Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

34 minuty temu, Desperado napisał:

U was zawsze wszystko pięknie rośnie, tylko później  trochę do pieca i gołąbków i po ptokach, 3 tony żyta na 3 klasie, takich papraczy jak ty i ich zdania o agrotechnice, to się nawet nie bierze pod uwagę. Ponawiam pytanie, gdzie masz to zboże, minimum ze 130 ton?

wyjdz z piwnicy i przyjedz w ojczyste strony ...tylko wez lekarstwa zeby od widokow wiecej w glowie sie nie namieszalo z zazdrosci..

de heus kojarzysz firme ??   a reszta gorale wzieli.

7 minut temu, HF86 napisał:

Jakoś na upainie, bialorusi, czy u rusków, się taki sposób dorabiania na turystach się nie przyjął 😁

oni tez maja takie biale czarnoziemy jak wy ??

zamiast kaktusow zboze siejecie..

Opublikowano

13°C i słonecznie. ale w piecu napaliłem bo siedzieć w domu zimno jak cholera.

Łolek napisał:

Jak nie dziki to żurawie jak nie to to gęsi k**wa mać wszystko lubi qq

jutro na rosołek szykuj

Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał:

U was zawsze wszystko pięknie rośnie, tylko później  trochę do pieca i gołąbków i po ptokach, 3 tony żyta na 3 klasie, takich papraczy jak ty i ich zdania o agrotechnice, to się nawet nie bierze pod uwagę. Ponawiam pytanie, gdzie masz to zboże, minimum ze 130 ton?

Cytuje mnie ale nie odpowiadam takim osobnikom

A propos małopolski , sprawdziłem z ciekawości a tam 4 ha średnia gospodarstwa 🤦 a on tu udaje uj wie kogo. . 

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Dlaczemu?

Jeszcze chwila. Myślę po 20-tym...

To odłożymy...jak będziesz miał czas🤷

Ja czekam na deszcze żeby to jeszcze troche bujło

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wyjdz z piwnicy i przyjedz w ojczyste strony ...tylko wez lekarstwa zeby od widokow wiecej w glowie sie nie namieszalo z zazdrosci..

de heus kojarzysz firme ??   a reszta gorale wzieli.

Tym bardziej jak firma, pokaż fakturę ile ton, bo jak tak jak z licznikiem od Zetora to ujowo.   xD Czego ci zazdrościć, że zbierasz dla gołębi tylko?   xD

Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Cytuje mnie ale nie odpowiadam takim osobnikom

A propos małopolski , sprawdziłem z ciekawości a tam 4 ha średnia gospodarstwa 🤦 a on tu udaje uj wie kogo. . 

Jakby miał to co on mówi to by nie robił za ciecia i nie jeździł autobusami, bo roboty by trochę było ogarnąć samemu tym bidnym Zetorem na 40-tu działkach, do tego na to trzeba już nie lada magazyny czy silosy, a ten cały rok jak nie w pracy to bombluje w kuchni, kłamie jak najęty.     🙆‍♂️

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Tobie co do zasady lepiej za dużo o małżonkach nie opowiadać😂

Znowu zwidy? czemu nie wziąłeś tabletek rano? było już trochę lepiej i co, znów pogorszenie stanu psychicznego?

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał:

Jakby miał to co on mówi to by nie robił za ciecia i nie jeździł autobusami, bo roboty by trochę było ogarnąć samemu tym bidnym Zetorem na 40-tu działkach, do tego na to trzeba już nie lada magazyny czy silosy, a ten cały rok jak nie w pracy to bombluje w kuchni, kłamie jak najęty.     🙆‍♂️

Znowu zwidy? czemu nie wziąłeś tabletek rano? było już trochę lepiej i co, znów pogorszenie stanu psychicznego?

No tak

Opublikowano
3 godziny temu, malaczarna napisał:

Małe żyją jakoś je popryskalismy. Duże padły wszystkie. Szkoda mi ich strasznie

Ja powyrywalem takie 25 30 letnie 

Zostały mi dwie sztuki 6/7 letni i 20 letni 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Kowalsky30 napisał:

To nie znasz jego bogatej przeszłości na forum?😂

To była bardzo bogata przeszłość, z jednym małym wyjątkiem,  powstała tylko w twojej nieleczonej głowie.  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Taa... Ogarek też dużo opowiadał😛 A dlaczego Meg taka zgryźliwa była naonczas względem ciebie?

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Wszystkiego po trochu 

To u mnie bardziej stabilnie

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Truskawki pieronie byś wyplewił a nie pierdołami się zajmujesz.  xD

Pokaż te truskawki, bo jak mi ludzie nie wykradną zamierzam w to wejść mocniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v