Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregor1284 napisał:

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

I powiedz mi jaki to ma sens ? 

Ale przed ludźmi wzory do naśladowania, a drugi co nie pójdzie do kościoła to szatan wcielony, bezbożnik i faryzeusz 🤣

Jak ktoś chciwy na wódkę to zawsze tak. Jeden z kandydatów na wójta co impreza się nachla i mordę drze... jeden strażak też jak szedł to szedł ale jak stanął to jak wahadełko. Innych portki poopadały, czapki poprzekrzywiane. Nie popisali się. Jeden co policjantem jest cały czas się żalił jak to mu źle 

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

I dlatego Mietek chodzi😂

Ano. Poprosili to poszedłem, swój interes w tym mam. Może praktyki na diagnostę odbębnie 😁

to u nas %%dopiero po służbie czuwaniu

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

200 bym dał to nic nie zmieni

Popraw na 300. Za ha. My tu temu co się chce rozwijać po 60 tysięcy z ponad 100ha byśmy ogarnęli ale woli narzekać niż się rozwijać 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I źle patrzeć jak ktoś inny z tego ma profity. Zresztą - sprzedać i potem jeść jego i nie tylko wytwór produkcji intensywnej?

Bardziej konwencjonalnej chyba. Hektar za 300 byś sprzedał to by ta sierota za swojego żywota mogła nie zarobić na tym 

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, Karol6130 napisał:

200 bym dał to nic nie zmieni

To daj 300. 

19 minut temu, gregor1284 napisał:

Patrzta czy osób rolniczych nie będzie bo i pedziów zapraszali. Swoje okrężnicę na miłość mieli otwierać 🤣

received_1349689172362528.jpeg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

W 21 r brałem trawę na pniu 

Płatne od beli 

I mówi że możemy się dogadać na dłuższą współpracę 

Ja nawóz sieje, zbieram i płace od beli

To jest kobita interesu 

Ba kobita do życia 

Edytowane przez Karol6130
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Płatne od beli 

To jest kobita interesu 

Ba kobita do życia 

Czyli brać za żonę i nie będziesz musiał płacić. Karol a do Cb do tej Woli Lisowskiej czy w innej mieszkasz to droga dobra? Może bym kiedy zajechał tak na pogaduchy? To później do pafnucego bym zajechał i jeszcze do tytanowego. Bo kurcze jak się poobsiewam to nie wiem co z wolnym czasem robić. A nie ukrywam że przydałoby mi się kilka dobrych rad jak to nie mieć nic a mieć wiele, bo do gregora to a daleko jechać na nauki😀

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Płatne od beli 

To jest kobita interesu 

Ba kobita do życia 

Wdowa? Rozwódka? Idź w nocy szczegóły dogadaj

• Confused 1
Opublikowano

Ło Pany, ale piochu znad sahary. No ale nic, nawieje to może akurat troche lepiej gliny będzie się uprawiać. A na noc jutrzejszą pod 30l wody nadają. Psia kość, jeszcze 1,5ha pod łorke i siew.

Opublikowano
15 minut temu, Belaruss820 napisał:

Czyli brać za żonę i nie będziesz musiał płacić. Karol a do Cb do tej Woli Lisowskiej czy w innej mieszkasz to droga dobra? Może bym kiedy zajechał tak na pogaduchy? To później do pafnucego bym zajechał i jeszcze do tytanowego. Bo kurcze jak się poobsiewam to nie wiem co z wolnym czasem robić. A nie ukrywam że przydałoby mi się kilka dobrych rad jak to nie mieć nic a mieć wiele, bo do gregora to a daleko jechać na nauki😀

Oj u nas taka bieda że słaba, dopiero radni i wójt mówią że żużel przykryją 

A wiedza to nie do przekazania 

Gops ma ograniczone środki 

Ona ma  męża

17 minut temu, gregor1284 napisał:

Wdowa? Rozwódka? Idź w nocy szczegóły dogadaj

Mężatka 

Kowadło spore 

Mógł bym nie trafić bez nawigacji 

Opublikowano

@jahooo ty bystry jesteś , może coś mi podpowiesz , w Ursusie nie pokazuje mi temperatury ,wymieniłem czujnik i dalej nic , pod dotknięciu kabelkiem do masy zegar reaguje na maxa , gdzie szukać przyczyny , czujnik czy zegar 🤔 ogólnie czujnik i cały układ taki sam jak mf3 i 3p tylko zegary zespolone 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v