Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja zamawiam w sklepiku mięsnym ... po 14 ale ze świeżego uboju ..

mnie nie obchodzi gieeee z fermy co ty możesz kupić 😲

Ty jak kupujesz w sklepie mięsnym to nawet nie wiesz z czego. Nawet tego czy karencja na antybiotyk się skończyła 🤣🤣🤣 może to po tym żarciu taki nerwowy jesteś 😆😆

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Ty jak kupujesz w sklepie mięsnym to nawet nie wiesz z czego. 

Powiedzieli mu że z ekologicznej świnki to musi tak być xD To jak z tą kiełbasą wołowo-zajęczą, pół na pół, jeden zając jeden wół xD 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

to mały sklepik lokalny ...się nie sil smrodzie po  sołtysowych kalesonach 🤪

Pewnie i z mamuśki ci wcisną a ty się zachwycasz🤣🤣

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja też mam z świeżego uboju ... Jedyna wada ze busikiem trzeba na ubojnie podskoczyć parę kilometrów.

plus ubojnia  ,paliwo , wybicie =12 ? 

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Ty jak kupujesz w sklepie mięsnym to nawet nie wiesz z czego. Nawet tego czy karencja na antybiotyk się skończyła 🤣🤣🤣 może to po tym żarciu taki nerwowy jesteś 😆😆

To dobrze że masz hodowcę co nie sprzeda z okresem karencji , takie okazy dziś to rzadkość 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

to jednak miastowy a pracowity 

dobrego wybrałaś 

to 23.15 zacznie nocą zmianę 

Ma chłopak przegwizdane...w dzień robi za woła, w nocy za konia...znaczy ogiera😉

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał(a):

Pisałem dlaczego bo chcą od miastowych przyzwolenie aby nercosur wprowadzić tanie mleko przywozić tak samo było z zbożem jak było po 2tys ze chleb drogi i mąka i z ukrainy przywieźli.

a wiesz co spowodowały wysokie ceny masła? 

poniekąd spekulanci a po drugie Niemcy skupowali cały tlusz mleczny i wysyłali przez Turcję Kazachstan Tagrzekistan do Rosji i stąd tak się nakrecila cena masla

Opublikowano
8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

https://portalplock.pl/wiadomosci/zabojstwo-na-olefinach/eDzFqW182MrVzgzls7II

A podobno Ci akurat mieli być bezpieczni i niegroźni ...

dobrze ze między sobą 

a nikt z naszych nie ucierpiał z miesiąc temu na deptatku na Grodzkiej przy pizzerii wymachiwał jeden jakimś nożem do naszych. jedź tak o tej godzinie do galerii do plocka lub do auchan poczujesz się jak za granicą w auchan im cały nowy regał dostawili kuchnie świata i ściągają pod nich towar 

Opublikowano
8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taki jeden były prezes zapewniał że ich spokojnie można trzymać w gettcie na 6tys mieszkańców i to nic groźnego ... A jak mieszkańcy Płocka protestowali to ich wyśmiewał i zarzucał że nie chcą rozwoju Orlenu ... Koncentrowanie kozojebcow w gettach to najgorsze co można zrobić...

tylko wiesz jaki jest teraz problem ze obecna władza wstrzymuje budowę olefin lub ogranicza do minimum.  tamci przesadzili w jedną stronę i poszli z rozmachem a Ci w drugą 

8 godzin temu, galan99 napisał(a):

PiS nie wdrożył 40 kamieni milowych obecnie  panujący nam Tusku z satelitami wdraża .

Komisja Europejska znów uderza w Polskę! Wymaga przepisów dot. szerszego otwarcia rynku pracy na obcokrajowców .

cytat .

Komisja Europejska przeszła do drugiego etapu postępowania w sprawie tzw. niebieskiej karty. To konsekwencja tego, że Polska nie wdrożyła przepisów, które umożliwiają szersze otwarcie rynku pracy na obcokrajowców. Wszczęła też postępowanie w sprawie ułatwień dla specjalistów świadczących usługi tymczasowo.

Jest Rudy .

https://www.facebook.com/watch?v=446271091892908

Jest nadal .

Królowa wprowadziła  Pellet tylko z certyfikatem jakości taki będzie dopuszczony do sprzedaży .

Polska nie będzie produkować pelletu tylko Niemcy .

https://www.facebook.com/watch?v=2412807872251807

PLANETA PŁONIE .

skąd Ty bierzesz te cytaty 

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał(a):

po tyle to pewno z maciory po 4 prosiakach 😛 a jeszcze droższe po knurku z jajami 😀

taki sknera jak ty to zapewne tylko maciory i knury w promocji kupuje 🤣🤣

Opublikowano
7 godzin temu, Michal2399 napisał(a):

Masz rację lepiej takiego zetora z turem. Nie słuchaj się tych co każą ładowarki kupować. Sam też bym kupił takiego zetora lecz już decyzji nie zmienię nie będe inwestował . Ale jak bym miał kupować to takiego zetora tylko z turem jak ty masz 👍🍺

a pierwsze lipca pisałeś że na nastepny sezon kombaj dominator kupujesz 

@szymon09875 miał rację co chwilę mieszasz się w tym co piszesz 

mi to lotto 

wiem że jest ciężko na wsi i każdy grosz ważny teraz piszesz ze będziesz dom remontowa ok trzymaj się planu a nie co chwilę coś zmieniasz 

wyremontuj dom a za rok zmień maszynę czy tam maszyny 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v