Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech. Jak to jest, że jak ja kiedyś coś rozwaliłem i ojciec musiał naprawiać , to była wielka drama. Jak teraz ojciec coś rozwali i ja musze to naprawić, to trudno. Zdarza się przecież.... :ph34r::ph34r:

IMG_20240321_112623_269.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Wczoraj kupione klamoty dziś już odebrałem z paczkomatu.

IMG_20240321_121433.jpg

Łooo, Panie...

To nie je parkszais...

Czuć piniądz...

Tylko jak to kopniakiem uruchomić?🤔

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja się nastawił i będzie polskie g*wno... Niech tylko dojdę całkiem do siebie...

Ładna używkę znajomy sprzedaje.

Szkoda że daleko, bo byś kupił..

Jak nówka, a taniej.

12 minut temu, 6465 napisał:

Ja po ostrzył  2 łańcuchy i idę spróbować czy będą ciąć.  

Będą, jak wściekłe...

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Łooo, Panie...

To nie je parkszais...

Czuć piniądz...

Tylko jak to kopniakiem uruchomić?🤔

Ładna używkę znajomy sprzedaje.

Szkoda że daleko, bo byś kupił..

Jak nówka, a taniej.

Będą, jak wściekłe...

W promocji dawali kopniaka od wski to grzech było nie wziąść i akumulator 😁 w niedzielę będzie proba odpalenia po 4 latach postoju.

• Like 1
Opublikowano

Ha! Ale ładnie rozegrałem ARiMR. Sprawa niby nie do ogarnięcia gdybym poszedł do nich ale przez e-mail załatwione i przed chwilą telefon że pani dołożyła wszelkich starań żeby problem rozwiązać. Ha tfu 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Celuję w coś starszego... Takiego 40 letniego... 

Nowsze niewiele droższe, a mają lepiej rozwiązane regulowanie waich.

Jedna, dwie dziury, a trzeciacwajcha bywa off, on.

Nowszy bardziej nadziewany, ale taki bym sugerował.

....dobra...wiem że i tak tAK nie posłuchasz....

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja się nastawił i będzie polskie g*wno... Niech tylko dojdę całkiem do siebie...

Rozwój cały czas się jakiś u Ciebie pojawia. 

Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Owsa będzie do ciula po żniwach

Pewnie tak.

Ale co się dziwic

...po żniwach to wszystkiego będzie ... do ciula i w dodatku nikomu to potrzebne nie będzie...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nowsze niewiele droższe, a mają lepiej rozwiązane regulowanie waich.

Jedna, dwie dziury, a trzeciacwajcha bywa off, on.

Nowszy bardziej nadziewany, ale taki bym sugerował.

....dobra...wiem że i tak tAK nie posłuchasz....

Raczej nie o lejku myślę...

1 minutę temu, Leszy napisał:

Muszę. Będę chciał sporo wapna rozsiać w lecie. Tak z pół tony chociaż.

• Like 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja będę wymieniał na większego 

nie gadaj 🤔🙆‍♂️

Leszy napisał:

26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

a zarzekał się 🙆‍♂️🤭

Chłoporobotnik napisał:

Muszę. Będę chciał sporo wapna rozsiać w lecie. Tak z pół tony chociaż.

🤣🤣🤣🤣🤦 soro 🤭🤪

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pewnie tak.

Ale co się dziwic

...po żniwach to wszystkiego będzie ... do ciula i w dodatku nikomu to potrzebne nie będzie...

Jak tak mówię to nie wierzą ludzie 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

do ładowania aż nadto bo waży prawie tyle co stary rozruchowy ruski co @gregor1284 kiedyś chwalił , 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

do mnie też byś mógł tak wpadać tylko łopatą 😛

2 bańki oleju za to dziś dostałem 

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

do ładowania aż nadto bo waży prawie tyle co stary rozruchowy ruski co @gregor1284 kiedyś chwalił , 

2 bańki oleju za to dziś dostałem 

to u mnie najpierw tamten odrób 😂 teraz już mam 2 bańki a jeszcze jak w ładowarce wymienię 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v