Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

a nie stare dziady którzy kręcą się rządzącym koło d*py od wielu lat 

A kto na to pozwala?ano my sami, jaka była frekwencja choćby w ostatnich wyborach do izb rolniczych?5,93% a potem utyskiwanie że stare dziady od lat grzeją stołki.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

a żonki bravo odebrane od mechaniora, 5000 poszło się jebać

Jak się będzie dobrze jebać to może będzie z tego jakiś zysk 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

@Qwazi Mariusz, ty nie szukasz auta z drzwiami z tyłu . Patrz co dla ciebie znalazłem dziś i jutro jest u mnie jak byś się zdecydował to zapraszam.

IMG_20240306_094833.jpg

IMG_20240306_094927.jpg

Zakażenie... niby na gratach z bmw ale głupia rurka od wody stopniowana i od niczego nie pasuje...

7 minut temu, Łolek napisał:

O właśnie @gregor1284chodź bo cię tutaj potrzeba 

Co jest grane?

• Thanks 1
Opublikowano

Pada jakby ktoś pytał. Owies w poniedziałek posiany już w wodzie. Dobrze, że mi siewnik zawyżył wysiew i pod 200-210kg poszło. Akurat to co przegnije to będzie obsada jaktalala. Cały 1ar ziemniaków - tak o, dla siebie żeby nie jeść rumuna w maju pod folią i włókniną też pewnie ch*j strzeli, bo wody na równo z rządkami. A deszcze dopiero nadchodzą 😂

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

Marek nie przetłumaczysz takim ludziom Musi OSM Radomsko płacić drogo za mleko że Marcin nie chce strajkować. Ja w niedzielę byłem u takiego znajomego dopytywał jak było na strajku mówię mu ze mógł jechać bo był jeszcze 2 wolne miejsca w autokarze to powiedział a co to zmieni że strajkujemy a później jak już nie miał argumentów to powiedział że niech strajkują Ci co mają nowe traktory, znów mu mówię że ja nie mam nowego traktora i też strajkowalem żeby w przyszłości mnie było stać na jaki kolwiek traktor. To jak już nie miał argumentów to powiedział że on nie ma następców bo córki w mieście na studiach to po co ma strajkować jak pewnie za kilka lat będzie ziemię sprzedawał to mu znów mówię po to powinieneś strajkować żeby za kilka lat mieć komu sprzedać za rozsądne pieniądze ale to są tacy ludzie którym nie przetłumaczysz I nie ma sensu tłumaczyć takim ludzia tylko robić swoje

No dziwny ten Twój znajomy , a było go opierdolić 

Ja to chociaż w necie tylko pierdoły pisze 

3 godziny temu, Łolek napisał:

Ale ja cię nie namawiam a krytykuje cię dlatego że piszesz poprostu głupoty, moim zdaniem oczywiście 

Marek muszę Cię kiedyś odwiedzić , żeby poznał prawdziwego mnie 😉

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

co masz na myśli ,,50 ków,, 🤔

No Ty nie masz tyle to się nie łapiesz 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

xD 

Ardanowski może idealnym ministrem nie był, ale na pewno jednym z lepszych,

Wg mnie to najlepszy minister rolnictwa ostatnich lat. Kto wie czy nie najlepszy w historii 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

na złość mamie zesram się w gacie 🤔🤭

Nie spodziewałem się po Tobie takich rzeczy

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, 6465 napisał:

@Qwazi Mariusz, ty nie szukasz auta z drzwiami z tyłu . Patrz co dla ciebie znalazłem dziś i jutro jest u mnie jak byś się zdecydował to zapraszam.

IMG_20240306_094833.jpg

IMG_20240306_094927.jpg

Dzięki, ale mnie interesuje tylko Fiat Doblo...

Kurna wywalili mnie z A2...będzie spóźnienie 

IMG_20240306_101240_380.jpg

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, soltys48 napisał:

Wg mnie to najlepszy minister rolnictwa ostatnich lat. Kto wie czy nie najlepszy w historii 

Z tym najlepszy bym nie przesadzał, przekręt na Eskimosie ładny zrobił ...

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

A i od rolnika może być mina... 

Najczęściej jeszcze większa 

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Z tym najlepszy bym nie przesadzał, przekręt na Eskimosie ładny zrobił ...

Pokaż takiego który nie zrobił 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Zakażenie... niby na gratach z bmw ale głupia rurka od wody stopniowana i od niczego nie pasuje...

Co jest grane?

Trzeba przywódcy ja zgłaszam ciebie 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

IMG_20240306_094833.jpg

IMG_20240306_094927.jpg

Kurna Tomek auto pod kolor kostki, jprdl się powodzi widzę, pewno na tyskiego głosowałeś bo za pisa tak nie było 

58 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

No dziwny ten Twój znajomy , a było go opierdolić 

Ja to chociaż w necie tylko pierdoły pisze 

Marek muszę Cię kiedyś odwiedzić , żeby poznał prawdziwego mnie 😉

No Ty nie masz tyle to się nie łapiesz 😛

Zapraszam, zawsze dobrzy ludzie są mile widziani 

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Trzeba przywódcy ja zgłaszam ciebie 

Kurna Tomek auto pod kolor kostki, jprdl się powodzi widzę, pewno na tyskiego głosowałeś bo za pisa tak nie było 

Zapraszam, zawsze dobrzy ludzie są mile widziani 

Bierzesz pod uwagę to że jestem bezstronniczy i finalnie może w łeb dostać parlamentarzysta jak i rolnik?

Opublikowano
6465 napisał:

Już w powiatowych ARiMR zmiany. Dawno się tak nie cieszyłem że na stanowisko kierownika  wraca człowiek miły, kompetentny i przyjazny do otoczenia.

no u mnie też w powiatowym biurze ARIMR zmiany w KRuSie też się szykija

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v