Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Desperado napisał:

A wy nie wiecie gdzie sprzedają róże?   :P

Wiem ale  wychodzę z pracy wsiadam w samochód ,zachaczę o jakiś sklep po trochę żarcia i wracam do domu.

26 minut temu, malaczarna napisał:

To trzeba od razu a nie się miesiącami zastanawiać. Kup większe kwiatki. Oczy kota ze Shreka chociaż na drinka zabierz może i na ciebie spojrzy łaskawym okiem

Ja się długo nie zastanawiałem tylko po prostu mieliśmy parę rozmów w pracy i już dawno zwątpiłem i dałem sobie spokój. To nie moja bajka. Tam koło niej to tabun lepszych się kreci i faktycznie na kogo lepszego ma okazję trafić w mieście. Bo ci miastowi to mało obowiązków maja aby odbębnić 8 godzin i jest czas dla siebie i kogoś .  Na imprezie firmowej  w czerwcu jak się przysiadłem to nawet nie chciała ze mną porozmawiać a chciałem wyjaśnić co i jak ale już wiem że nie ma powrotu. 

@bratrolnika o coś takiego z maski Mar-Pol miałem ze złomu ale musze pomyć w ipa i nowe baterie spróbować wsadzić 

IMG_20231216_201807.jpg

Przenieś do galerii

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

Ja się długo nie zastanawiałem tylko po prostu mieliśmy parę rozmów w pracy i już dawno zwątpiłem i dałem sobie spokój. To nie moja bajka. Tam koło niej to tabun lepszych się kreci i faktycznie na kogo lepszego ma okazję trafić w mieście.  Na imprezie firmowej  w czerwcu jak się przysiadłem to nawet nie chciała ze mną porozmawiać a chciałem wyjaśnić co i jak ale już wiem że nie ma powrotu.  

A daj sobie z takim czymś spokój. Kij jej w oko, bo w d*pę to miałaby jeszcze przyjemność.

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

Wiem ale  wychodzę z pracy wsiadam w samochód ,zachaczę o jakiś sklep po trochę żarcia i wracam do domu.

Jak codziennie zahaczasz to jakaś szansa jest. Ja najwyżej kilka razy w roku wyskoczę na miasto po sznurek do snopowiązałki np., to nic dziwnego, że od 40 lat samotny. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

ciekawe jakiego koloru będzie 💩 po takim czymś 😂😂

A ja nie jestem ciekawa, także niech Ci Konteno fotkę w wiadomości prywatnej wysyła ;) 

Edytowane przez Kallina86
  • Like 1
  • Haha 7
  • Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, konteno napisał:

Ja się długo nie zastanawiałem tylko po prostu mieliśmy parę rozmów w pracy i już dawno zwątpiłem i dałem sobie spokój. To nie moja bajka. Tam koło niej to tabun lepszych się kreci i faktycznie na kogo lepszego ma okazję trafić w mieście. Bo ci miastowi to mało obowiązków maja aby odbębnić 8 godzin i jest czas dla siebie i kogoś .  Na imprezie firmowej  w czerwcu jak się przysiadłem to nawet nie chciała ze mną porozmawiać a chciałem wyjaśnić co i jak ale już wiem że nie ma powrotu. 

@bratrolnika o coś takiego z maski Mar-Pol miałem ze złomu ale musze pomyć w ipa i nowe baterie spróbować wsadzić 

IMG_20231216_201807.jpg

Ty zacznij szukać rozwiązań a nie wymówek 

6 minut temu, konteno napisał:

jakiś wynalazek wcinam 

IMG_20231230_211458.jpg

Kurla jak ja tego nie lubiłem. Piachem to śmierdziało

Opublikowano
5 minut temu, gringo1984 napisał:

O wilku mowa...:P Panna wolna?

Worek pcheł szybciej upilnujesz i zrozumiesz jak Podlasianki 😂

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Kurla jak ja tego nie lubiłem. Piachem to śmierdziało

a wiesz chociaż co to jest? ja węch i smak już stracił to mi lotto czym kałdun zapcham byle nie wyglądało jak gówno

Edytowane przez konteno
Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

o mój stary z różami idzie, bede mu musiała d.. dac

Zostałeś...kobietą🤔...od Nowego Roku😉🤭...

Cytując klasyka "Ehhh"...ta Nowomodna🙆🤦...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, konteno napisał:

a wiesz chociaż co to jest? ja węch i smak już stracił to mi lotto czym kałdun zapcham byle nie wyglądało jak gówno  @malaczarna @Kallina86 znata przepis na to ? 

Wiem. W najbliższej rodzinie mam producentkę takich wynalazkow. Aż zapytam jak będziemy się widzieć czy jeszcze zbyt na to mają. Przepis na to? Proszek i smietana z kartonu.

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v