Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jaki hydrauliczny 🤔 przepał jak już 🤭😁

przepał układzie hydraulicznym i wężach wywrotu🤔

w sumie u ciebie wszystko możliwe😆

Edytowane przez konteno
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał:

No co, "nie opłaca się" kupować hydraulicznego jak w zapasach pełno przepalonego xD

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

Znam babkę co miała 36 lat ,znam ojca co przy 55 jest szczęśliwym mężem ,i to z żoną .  Ot tak ;)

tak jak zupa błyskawiczna ,tsy minuty 😉

36 to normalny wiek na bejbika dla kobiet się robi 

Opublikowano
54 minuty temu, Strongman napisał:

Brzydka dzisiaj pogoda, pochmurno zimno

Dla mnie fajna. Po tych suszach, chodzących pyłach wszędzie , to wstać rano i pooddychać chłodnym i mokrym powietrzem, sama przyjemność. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jak P0pada to piach namoknie i będzie cięższy do przewalania

Musi trza orać

Dzisiaj zostań w domu, dzisiaj piątek 13, jeszcze Łursus wydmuchnie uszczelkę i dopiero będzie xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Łursus wydmuchnie uszczelkę i dopiero będzie xD

Uszczelka to najmniejszy problem do zrobienia

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A jak zapierdziany tapczan się zarwie ??

P0leżę na innym

9 jest w domu

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Baks00 napisał:

Pomijając jak robi,to Ty głupoty mowisz

Nie wiem o co Ci biega 🤔 mam prawo inaczej myśleć chyba 🤨

Opublikowano
36 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Odpoczywamy dziś 

inbound7545544574372061829.jpg

Kurna, Ty już masz bezorkowca?

Czemu jeszcze ja nie mam?🤔

Jak szeroko i jak głęboko dasz radę ?

24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Najgorsza P0goda

Wody nie grzeje

Prądu nie robi

I nie pada deszcz

Orać czy czekać🤔

Orz, zrobisz większą pojemność sorbcji tych olbrzymich opadów. Tak to spłynie do sąsiada

Opublikowano

Motto na dziś👍

Syn: "Tato, czy mogę Tobie zadać pytanie?"

Ojciec: "Tak, oczywiście, a o co chodzi?"

Syn: "Tato… ile zarabiasz na godzinę?"

Ojciec: "To nie jest twoja sprawa, a w ogóle dlaczego pytasz o takie rzeczy? "

Syn: "Ja tylko chciałem wiedzieć, ile zarabiasz na godzinę…nie gniewaj się"

Ojciec: "Jeśli musisz to wiedzieć, zarabiam 150 zł na godzinę."

Syn: "Ohhh”… spuścił wzrok i ze smutkiem zapytał...

"Tato, czy mógłbym od Ciebie pożyczyć 50 złotych?"

Ojciec był wściekły : „Synu jeśli tylko dlatego pytasz, że chcesz pożyczyć pieniądze, aby kupić głupią zabawkę lub inne bzdury, to w tej chwili maszeruj prosto do swojego pokoju i wskakuj do łóżka. Pomyśl o tym, dlaczego jesteś taki samolubny? Ja ciężko pracuje każdego dnia dla… takiego dziecinnego i egoistycznego zachowania jak Twoje!

Chłopiec cicho odszedł do swojego pokoju i zamknął drzwi.

Mężczyzna usiadł i zaczął się jeszcze bardziej nakręcać myśląc o pytaniach małego chłopca.

Jak on śmie pytać, żeby tylko wyciągnąć pieniądze?

Minęła godzina, emocje opadły i mężczyzna zaczął się zastanawiać:

„Może mały rzeczywiście potrzebował tych 50 zł na coś niezwykle ważnego? Przecież do tej pory nie za często prosił o pieniądze".

Wstał , ruszył spokojnym krokiem w stronę pokoju synka i otworzył drzwi : "Synu, śpisz?"- zapytał.

"Nie tato, nie śpię".

"Pomyślałem, że trochę za ostro zareagowałem na Twoje wcześniejsze pytania. Wiesz, że ciężko pracuje, a to był szczególnie męczący i długi dzień.

Wyjął banknot : ”Oto 50 złotych o które prosiłeś..."

Chłopiec usiadł prosto i uśmiechnął się. "Och, dziękuję tatusiu!"

Następnie, sięgając pod poduszkę swoją małą rączką, wyciągnął kilka zgniecionych banknotów i pokazał je ojcu. Mężczyzna zobaczył, że chłopak miał już pieniądze i złość ponownie zaczęła powracać.

Chłopiec powoli liczył swoje pieniądze, a potem spojrzał na ojca z wyrazem radości na twarzy.

"Dlaczego chcesz mieć więcej pieniędzy, jeśli już jakieś masz?" - zapytał ojciec.

"Ponieważ nie miałem dość, ale teraz już mam” - odpowiedział ucieszony chłopiec.

"Tatusiu, uzbierałem już 150 złotych. CZY MOGĘ TERAZ KUPIĆ GODZINĘ TWOJEGO CZASU?

Proszę - wróć jutro wcześniej do domu - żebym mógł z tobą zjeść wspólną kolację”. 

Ojciec został na swoim miejscu jak rażony piorunem. Minęła długa chwila, po której objął małego synka i zaczął błagać o przebaczenie. 

To tylko krótkie przypomnienie dla wszystkich, którzy pracują tak ciężko w życiu.

Zapamiętaj: kiedy w pracy - przestanie ci się powodzić, firma cię zwolni i zastąpi kimś lepszym i tańszym. Kiedy przez pracę stracisz kogoś najbardziej bliskiego - nie odkupisz go za żadne pieniądze.

To strata, którą będziesz nosił ze sobą - do końca życia 

Opublikowano
konteno napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jaki hydrauliczny 🤔 przepał jak już 🤭😁

chłopie kiedyś wszystkie sześdziesiątki w skr tak miały 😁 a o moje się nie martw 🙋‍♂️

szymon09875 napisał:

56 minut temu, Karol6130 napisał:

Tej co szła spać 

Obie szły 🤭 

Narazie jeszcze innych namiarów jak tam to nie mam 🤷 

Karola swatasz 🤔 jest takie powiedzenie : jak kto kogo stręczy to go diabeł męczy 🤭😁🤪

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, szymon09875 napisał:

Obie szły 🤭 

Narazie jeszcze innych namiarów jak tam to nie mam 🤷 

Jak będą następnym razem to zdobywaj namiar😉

Tylko będzie ciężko się zdecydować która 😉

Edytowane przez Karol6130
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Motto na dziś👍

Syn: "Tato, czy mogę Tobie zadać pytanie?"

Ojciec: "Tak, oczywiście, a o co chodzi?"

Syn: "Tato… ile zarabiasz na godzinę?"

Ojciec: "To nie jest twoja sprawa, a w ogóle dlaczego pytasz o takie rzeczy? "

Syn: "Ja tylko chciałem wiedzieć, ile zarabiasz na godzinę…nie gniewaj się"

Ojciec: "Jeśli musisz to wiedzieć, zarabiam 150 zł na godzinę."

Syn: "Ohhh”… spuścił wzrok i ze smutkiem zapytał...

"Tato, czy mógłbym od Ciebie pożyczyć 50 złotych?"

Ojciec był wściekły : „Synu jeśli tylko dlatego pytasz, że chcesz pożyczyć pieniądze, aby kupić głupią zabawkę lub inne bzdury, to w tej chwili maszeruj prosto do swojego pokoju i wskakuj do łóżka. Pomyśl o tym, dlaczego jesteś taki samolubny? Ja ciężko pracuje każdego dnia dla… takiego dziecinnego i egoistycznego zachowania jak Twoje!

Chłopiec cicho odszedł do swojego pokoju i zamknął drzwi.

Mężczyzna usiadł i zaczął się jeszcze bardziej nakręcać myśląc o pytaniach małego chłopca.

Jak on śmie pytać, żeby tylko wyciągnąć pieniądze?

Minęła godzina, emocje opadły i mężczyzna zaczął się zastanawiać:

„Może mały rzeczywiście potrzebował tych 50 zł na coś niezwykle ważnego? Przecież do tej pory nie za często prosił o pieniądze".

Wstał , ruszył spokojnym krokiem w stronę pokoju synka i otworzył drzwi : "Synu, śpisz?"- zapytał.

"Nie tato, nie śpię".

"Pomyślałem, że trochę za ostro zareagowałem na Twoje wcześniejsze pytania. Wiesz, że ciężko pracuje, a to był szczególnie męczący i długi dzień.

Wyjął banknot : ”Oto 50 złotych o które prosiłeś..."

Chłopiec usiadł prosto i uśmiechnął się. "Och, dziękuję tatusiu!"

Następnie, sięgając pod poduszkę swoją małą rączką, wyciągnął kilka zgniecionych banknotów i pokazał je ojcu. Mężczyzna zobaczył, że chłopak miał już pieniądze i złość ponownie zaczęła powracać.

Chłopiec powoli liczył swoje pieniądze, a potem spojrzał na ojca z wyrazem radości na twarzy.

"Dlaczego chcesz mieć więcej pieniędzy, jeśli już jakieś masz?" - zapytał ojciec.

"Ponieważ nie miałem dość, ale teraz już mam” - odpowiedział ucieszony chłopiec.

"Tatusiu, uzbierałem już 150 złotych. CZY MOGĘ TERAZ KUPIĆ GODZINĘ TWOJEGO CZASU?

Proszę - wróć jutro wcześniej do domu - żebym mógł z tobą zjeść wspólną kolację”. 

Ojciec został na swoim miejscu jak rażony piorunem. Minęła długa chwila, po której objął małego synka i zaczął błagać o przebaczenie. 

To tylko krótkie przypomnienie dla wszystkich, którzy pracują tak ciężko w życiu.

Zapamiętaj: kiedy w pracy - przestanie ci się powodzić, firma cię zwolni i zastąpi kimś lepszym i tańszym. Kiedy przez pracę stracisz kogoś najbardziej bliskiego - nie odkupisz go za żadne pieniądze.

To strata, którą będziesz nosił ze sobą - do końca życia 

coooo 

OPOROWO CAŁODOBOWO a młody jak podrośnie to się dobierze sprzętu na usługi 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v