Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pamiętaj...

Poproś sąsiada by przytrzymał...🤭

Kiedy gdzieś ku...s wybył...nigdy go ni ma, jak potrzebny🤦...

6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

gdzie żeś paluszek wsadził 🤔

Nie chcesz wiedzieć 🤷...

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Mleczak, Panie, Mleczak 🙂

Niewiele gorzej niż u tego co te bele brał ode mnie. 

Nie rozumiem czego to mordować siebie, rodzinę i zwierzaki.

Pierwszy pokos koniec czerwca zbiera, drugi we wrześniu. Z sianych traw. 

Na tych krowach każdą kostkę policzy. 

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Czekaj czekaj. Obiecali wyborcom wesołej koalicji 100 konkretów aby uwierzyli w to pisowcy i zagłosowali na pis?

wlasnie tylo pis-owcy uwierzyli za beda one zrealizowane.

pamietajcie ze na pis zaglosowalo wiecej osob niz w 2019 r..tylko mysmy sie zmobilizowali i poslali ciemnote  wpis-du...

4 godziny temu, slawek74 napisał:

cycek czegoś ty się nażarł 🤔🤦

dzisiaj bigosu.. a ty ile gowienek dzisiaj z twarzy zlizales ??

3 godziny temu, pedro2 napisał:

placek ty to powinieneś zostać strategiem wojennym. 

Szybko by się kończyły.

tacy jak ty na pierwsza linie i po sprawie..

2 godziny temu, mf362 napisał:

Witam u nas też się fotowoltanika wyłączała? Dziś ? 

?? a po co ludzie prad zuzywaja. fabryki pracuja domy sie buduje ,ludzie zyja.

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Matko🙆🤦...żeś teraz przebił... siebie samego...

ciebie byloby trudno..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

...a to dopiero początek...

starosc k**wa starosc..

2 godziny detke w 60 zmienialem.

1 godzinę temu, Leszy napisał:

U znajomych ciągle się wyłącza. Za dużo tych paneli porobiło się i prąd zbędny. 

za male zuzycie . gdzie nie ma nic to panele sa zbedne.

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

albo nie wzią leków albo mu nowe mocniejsze przepisali 🤔🙆‍♂️

masz duze doswiadczenie- tylko skutek widac marny

10 minut temu, Qwazi napisał:

Nie mam ręki w kieszeni. Już półtora miesiąca noszę laleczkę z opatrunku na lewym kciuku. Nie mam jak czegokolwiek przytrzymać. Z wszystkim jakoś powoli se radzę, ale wziąć w rękę wybijak i uderzyć młotkiem to duże wyzwanie ...

masz cukrzyce ze tak sie kiepsko goi ??

7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pamiętaj...

Poproś sąsiada by przytrzymał...🤭

a nie lepiej sasiadke ??

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

starosc k**wa starosc..

2 godziny detke w 60 zmienialem.

O masz...

A łu nas, na tej dzikiej Polsce B...są wulkanizacje co to zrobią....szybciej...

Ale co ja tam wiem....u nas zacofanie....

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

ciebie byloby trudno..

Nawet nie masz co próbować 🤷...

4 minuty temu, jacus napisał:

masz cukrzyce ze tak sie kiepsko goi ??

Właśnie dobrze się goi...lekarz zanim postawi diagnozę, to wywiad przeprowadza ...przynajmniej w Polsce B

...mam cień nadziei, że zrozumiałeś powyższe, chociaż wiem, że się tylko łudzę...

Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

Niewiele gorzej niż u tego co te bele brał ode mnie. 

Nie rozumiem czego to mordować siebie, rodzinę i zwierzaki.

Pierwszy pokos koniec czerwca zbiera, drugi we wrześniu. Z sianych traw. 

Na tych krowach każdą kostkę policzy. 

To jest misja 🤭

Mus robić, choćby I złotówki nie zarobił. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

To jest misja 🤭

Mus robić, choćby I złotówki nie zarobił. 

To tak jak rolnik nic się nie opłaca ale robi mimo, że dokłada do interesu

Opublikowano

Oj to już nie długo....to dokładanie.

Dopełnić zobowiązań, prowow...

Ludzie potrafią liczyć...ile można czekać na lepszy czas....ile?

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

To tak jak rolnik nic się nie opłaca ale robi mimo, że dokłada do interesu

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

A niech ich w pizdu bombarduje, tam już francuzów mało zostało. Niech pada smoluchom na łby. Ostatnio akcje tam jak na filmach się odstawiają, mordują strażników i uwalniają więźnia. Pies ich trącał, tylko jeszcze niech wezmą rudego ch*ja do siebie.

Na wioskach na winobraniu sami rodowici czarnego nie ujrzysz 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Oj to już nie długo....to dokładanie.

Dopełnić zobowiązań, prowow...

Ludzie potrafią liczyć...ile można czekać na lepszy czas....ile?

Mam takiego znajomego jak dziadki co wspomagali rentami zmarło jedno po drugim miesiąc to się skończyło kupowanie działek co roku

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

@12Pafnucy Zbyszek patrzaj, takie coś mam do zrobienia 20 razy i najpierw 20 razy zdemontować stare. Zostało mi jeszcze 5. Nie mogłem tego filmiku znaleźć...

....dziwna....maszyna...

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Mam takiego znajomego jak dziadki co wspomagali rentami zmarło jedno po drugim miesiąc to się skończyło kupowanie działek co roku

Sporo takich.

Znam tu jednego tak ....pracującego...

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Smolonego byś chciał na plantacji zobaczyć 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....dziwna....maszyna...

Te uchwyty i sprężynki trochę upierdliwe w wymianie, ale maszyna mi pasuje...a tego się też nie wymienia codziennie...ja to robię troszeczkę inaczej niż na tym filmie...

Opublikowano

Smolonego byś chciał na plantacji zobaczyć 🤔

Wystarczy, że w Paryżu ich widuję 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

@12Pafnucy Zbyszek patrzaj, takie coś mam do zrobienia 20 razy i najpierw 20 razy zdemontować stare. Zostało mi jeszcze 5. Nie mogłem tego filmiku znaleźć...

Już widzę jak ten element leci w pizdu, albo jeszcze dalej 🤭

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Te uchwyty i sprężynki trochę upierdliwe w wymianie, ale maszyna mi pasuje...a tego się też nie wymienia codziennie...ja to robię troszeczkę inaczej niż na tym filmie...

Czemu trzeba wymieniać?

Tu jakoś siła odśrodkowa działa?

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Wystarczy, że w Paryżu ich widuję 

Teafili do raju, "gdzie pies niewierny, będzie na nich pracował "

Opublikowano

Teafili do raju, "gdzie pies niewierny, będzie na nich pracował "

Wierny niewierny pełno ich tam jest, ale inaczej niż w Anglii sufitu nie przebiją u władzy czarnucha nie ujrzysz u nich

Opublikowano

Już widzę jak ten element leci w pizdu, albo jeszcze dalej 🤭

E nie jest tak źle, jak się już sposób opracuje...

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Czemu trzeba wymieniać?

Tu jakoś siła odśrodkowa działa?

Siłą odśrodkową palce się kładą i zaczynają pracę, jak się wyłączy maszynę, to te sprężynki odciągają je z powrotem do góry. One też są po to, żeby uchwyt palca, czyli ten element z otworem samoczynnie nie zmieniał pozycji z grabienia na przetrząsanie lub odwrotnie albo coś pomiędzy. Tego się praktycznie nie wymienia, jeśli nie jest wypracowane. W mojej już się te uchwyty wyrobiły i przyszedł czas na wymianę, bo sprężynki zaczęły pękać za przyczyną luzu. Jutro Ci zrobię zdjęcie jak są wyjechane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v