Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Strongman napisał(a):

Zbiornik wyłączam na noc aby nie mieszał śmietanę zbieram rano a produkcje robi juz ktoś inny i chętni są do kupowania.

Po wiele?

16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, tłuką się te samoloty...aż telewizor mi rozstroiły...abo coś się zepsowalo...echch...znudziło mi szukanie kanałów....

Leź na dach a ja Ci będę krzyczał 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, marulekk napisał(a):

w niedziele u mnie zastodołą na zające  mysliwe strzelali

a teraz 3 samoloty sie ganiają, fajnie to wyglada w nocy latające zielono czerwone światełka 

Poleciał lewym pasem?

Powiadają, że wieje jak w Kieleckim. Byłem dzis w Kielcach i nic tych rzeczy. Za to sporo jemioły koło galerii rośnie.

Edytowane przez farmtrac8244
Opublikowano
21 minut temu, radekz200 napisał(a):

kurła gregor gdzieś ty był 😂😂 i co z tym sylwestrem u zduniaka?

O gdzie ja nie był... jest roboty a latania jeszcze więcej. Jutro mus bryknąć na zuromin i dalej działać, jakim sylwestrem?

Opublikowano
58 minut temu, 6465 napisał(a):

Ta. Na wiosnę będzie prima.

Teraz tam też powymieniali dużo aut widzę nowych 

tylko dużo cofania jak koło mnie robi drogę to z półtora km cofali 

rozładunki spoko bo nie trzeba paleciaka tylko kipa w górę 

trzeba próbować różnych opcji  w życiu 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, jahooo napisał(a):

a mleko dziwnym trafem ma 2,2 procenta tłuszczu ? hmmm...

Gdzie 🤣🤣🤣🤔

10 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wnukom będe tłumaczył ale nie tobie sławuś 😛😂

Najpierw dzieciom pokaż 🙋‍♂️🤣

10 godzin temu, Strongman napisał(a):

Podejrzewają ze chcesz zmienić mleczarnię.

Kogo 🤔🤣

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

Gdzie 🤣🤣🤣🤔

znałem takich, co woleli lac wodę do zbiornika, niż płacić kary umowne za zbyt małą ilość dostarczonego mleka

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Strongman napisał(a):

Nastała wiekopomna chwila. I to za Tuska ,Siedlce zostały połączone autostrado z Warszawą.

@Uziu92 jechałeś juz.

Ponoć zjazdu na  drogę 63 na Łuków niema za to jest na Stoczek Łukowski bez sensu, nie planują zjazdów w Zbuczynie  , między Siedlcami a Łukowiskiem niema zjazdów 

Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał(a):

Ponoć zjazdu na  drogę 63 na Łuków niema za to jest na Stoczek Łukowski bez sensu, nie planują zjazdów w Zbuczynie  , między Siedlcami a Łukowiskiem niema zjazdów 

Nigdy nie porobisz zjazdów tak aby wszyscy byli zadowoleni, bo by zjazdy musiały być co 5km a to autostrada nie droga krajowa. U nas też była kiedyś wojna że w Bolimowie nie ma i do tej pory nie ma bo GDDKiA powiedziała że na autostradzie się zjazdów co kilka km nie robi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, marulekk napisał(a):

Dla mnie aby w Ujzanowie kiedy był lub w Lukowisku to zimą zawsze 19 czarna stopa.

Ale i teraz elegancko bo oni tam narobili tych wysepek i ten najgorszy kawałek się minie.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v