Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, konteno napisał(a):

aż taki ogarnięty nie jestem żeby mi fenda czy dzondyra dali w odwozie jeżdzić albo na pryzmie jeździć deptać z resztą tam nie ma takiej kasy jak u ciebie na versatilach 

Jak się dajecie to i kasy nie ma. 

Nie musisz być ogarnięty, za to co piszesz to te 600 zł to ochłap. Policz sobie godziny i ile tam spędzasz. Ile ci wyjdzie na godzinę ? 

22 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Tu masz rację. Jest też taki fenomen, że dajesz 4 tys, wyżywienie, ciuchy, pełny etat na legalu, 5 godz dziennie i nie ma chętnych. A w innej oborze za ochłapy i na czarno. Ja tego nie pojmuję 

Ja też nie, znam nie jeden taki przypadek. 

Z dwa trzy lata temu byłem w jednym gospodarstwie, szukali operatora, 25 zł i od skowronka do żaby, na umowie najniższa krajowa, urlopy zima za to że latem się dłużej robi, podziękowałem, a za jakiś czas się dowiedziałem że ma już komplet. Drugi szukał wszystko pełen legal, do dziś nie ma składu pełnego. 

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi bardziej o to co wy sądzicie o Facebooku jako komunikatorze społecznościowym który przyciąga ludzi i od siebie uzależnia. ? 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)

Jest jedna rzecz co mi się podoba te dzwonienie do kogoś jak się niema numeru.

A uzależnieniu nic nie mogę powiedzieć bo niemam ,po prostu jak mam interes to mi ta opcja mi się przydaje dzwonię do kogoś co ma i mi kombinuje numer.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jacus napisał(a):

miales jechac na podkarpacie chyba ?? taka zmiana ?

smogu dawno nie bylo to zobaczysz 🤣

do sklepu po podkladki ?? ja jeszcze mam zapas z huty im lenina. 

🥱 Czas pić kawę i w drogę. 

Bo tam jadę a powrót PKP i przez Kraków powrót najszybszy. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, slawek74 napisał(a):

U nas hades od tego a i widziałem dom .... niebo w Skórcu chyba 🤭

Brać 👍

Tak, jest w Skórcu, na samym wjeździe i drugi przy kościele.

W łukowie przy cmentarzu są.

A w Stoczku łukowskim na przeciw kościoła.

Edytowane przez Elon
Opublikowano
Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Życzę wszystkim takiego życia seksualnego,jak się dziś pierd....ła robota w nocy na etacie🤬🤬🤬

Ale już prawie w domku, można iść do obrządku 🙋

W nocy to robota dla qrwy i kota.

W jakiej branży pracujesz? Ciężko jest?

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

W nocy to robota dla qrwy i kota.

W jakiej branży pracujesz? Ciężko jest?

Na utrzymaniu ruchu w jednym zakładzie robiłem na nocki to były lepsze niż dniówki, bo mieliśmy niby mniejszą obstawę zmiany ale tylko interwencje do awarii, nie było konserwacji itp, jak dobrze szło to całą noc się przesiedziało w kanciapie ;) 

Opublikowano
7 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Chodzi mi bardziej o to co wy sądzicie o Facebooku jako komunikatorze społecznościowym który przyciąga ludzi i od siebie uzależnia. ? 

Uzależnia tych co nie mają co robić. Wystarczy jak głód do tyłka zajrzy, rachunki do zapłaty przyjdą...to się obudzi jeden z drugim a nie nosy w telefonach 🤦‍♂️

2 godziny temu, Elon napisał(a):

Tak, jest w Skórcu, na samym wjeździe i drugi przy kościele.

W łukowie przy cmentarzu są.

A w Stoczku łukowskim na przeciw kościoła.

Elon czym Ty się zajmujesz? 🧐

7 godzin temu, Strongman napisał(a):

A zgadniecie dlaczego sobie nie założyłem fb,

Bo błędy sypiesz jak przedszkolak i żeby to nie wyszło poza dom🤔

• Like 2
  • Haha 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v