Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Desperado napisał:

Coś nieprawdopodobnego, tylko patrzeć jak szczury i myszy będą chcieli żeby rejestrować.   🙆‍♂️  Wolność to była ale za komuny.

No przecież trzeba spisywać kiedy uzupełnia się karmnik deratyzacyjny

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

bo na giełdę miałeś jechać!!!!!!

Dzięki...

No ale nie aż tak rano...

🙋😉 

Cza iść bycki nakarmić...

@6465, a Ty co tak rano... sie nie śpisz?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
PAN88 napisał:

12 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Nic

Uprawiam i tyle

Dopłaty i P0datek właściciela

Czyli parobek 🤣 

dzisiaj wszyscy jesteśmy parobkami 🙋‍♂️ .... i ten z lokatami też ...

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

A wiecie co wczoraj 41 lat skończyłem a dziś 42 zacząłem nikt mi życzeń nie złożył A teraz próbuję taczkę sianokiszonki zrzucić i c*** nie dam rady

Głowa boli wątroba boli nerki bolą, kora mózgowa boli wszystko boli

Ale kilka ładnych litrów bimbru rabambarowego poszło 

IMG_20240928_113612_500.jpg

Oby tylko bezbarwnym desperat się nie dowiedział bo zaraz będzie mi umoralniał 😸

Edytowane przez marulekk
  • Like 5
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, marulekk napisał:

A wiecie co wczoraj 41 lat skończyłem a dziś 42 zacząłem nikt mi życzeń nie złożył A teraz próbuję taczkę sianokiszonki zrzucić i c*** nie dam rady

Oby tylko bezbarwnym desperat się nie dowiedział bo zaraz będzie mi umoralniał 😸

No Lubelak, spóźnione ale szczere:

Duży rośnij 💪

Edytowane przez Baks00
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Dzięki...

No ale nie aż tak rano...

🙋😉 

Cza iść bycki nakarmić...

@6465, a Ty co tak rano... sie nie śpisz?

Byłem wodę z kija spuścić. A  wstałem dopiero teraz.

Opublikowano
43 minuty temu, marulekk napisał:

A to, abyś kolejne 42 lata zdołał tą taczke zrzucić, i nawet załadować. 

Zdołał, ale nie musiał 🥳

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

No i bardzo dobrze, skończą się bezpańskie pieski i nieszczepienie na wściekliznę ...

Jeszcze sobie chipa załóż 🤣

Permanentna kontrola i dyktat.

To jest to. Tego pragnijmy i do tego dążmy.🤣🤣🤣

Opublikowano
47 minut temu, marulekk napisał:

Ah tam taczkę załadować, żebyś za 42 lata tyle samo bimbru wypił ;)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v