Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał(a):

Pociotek ja miałem i kaukaza i sznaucera mixa  to dopiero było głupie,i owczarki niemieckie to wszystko pięknie ale trzeba z nimi pracować codziennie kilka minut chociaż  

Ja na swoje nie narzekam ale pies jest trudny mnie i młodego się słucha bo go przełamałem, a suka to przylepa taka 

Łukowski 😂

Wilkowyjski 😁 tam gdzie ranczo kręcili 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

-1°☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

...i faryzeuszom 🔨 🔨 🔨 

Podobno już dziś bedzie dłuższy dzień...

Wiosna coraz bliżej.

Cześć 🙋

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał(a):

Wiem że darmo nie są ja też szczeniaki tak ogłaszam inaczej się nie da jak nie masz hodowli legal 

Może twój od niego jest 

nie mój jest z mojej okolicy, też pisało za darmo a trzeba było dać jak za cielaka 😂

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał(a):

a kurczakow czy gesi pod stolem nie miales nigdy ??? 

zona w pracy a ja w domu sie obijam.

Odkąd sięgam pamięcią nigdy nie było żadnych kurcząt w chałupie. Jak były brane brojlery to dziadki "omurowywali" chlewek kostkami słomy, na wierzch kładli żerdki, na to stare kufajki czy co tam pod ręką było i do środka żarówka. 

10 godzin temu, MonteChristo napisał(a):

To chyba dobrze, że broni swojej posiadłości, mój tak samo jak nie ma kogoś z domowników w pobliżu i będzie kura łaził to zagryzie

Dlatego u mnie nie ma psa i nigdy nie będzie.

10 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

Ja kawę piłem 2 razy w życiu, pierwszy i ostatni. 

Ja raz, więcej tego nie tknę. Jak już coś ciepłego wypić to wolę zwykłą herbatę zrobić.

• Like 1
Opublikowano

Dzień dobry 🤝 🥪

Nie rozumiem co niektórych co mają problem z doborem psa 🙆. Zwykły jakiś mały aby szczekał. 

A po co ten rasowy 

Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał(a):

🥱🥱🥱 o to forum całkowicie zeszło na psy 🫢

A propos psów , wczoraj wieczorem uciekły mi dwa i dotąd nie wróciły,trza przejechać okolice zobaczyć z lornetką może gdzie  łażą po łąkach

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Bobek a u was to gdzie jeżdżą głowe leczyć? Do Tworek?

Nie wiem, nie interesuje mnie to ...

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nie będę zajmował miejsca

P0trzebnie lewakom

Właśnie potrzebne Tobie, bo te 🔨 odebrały Ci resztę rozumu, zamiast na Tuska to działają na Ciebie ...

Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

nie mój jest z mojej okolicy, też pisało za darmo a trzeba było dać jak za cielaka 😂

Oj to tylko zwrot za koszt szczepień..🤷

16 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nie będę zajmował miejsca

P0trzebnie lewakom

Gdzie?

Bo chyba nie w kościele?

13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bobek a u was to gdzie jeżdżą głowe leczyć? Do Tworek?

Potrzebujesz ?

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Potrzebujesz ?

Na razie nie potrzebuje ale kto wie co będzie w przyszłości. Różnie bywa. Kiedyś to był wstyd leczyć się u psychiatry bo sąsiedzi wieśniaki sie śmieli tacy jak bobek głupio-mądrzy.

Ile osób zmarło przez takich.

W każdym rejonie jest taki przybytek.  Wiem że podlasiaki jeżdżą do Choroszczy, kujawiacy do Świecia, warszawiacy do Tworek a mazurzy do Węgorzewa.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na razie nie potrzebuje ale kto wie co będzie w przyszłości. Różnie bywa. Kiedyś to był wstyd leczyć się u psychiatry bo sąsiedzi wieśniaki sie śmieli tacy jak bobek głupio-mądrzy.

Ale ja się nie śmieje. Ryśkowi na prawdę jest Choroszcz potrzebna ... Tak samo jak pojebanym lewakom ... Mam wrażenie że najbardziej te 🔨 działają na umysł tego co je wysyła ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zauważ że Ryszard wcześniej też wysyła...

Może to tylko odpowiedź Tomka ..

Opublikowano

O masz wiedzę, widać śledzisz temat. 

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

W każdym rejonie jest taki przybytek.  Wiem że podlasiaki jeżdżą do Choroszczy, kujawiacy do Świecia, warszawiacy do Tworek a mazurzy do Węgorzewa.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v