Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A to nie, dziękuję. Cena zabija by więcej tego kupić

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

bardziej byłbyś zadowolony z dwóch co jakbyś się dobrze  postarał to by z litr dawały 😂😂

jaki to rozmiar miseczki musiałby być i ile dzieci do karmienia ? 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

To tylko 1,5h drogi,nawet nr domu mi nie trzeba bo znajdę. Kurczę aż się wybiorę do Cb któregoś dnia na pogaduchy,abyś miał czas bo wiadomo na zasiłkach gopsowych to może być  różnie bo ciągle coś dają i trzeba to na pole wywozić czy to nawozy czy opryski, sera to już degustację możemy na miejscu prz prowadzić,a nie ukrywam lubię sery ryckie 

Weź żonę tylko

o ho 🙆‍♂️🤦🤭

Opublikowano

Finlandia wódka taka prawie bez odoru.

No albo może jakieś takie smakowe żołądkowa gorzka miętowa np?

3 minuty temu, Agrest napisał:

A to nie, dziękuję. Cena zabija by więcej tego kupić

Opublikowano

Nie wchodzą. Kiedyś finlandia żurawinowa mi wchodziła, teraz nie.

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

jaki to rozmiar miseczki musiałby być i ile dzieci do karmienia ? 

Ma żona karmiła prawie 31 miesięcy to jaka będzie miseczka🤔

Opublikowano
16 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Zoba Piotruś, dorośli a bawią się jak dzieci

Cześć kolego🙋. Myślę, żeby Ci nadać jakieś imię przy okazji świąt, bo sam swojego nie podasz. A wolę się  zwracać po imieniu. I zastanawiam się jakie🤔...

Dzień dobry Szanownemu Gronu🤝...przez cały dzień świąteczny od 14 do 23°...bez opadów, a słońce czasem chowali się za chmurami...

Opublikowano
Agrest napisał:

A ja mam wódkowstręt. Wychyliłem dziś 25g i myślałem że cofkę zaliczę.

A właśnie, jest obecnie na rynku jakaś wódka która by od stołu nie odrzucała? Ktoś poleci?

swojska 🤭😁

Opublikowano

Absoluta piłem, był w miarę, a właśnie porzeczkowy był najlepszy. Ale to było 20 lat temu. 

Ogiński jak wchodził był bardzo ok, potem gębę wykręcał. Stumbras był ok, teraz lepiej nie mówić. 

Bimber mam, ale czystego nie ruszę. Rozrobię z cytryną i miodem. 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Absoluta piłem, był w miarę, a właśnie porzeczkowy był najlepszy. Ale to było 20 lat temu. 

Ogiński jak wchodził był bardzo ok, potem gębę wykręcał. Stumbras był ok, teraz lepiej nie mówić. 

a bocian?

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Tyż nieźle.

Jak dobrze zrobiony to nic lepszego nie ma

7 minut temu, Agrest napisał:

Spróbuj z sokiem winogronowym ale takim prawdziwym 

Opublikowano

Nie, winogron nie.

4 minuty temu, radekz200 napisał:

a bocian?

Chcesz mi gości otruć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v