Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Bedzie mieć nawet juz nie przyjezdza bo wie ze dziecka nie zrobisz i będzie jej dobrze cię zna.

Nie ma i mieć nie będzie, szwagier ma już 50 lat, ona 42, jak przez 15 lat nie zrobili to już nie zrobią i bardzo dobrze.

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Bedzie mieć nawet juz nie przyjezdza bo wie ze dziecka nie zrobisz i będzie jej dobrze cię zna.

Strogman, czytaj co Piotr napisał.  

Chyba coś trąciłes że nie rozumiesz.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jak dałeś w szyje

Czy moturem P0jeździłeś

Tak na spokojnie 

Się motótem kajtnąłem, a później że szwagrem kilka głębszych...

Teraz bycki cza nakarmić....

Później jeszcze wnuki wpadną.

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

To cały majątek pójdzie do "obcych" ludzi 

Tak jak i twój...zapewne.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Z obcymi lepiej niż rodziną w obecnych czasach.

Pewnie to będzie po jego śmierci, więc mu to Lotto 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No tak , już się z tym pogodziłem 

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Na pewno. Zresztą co za różnica...

Żadna 

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał:

Kruszyć nie trzeba. Na TK niby nerki czyste, 5mm w pęcherzu i ta urwa co chwilę mnie drażni. No i co parę dni coś małego niby z tych nerek schodzi.

Sam nie wiem jak to jest. Teraz z gości wróciłem bo wstyd przy stole nogami przebierać.

Siądę na skuter i po dołach się przetrzepię.

I mleczyka trzeba wprowadzić do diety, jak gdzieś tam masz skrawek ziemi nie za bardzo skażony 

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A nie pomyślałeś, że wcześniej mogę to przepić?

I to jest prawidłowe podejście do sytuacji w tej sytuacji. Czyli z tego co pamiętam że spłacałeś siostrę to już ja splaciles?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak na spokojnie 

Się motótem kajtnąłem, a później że szwagrem kilka głębszych...

Teraz bycki cza nakarmić....

Później jeszcze wnuki wpadną.

Wiela byczków trzymasz? 

Edytowane przez Popier96
Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

I to jest prawidłowe podejście do sytuacji w tej sytuacji. Czyli z tego co pamiętam że spłacałeś siostrę to już ja splaciles?

Tak. Mam święty spokój. Przepiję to nie będę miał żadnych wontów. A najprawdopodobniej tak się to skończy. 

1 minutę temu, Popier96 napisał:

Wiela byczków trzymasz? 

Pisał mi kiedyś, że kilka sztuk. Jakoś koło 10 sztuk chyba.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

święta som , kto dziś nie jest na grubym rauszu niech pierwszy da mi bana

Już pewnie z rok nie byłem na grubym rauszu, a w tym roku toto nawet alkoholu nie próbowałem 

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
50 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Myślałem że rozmawiamy o ziemi a nie plaży 

Tam torfowe łąki a jak się z torfem nie potrafi współpracować to niestety 

53 minuty temu, Agrest napisał:

Kruszyć nie trzeba. Na TK niby nerki czyste, 5mm w pęcherzu i ta urwa co chwilę mnie drażni. No i co parę dni coś małego niby z tych nerek schodzi.

Sam nie wiem jak to jest. Teraz z gości wróciłem bo wstyd przy stole nogami przebierać.

Siądę na skuter i po dołach się przetrzepię.

Niby gorąca kąpiel pomaga. 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak. Mam święty spokój. Przepiję to nie będę miał żadnych wontów. A najprawdopodobniej tak się to skończy. 

Pjoter, ale przepicie tego wiąże się z sprzedażą działek. 

Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

święta som , kto dziś nie jest na grubym rauszu niech pierwszy da mi bana

Ja ci mogę dać. Od pierwszej komunii ani grama alkoholu i tak usranej śmierci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v