Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Po co ci to wiedzieć?😂 Może Koko od wynalazczyni małejczarnej Coco Chanel. Ja wymyśliłem Kwasi i się przyjęło😗

Po to, że nie lubię się zwracać do kogoś nickiem, jak już pisałem...mógłbyś troszeczkę koleżeństwa zastosować...

Rocha też wymyśliłeś.. nie bądź taki skromny...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Po to, że nie lubię się zwracać do kogoś nickiem, jak już pisałem...mógłbyś troszeczkę koleżeństwa zastosować...

Rocha też wymyśliłeś.. nie bądź taki skromny...

A ja wolę Pafnucego od swojskiego Zbyszka

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To Kwasi to który to nick Twój wymyślił, bo mi umkło?😆

Tyle tego było, że się musi Roch zastanowić i wybrać...jakiś przykładowy 🤷🤭

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

A ja wolę Pafnucego od swojskiego Zbyszka

Twoje prawo woleć nick, a nawet jego zniekształcenie, jak w moim przypadku...moje prawo woleć imię 🤷...

Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

Byś lepiej ustalił, jak ma na imię @malaczarna, bo mi nie odpowiada zwracanie się samym nickiem...ogarnij po koleżeńsku 😎

tu pasuje tylko  Ewa9_9 , Może mówmy Ewa ,Może się przyzwyczai do ,    swego      imieniaO.o😐

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

tu pasuje tylko  Ewa9_9 , Może mówmy Ewa ,Może się przyzwyczai do ,    swego      imieniaO.o😐

Pierwsza litera może być🤔, ale myślę, że imię nie to...

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Ja bym obstawiał raczej Aneta.

Znam parę pań o tym imieniu, w tym dwie o tym samym nazwisku...nie pasuje mi to do koleżanki...

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Toż to Ziuta...

Zaczynam mieć podejrzenie, że...znasz to imię 🤔

7 minut temu, kizak napisał:

Czaruje chłopaków ,po mojemu git .

Zgadzam się...dziewczyna z luzem i dystansem💪...

Opublikowano
11 godzin temu, Baks00 napisał:

No romantyk

od niedawna...

tak mi sie stanelo gdy krowy sprzedalem...czego i wam zycze..

11 godzin temu, Karol6130 napisał:

Mało interesujące 

Chyba że park

Nie 

Krystyna

a byles kiedys w jakims miescie turystycznym ??

tam gdzie zycie nie umiera o 20 ?? 

2 godziny temu, Strongman napisał:

U was też pełno w tym roku tych małych meszek, dawno już tych meszek nie było

jak na razie zero i niech tak zostanie.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ja kukurydzy nie sieję.

Za mała hodowla.

Za dwa lata pełna likwidacja.

co wtedy bedziesz robil i z czego zyl ???

masz juz jakis pomysl na nowe zycie ?

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No prawie nowy.

2005

wieswagen w tdi krolem polskiej wsi.

bylem wczoraj na przegladzie- 129 000 jak w morde strzelil az diagnosta sprawdzal. 2006 . niekrecony..

11 minut temu, mf362 napisał:

Pełnoletni sprzęt 

2.0 TDI czy coś innego? 

dzisiaj prawdziwych samochodow juz nie ma.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Prawda. ?

Dużo lepiej pasuje do mnie...

Mam kumpla do którego chyba nikt po imieniu się nie zwraca,dla mnie to też zawsze,,kruszynka" będzie 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

od niedawna...

tak mi sie stanelo gdy krowy sprzedalem...czego i wam zycze..

Romantyczna kolacja przy zupkach chińskich 🤔

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

co wtedy bedziesz robil i z czego zyl ???

Z tego co i teraz.

Będę pożyczał od żony 😆 

Zresztą z bycków w takiej mini skali nie ma zbytnio zysku.

Ty jako robiący po tysiąc mtg chyba wiesz co zysk daje...

Tyle że też ubywa...chętnych.

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Bogatyś

Oj tam ...

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ostatnie zdanie ...🙋‍♂️ reszta pierdoły...🤦

Jakie pierdoły 

Że ktoś płaci za coś co jest nie wydajne ale mu dokładają połowę i dla tego to kupuje

W telewizji nigdy nie podali że ceny netto

Ale dobrze też że nie podali że i 23% skarbowy może zwrócić 

Dla mnie bezsens

Ale ja tam później nie strajkuje żeby mnie dali 

Apropo strajków 

Co dali krowiarzą?

Bo coś mi się zdaje że wsadzili kij w szprychy ale pomimo to rower jeszcze jedzie

Ciekawe do kiedy tak będzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v