Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Że Kia to taka lipa?. A ja właśnie patrzyłem na używki coś jak Radka 🤔

Siostra to miała, nie wiem czy trafili wadliwy egzemplarz czy co, ale psuło się to jak 1.2 PureTech xD

1 minutę temu, Łolek napisał(a):

Tomeczku Kia i Hyundai  to solidne autka są 

Były ...

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

G... prawda... Rozsiewacz nie święcony, traktor nie święcony i jeździ do tej pory bez awarii. Zabobon taki jak czerwone wstążki.

Powiedz że Ci szkoda naparstka postawić 🤦

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Siostra to miała, nie wiem czy trafili wadliwy egzemplarz czy co, ale psuło się to jak 1.2 PureTech xD

Były ...

Jak można kupić auto z takim motorem , wszystko powyżej 1,4

A może taki przypadek 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał(a):

Tam był większy motor, oczywiście nie 1.2, porównuję tylko poziom awaryjności, co 30-40t km był jakiś problem ... Szwagier ma działalność auto było w leasingu i raz na pół roku niespodziewana wizyta w warsztacie  ...

Miał z tych wcześniejszych wypustów, to tam nie było problemów, a ta nowa to zaraz po zakończeniu leasingu poszła w świat ... A zresztą, teraz nie ma dobrych aut, u mnie dwa Volva z 2.0 benzyną i nie ma problemów, a znajomy ma i są problemy ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

Szwajcarski najlepszy

Żeby zrobić dobry ser to krowy muszą być wypasane

Zamiast kiszonek jeść siano

I koniecznie nie hfy 

6 minut temu, Łolek napisał(a):

A może taki przypadek 

To chyba zależy od auta , cinko sporting zostawiało bmki z tyłu 🤷 

Opublikowano

Ja to choruje na auto z automatem. Jak kupowałem poprzednie 10lat temu to była opinia że automatyczne skrzynie się psują, nie ma komu naprawić a i koszt naprawy jest bardzo duży. Ale może teraz to stereotypy 🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To chyba zależy od auta , cinko sporting zostawiało bmki z tyłu 🤷 

Ciekawe które xD Cienko sporting niby 14s do setki, E36 z najmniejszą benzyną 13s, z najmniejszym dieslem 13,5s 

Opublikowano
25 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ P0mglone lekko

Plan dnia

Nie zaplanowano, co los przyniesie

A tuskowi szerokiej drogi do berlina

Pojedziesz dziś na podgrzybki, mogę się założyć 

Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Swego czasu bardzo dobry był ser Królewski z Sierpca , i Rycki Edam , obecnie obydwa są niedobre , koncentracja rolnictwa doprowadzi to spadku popytu , w całym rolnictwie . 

Masz rację, zmieniły się 

Ale dalej nie widzę lepszego 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Chłopcze chyba żeś za dużo bobu się na żarł, 🤭

W tym cienko najwidoczniej było coś kombinowane z silnikiem albo w BMW PiSda a nie kierowca ... Sporting miał tylko 55KM, to nie był żaden nadzwyczajny samochód.

Opublikowano
37 minut temu, Łolek napisał(a):

A może taki przypadek 

Insygnie 1.4 turbo combi będę celował 

37 minut temu, Łolek napisał(a):

A może taki przypadek 

Insygnie 1.4 turbo combi będę celował 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v