wolę taki system.

krokwie drewniane.

Opublikowano

w poludnie myslalem ze ciezko bedzie do jutra bym moze dozyc..ale sie nie poddalem i dalej bede wam na nerwach gral i sie nasmiewal.. 😂

3 godziny temu, Qwazi napisał:

Aaaa...to innsza inszość 🙆...już wiem, czemuś Stuhra tak bronił🤔...choć nikt go nie napadał🤷...

Wdzięczen jestem dozgonnie za to...uświadamianie...

kiedy bronilem stuhra ?? ja olewam wszelkich celebrytow z daleka..czegos z mojego posta nie zrozumiales .

3 godziny temu, Agrest napisał:

Jak ty nic nie rozumiesz. To moje obawy że tacy jak Ty spełnią swe marzenia.

przez wieki tacy jak ty spelniali swoje marzenia i nie sadze zeby to bylo lepsze- stosy ,kara smeirci cos to zmienilo ??

ciebie sie wydaje ze geje wygladaja jak ci zparad a 99% to ludzie jak my.. u mnie w biurze 2 czasami sprzata.

3 godziny temu, slawek74 napisał:

jeszcze za tęsknisz....

masz kolegów czy tam znajomych... 🤔

ja mam nadzieję że jednak padną na ,,ryj,, i sami się zaorzą...

chyba nie myslisz ze wszyscy geje uciekli do nas ?? prawie wszyscy mlodzi ale starzy pijaczkowie spod sklepu i samotni starzy kawalerowie chyba sa ??

wiekszosc aktywistow gejowski z polski c pochodzi..

2 godziny temu, radekz200 napisał:

40 % może czas się zastanowić na fotowoltaika? rachunek za prąd wskoczył już na 4 cyferki 

jak na razie to kryzys na rynku-niedaleka firma zwalnia pracownikow na potege. jeszcze pol roku temu przyjmowali.

produkuja panele pod niemiecka firma-nie najgorsze .sam mam .

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał:

Do czasu jak trafisz na nieuczciwego najemcę, który dość że nie płaci, to i nie chce sie wyprowadzić, i zamiast płynącej kasy masz koszty w postaci opłat za wodę i pozostałe media, niewspominając o zdefastowanym mieszkaniu.

Przydał by się taki. Człowiek by pomieszkał z kimś nowym, poznał się lepiej 

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

ponad 200 km to jednak mi się nie chce 

Do aishy pojedziemy

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

krone 48 netto😛

Radek Ty to jak dziecko, koledzy dobrze radzą to nie. Samas i dalej klapki zamknięte 😁 uj tam kupuj nawet osę 🤣 

My z Karolem dobrze radzilim 👊

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Pewnie podobna cenowo

Jeśli na centralnym nie ma pieniędzy to niech choć kupi dojcyka na bocznym 

Taka 3.2m będzie akurat 

Radek nie ma pieniędzy 🙆🤔🤫🤦🤨🙄🤯😑🧐😵 

Tadż tych słów łączyć ze sobą nie podobna. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja tez mam ale puki stal nie za droga to zrobię ze stali drewno zostanie na jeszcze cięższe czasy.

Tylko tez umie drewo sosnowe nie zamocne wytrzymuje 40 lat.

Ogólnie kiedys było inne drewno nie jeden kościół drewniany ma 400lat i te drewno to takie bronzowe całe jakby zewicą nasionkniete teraz juz takiego drewna niema.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

Ja będę robił na stali puki tania,bo te ceny prądu jak wejdą to wszystko podrozeje 

Już tak z nawozami było. 

Miało być tylko drożej, inwestycje lepsze jak kryptowaluty 🤭

Opublikowano (edytowane)

Mi chodzi oto ze dzisiejsze drewno za szybko się rozkłada dlatego stal 

A znowu beton to pozwolenia i odsepy od miedzy a tak wiata i zgłoszenie bo wiata to nie budynek na dzisiaj 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

kiedy bronilem stuhra ?? ja olewam wszelkich celebrytow z daleka..czegos z mojego posta nie zrozumiales .

Ty też nie zrozumiałeś, a ja się uczę od najlepszych🤷...

50 minut temu, pedro2 napisał:

Radek nie ma pieniędzy 🙆🤔🤫🤦🤨🙄🤯😑🧐😵 

Tadż tych słów łączyć ze sobą nie podobna. 

A ta w Radziowym ogłoszeniu ma dopiero 400 wyświetleń, to może i nie ma pieniędzy 🤔...

Radosław, ja tylko...obserwuję se🤷...nie będę nabywał🤦...

• Haha 1
Opublikowano

Etam...dostosowuję treść przekazu do...poziomu rozmówcy 🤷...

Zauważyłem pewną wieczorną prawidłowość...jak ja piszę Marka nie ma...kiedy ja dzisiaj wieczór spędziłem z Anetą, to Marek pisał...zrodziło mi się pytanie: gdzie był Marek, kiedy ja wieczorem pisałem na AF🤔 i ...z którą Anetą🤔🤭...

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Qwazi napisał:

Etam...dostosowuję treść przekazu do...poziomu rozmówcy 🤷...

Zauważyłem pewną wieczorną prawidłowość...jak ja piszę Marka nie ma...kiedy ja dzisiaj wieczór spędziłem z Anetą, to Marek pisał...zrodziło mi się pytanie: gdzie był Marek, kiedy ja wieczorem pisałem na AF🤔 i ...z którą Anetą🤔🤭...

Za dużo pytań zadajesz a odpowiedź jest tylko jedna i może ona zszokować co niektórych 

Byłem z tą Anetą co trzeba 🤷‍♂️😉

Chłodno ale nie zimno i wietrznie i niestety bez opadów ale może dzisiaj niech nie pada 

17159168097792276288596698235685.jpg

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v