Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie masz prawa powiedzieć o nich dobrze bo onuca zostaniesz a teraz to i paragrafy chyba nawet za to grożą.

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Tylko nie masz prawa powiedzieć o nich dobrze bo onuca zostaniesz a teraz to i paragrafy chyba nawet za to grożą.

Na zimę niech mnie zamkną to do oprzetu te raz na kilka dni nie będę musiał chodzić. Chociaż w sumie do zimy to już nie będzie do czego chodzić a ten mniejszy inwentarz to Merlin sama ogarnie 

• Haha 1
Opublikowano

To jest zbyt proste.

Żyd nie pozwoli na jaki kolwiek bunt i jeszcze bez zysku materialnego.

Najpierw wysokie kary finansowe by przymusić do realizacji swoich celów dopiero więzienie.

Nie uderzą w jedną osobę tylko w całą rodzinę. Mąż , ojciec mògĺby się poświęcić i iść w odsiadkę, ale wiedząc że nim to nastąpi pozbawią rodzinę środków do życia może się ugiąć.

Opublikowano
54 minuty temu, Agrest napisał:

Państwa narodowe, to zło teraz. 

Lepsze multikulti i tęcza. 

A za Boga i Rodzinę mamona 🥺

Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

To jest zbyt proste.

Żyd nie pozwoli na jaki kolwiek bunt i jeszcze bez zysku materialnego.

Najpierw wysokie kary finansowe by przymusić do realizacji swoich celów dopiero więzienie.

Nie uderzą w jedną osobę tylko w całą rodzinę. Mąż , ojciec mògĺby się poświęcić i iść w odsiadkę, ale wiedząc że nim to nastąpi pozbawią rodzinę środków do życia może się ugiąć.

Jak najwięcej poza systemem

Opublikowano
58 minut temu, Qwazi napisał:

Sięgając do prac klasyka...

images.jpeg

Coś się Mieciu skrzywił 🤔. To jest rysunek spod ręki znanego satyryka. Ma już kilka lat🤷

Satyrę to ja mam ja miejscu. Już chyba po wyborach będzie, kandydat nie dopytał mnie z kim rozmawia i nauczycielowi z przypadku powiedział że powinni takich ludzi pozwalniać i zadał mu między czasie pracę domową 🤣

I to na zebraniu a nie na indywidualnym spotkaniu

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Satyrę to ja mam ja miejscu. Już chyba po wyborach będzie, kandydat nie dopytał mnie z kim rozmawia i nauczycielowi z przypadku powiedział że powinni takich ludzi pozwalniać i zadał mu między czasie pracę domową 🤣

I to na zebraniu a nie na indywidualnym spotkaniu

Ło Panie...ostrzegaj że rozmówców z kim mają do czynienia 🙆...

Opublikowano (edytowane)

@Agrest Od czego jest ta dźwignia przy kierownicy z pomarańczową gałką, wysuwanie kierownicy?

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Pomarańczowe z lewej strony kierownicy to zwykle rewers

z prawej jest rewers mam i agrest chyba też mechaniczny

Opublikowano
6 godzin temu, slawek74 napisał:

odrazu okradną cię pobiją i na koniec zgwałcą 🙆‍♂️🤦🤭

Szkoda czasu, w ciągu dnia i tak się nie dojedzie, trzeba urlop brać którego szkoda na takie coś wykorzystywać albo l4 a jak l4 to znów nic w polu ani koło chałupy nie zrobi. 

6 godzin temu, DANDYS napisał:

lepiej siedzieć i narzekać, 😆

A co mi polepszą? Jeszcze pogorszyć mogą.

6 godzin temu, pedro2 napisał:

Aaa. Już żem myślał, że Cię przeinaczyli. 

Ale są różne sposoby, ona by se poradziła, abyś tylko na wznak leżał to już sama da radę 🤔

Nie sądzę to raz a dwa jak z babą w jednym łóżku. 

6 godzin temu, jacus napisał:

nawet na bezplatna... 2 tygodnie kontaktow z ludzmi to za duzo dla ciebie ?? to idz do centrum rehabilitacji na stacjonarna na 3 🤣

To w sam raz dla takich inwalidów jak ty... Ojciec poszedł na 4 tury tego, uja to dało, tylko czas zmarnowany.

5 godzin temu, Popier96 napisał:

A no, Pioter lubi se życie utrudniać. Gdzie na takie małe kawałki kosa co szerokość wysiewu reguluje się prędkością. Już ten lejek lepszy.

Dla mnie regulacja prędkością to tylko plus. Lepsze to niż regulacja obrotami. Tak naprawdę to każdy zły - kos do nawracania, lejek do równomierności i nie zamkniesz zasuwy albo się otworzy i leci, germaniec to już w ogóle szkoda mówić, niech się tylko rozleci coś to na złom i nawet na flaszkę nie zostanie.

5 godzin temu, HF86 napisał:

Jak masz rzepkę uszkodzoną lub stan zapalny, toto samo nie przejdzie, a tylko się pogorszy. 

Ale duży jesteś, to i sam decydujesz. 

Na razie łażę i daję radę deptać to nie ma co nawet myśleć o kombinacjach.

Rano coś pokropiło, słonecznie ale wietrznie... Trzeba śrutować i jutro po małych producentów obornika jechać.

Opublikowano
23 minuty temu, MonteChristo napisał:

@Agrest Od czego jest ta dźwignia przy kierownicy z pomarańczową gałką, wysuwanie kierownicy?

Gaz ręczny🤣 tylko to trza mieć siłę w ręce żeby ruszyć. Konstruktor winien za każdy egzemplarz 10 batów dostawać

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał:

Ło Panie...ostrzegaj że rozmówców z kim mają do czynienia 🙆...

Co ja mam się kłócić to chociaż mu wygarnął. Jeszcze mi te urwy próbują święta popsuć. Święconkę mus schować bo ukradną 

received_1107182423820109.jpeg

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To w sam raz dla takich inwalidów jak ty..

Jak możesz tak mówić! To tak jak ja bym się nabijał ze starych kawalerów. Ze starych panien tak, ale nigdy z kawalerów😋

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

germaniec to już w ogóle szkoda mówić, niech się tylko rozleci coś to na złom i nawet na flaszkę nie zostanie.

Akurat u ciebie to się dobrze tryby olejem nie przesmarują zanim rozsiejesz... 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

No i jałówka pokryta 

Zrobione usg, 100% cielności

gratulacjie 😉😁

Mateusz1q napisał:

Gratulacje, u mnie problemy z ciemnością od jakiegoś czasu już, poszczególne niby i 0 poprawy

jak z ciemnością to światło zaświeć 🙋‍♂️😁

gregor1284 napisał:

30 minut temu, Karol6130 napisał:

No i jałówka pokryta 

Zrobione usg, 100% cielności

Nie chce sapać ale 100% cielnosci jak ktoś mówi to pękam ze śmiechu. 100% skuteczności krycia to jeszcze rozumiem ale to też Ci przelicza federacja przy każdym skutecznym pokryciu ile słomek idzie. 

Screenshot_20240328_105935_TikTok.jpg

to jak liczyć jak kryje 6 jałówek i 5 z nich jest cielna za pierwszym a ta szósta jedną za drugim 🤔🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v