Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, radekz200 napisał:

to ten wyjdzie taniej niż 1350 za tonę bo przez nieporozumienie pracowników zapłacę tyle za paletę 1050 kg 😂😂

Jak zamawiasz?

Patrzę że do mnie też 1500 przeszło...

Tam jest że taniej osobisty odbiór.....w Choroszczy😆🤭 

Kurna... Nie chcę takiego...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Mateusz1q napisał:

Widziałem, przejrzałem zwracam honor kilka % komentarzy było bambinistów aż sie nie chce wierzyć że to prawda 

To ludzie bez tołku. Z ojcem matka się nie odzywa ale psa czy kota stawia ponad rodzinę 

24 minuty temu, Łolek napisał:

Wierzę w Boga i kościół jako wspólnotę nie instytucje 

Instytucja to się chyli ku upadkowi i to w zatrważającym tempie. Co to za krzyż na którym jest Jezus ze skrzyżowanymi rękami? 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

@kizak@kizak i jeszcze w nocy pamiętaj uszczelnienie instalacji zrobić, zamordujesz się chłopak 

Mówisz uszczelnić  bez ,,uszczelki'' na sam ,,silikon''? ,i będzie ,,trzymać'' ? ;)

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

To ludzie bez tołku. Z ojcem matka się nie odzywa ale psa czy kota stawia ponad rodzinę 

Instytucja to się chyli ku upadkowi i to w zatrważającym tempie. Co to za krzyż na którym jest Jezus ze skrzyżowanymi rękami? 

Czepiasz się szczegułów  ,całe ukrzyżowanie spisane było po latach ,i do tej pory kilka razy przeredagowane by było zrozumiałe ,a jak przybity ,czy Niósł cały krzyż czy belkę ,to jest niejasne . Tu chodzi o zmartwychwstanie .      To tak jak msza ,według każdego obrządku wygląda inaczej ,a założenie podobne . Czepiać się niuansów to można powiedzieć że Gloryfikuje alkoholików .   Cywilizacja chyli się ku upadkowi ,tak że wiara katolicka ,czy każda inna przechodzi kryzys ,ludzie wolą z życia czerpać pszyjemnośc ,nie patrzając na płacz innych .

5 minut temu, Łolek napisał:

Zakołkować😉

Wyleci , uwierz mi 🤷‍♀️😐

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Czepiasz się szczegułów  ,całe ukrzyżowanie spisane było po latach ,i do tej pory kilka razy przeredagowane by było zrozumiałe ,a jak przybity ,czy Niósł cały krzyż czy belkę ,to jest niejasne . Tu chodzi o zmartwychwstanie .      To tak jak msza ,według każdego obrządku wygląda inaczej ,a założenie podobne . Czepiać się niuansów to można powiedzieć że Gloryfikuje alkoholików .   Cywilizacja chyli się ku upadkowi ,tak że wiara katolicka ,czy każda inna przechodzi kryzys ,ludzie wolą z życia czerpać pszyjemnośc ,nie patrzając na płacz innych .

Ale żeś Pan to pięknie napisał 

Opublikowano
10 minut temu, kizak napisał:

Ale skąd odrazu jakieś podejrzenia że się czepiam? Ciekaw jestem tylko

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jak zamawiasz?

Patrzę że do mnie też 1500 przeszło...

Tam jest że taniej osobisty odbiór.....w Choroszczy😆🤭 

Kurna... Nie chcę takiego...😆

nie ja w ostrowi zamówiłem 😛 jeszcze i czarna kredę mają przywieść 😂

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

49 minut temu, slawek74 napisał:

nie bo nie czułem potrzeby... go pytać 😁

Cykor 

a co go będę pytał spieszył się chłopaczyna wikary bo proboszczowi pogrzeb wypadł a jak szybciej poszedł to trochę roboty zrobiłem...

Łolek napisał:

Dobrze by zrobił przestali by co niektórzy obłude szerzyć 

Ja to bym zapytał jak to było z tym basenem w termach w Uniejowie, ale on nie zacznie trudnych tematów że mną 

nadzego Radzia 🤔🤭🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak to niewiele trzeba żeby sprawić żeby kobieta poczuła się szczęśliwa. Zakupy jej zrobiłem to aż się popłakała 

Jednak ludzki pan jesteś.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, kizak napisał:

Wyleci , uwierz mi 🤷‍♀️😐

Sugerujesz, że w wilgoci uschnie, zamiast...spęcznieć🤔🤭...

1 godzinę temu, Łolek napisał:
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał:

Basen popularny jest i zyski przynosi 

Oni go zarzygali to nie bardzo przyniósł im zysk 

Nie tylko zarzygali. A chyba ze dwie albo trzy parafie zapłaciły...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
15 minut temu, radekz200 napisał:

@Agrest jakbyś miał byki to byś nie musiał zima pierdziec w kanapę tylko byś woził 😂

IMG_5092.jpeg

Co to tyle słomy robi na gnoju 

Musi lekkie byki

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak tego znajdziesz to robim biznesa...

0000159718_Eidam.jpg

Była taka we wsi 

Miała z 20+ lat jak ją nabyli

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Sam się rozpala o wygasza. Ma zadaną temperaturę i tego pilnuje.

Wychodzi to w zależności od temperatury za oknem. Od 1 do 2 na dobę.

Jakiej firmy i jakiej mocy masz kociołek i ile ogrzewa m²

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v