Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ale pewno ogacisz chatę niemieckim styropianem niemiecką siatką, klejem i strukturą

...jeszcze i niemieckie  okna założy, a także robotniki z Niemiec będą.

Stać go, bo za darmo...

No nic... zupę zjadłem, cza na następne pole...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chłopaki jaki mandat grozi za wjazd pod prąd w strefie ruchu przy centrum handlowym , bo mnie ochroniarz straszy że będą analizować 😐

A co on może ci zrobić? Co najwyżej cmoknąć w wętel.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Stać go, bo za darmo...

Jedź zasiać malejczarnej. Nasienie miej bo nie wiadomo ile tam mąż ma przygotowane 🤭

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, HF86 napisał:

A co on chce analizować?

Stopień swojej niekompetencji w stosunku do stanowiska?

Myśli że jest milicjantem działającym pod przykrywką, tylko dla niepoznaki ubrali go w strój cieciowy 🤔

5 minut temu, 6465 napisał:

A co on może ci zrobić? Co najwyżej cmoknąć w wętel.

Tego to nie wiem,tak powiedział jak zapytałem czy będą jakieś konsekwencje

Na psiarnie mogą wysłać nagranie z monitoringu 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Tego to nie wiem,tak powiedział jak zapytałem czy będą jakieś konsekwencje

Na psiarnie mogą wysłać nagranie z monitoringu 🤷

Śpij spokojnie. Postraszył cię żebyś tak nie jeździł.

• Thanks 1
Opublikowano
25 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Bo rodaki muszą zrozumieć że nie głosuje się na tuska co nazbierał meneli z P0d geesu by P0konać prawą stronę. 

Kara musi być

Czyli reasumując ci co są za platformą nie powinni kupować wszystko to co niby "polskie" pisowskie 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Tomek oby , bo z 500 bym był w plecy 

Jak to był jakiś parking przy markecie nie droga publiczną to psiarnia nawet się tym nie zajmie. Za szkodę na parkingu to nawet punktów nie piszą. 

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Stać go, bo za darmo...

A ta zupa to przed obiadem tzw drugie śniadanie czy to już obiad?

16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jak P0lakom będzie hvjowo to na zlep tuskowy nie zagłosują. 

Niech robią czym chcą

Ważne że ZA DARMO

No jak ma być ch*jowo jak Tusk ci za darmo styropian daje 🤭

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jak P0lakom będzie hvjowo to na zlep tuskowy nie zagłosują. 

Niech robią czym chcą

Ważne że ZA DARMO

Spojrzysz w okno albo na elewację a tam będziesz Tuska widział. Zastanów się czy warto.

• Haha 4
  • Sad 1
Opublikowano

Mural  z ryjem tuska obowiązkowy na takiej inwestycji z dofinansowaniem🤣

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

Jak to był jakiś parking przy markecie nie droga publiczną to psiarnia nawet się tym nie zajmie. Za szkodę na parkingu to nawet punktów nie piszą. 

Jeśli jest strefa ruchu to mogą 

Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

I zawsze codziennie zimową porą jak będzie się kładł do łóżka będzie rozmyślał że to dzięki Tuskowi ma ciepło

Oj będzie miał ciepło, będzie.

Wszak intensywne myślenie o tym jak zdobyć grosz na przetrwanie dobrze rozgrzewa. A jak do myślenia jeszcze zapierdol dorzucić to i pot rowkiem pocieknie🤣

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Jeśli jest strefa ruchu to mogą 

No , niestety 😐

3 minuty temu, mf362 napisał:

Trzeba było patrzeć na drogę i znaki a nie bawić się telefonem 

Nie bawiłem się telefonem, tylko nie spojrzałem, a byłym umówiony na odbiór i szybko szybko...

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał:

Ale pewno ogacisz chatę niemieckim styropianem niemiecką siatką, klejem i strukturą

To nie u mnie że styropian z sonarolu, okna z drutexu i klejem z ghb obmazane. 

,a i blacha z okolicznej wyrworni. I stusk na nic mi wtedy nie dał bezpośrednio, ale dał zarobić 🤭

2 minuty temu, 6465 napisał:

Rolniki protestują zjazdy na łódź zablokowane, trzeba nadrobić 30km i wjechać. Od d*py strony.

Teraz to już chiba nie rolniki. 

Raczej ustawka, stworzona na różne potrzeby rządu. 

Opublikowano
6 godzin temu, Karol6130 napisał:

Całe trzeba oddać i dzierżawa jeszcze

Kurde za daleko mam do Ciebie bo oddałbym swoje 40ha

54 minuty temu, Agrest napisał:

Mural  z ryjem tuska obowiązkowy na takiej inwestycji z dofinansowaniem🤣

😂 Podśmiechujki z Ryśka robicie?

• Like 1
Opublikowano

Z części społeczeństwa. 

Rysiek to przedstawiciel grupy społecznej na którym się skupiamy, taki papierek lakmusowy🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v