Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Kamica nerkowa. Oj chłopcy chłopcy 

Moja babka cierpi na wysiłkowe nietrzymanie moczu. Podobno 90% kobiet tak ma, bo zmieniają majtki nawet 2 razy dziennie, a chłop raz w tygodniu na niedzielę

• Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, MonteChristo napisał:

Pod pszenicę?

Nie sieje pszenicy. 

18 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie chłodniej 🤔 żar z nieba 🙆‍♂️🤦🥵

Wczoraj był żar. Dziś . 

17251046979845724205191318528387.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Moja babka cierpi na wysiłkowe nietrzymanie moczu. Podobno 90% kobiet tak ma, bo zmieniają majtki nawet 2 razy dziennie, a chłop raz w tygodniu na niedzielę

Ja nie mam ćwiczę mięśnie Kegla. Chyba ze wsi chłop mój miejski codziennie zmienia. Zbadaj prostatę może ci ulży 

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Ja nie mam ćwiczę mięśnie Kegla. Chyba ze wsi chłop mój miejski codziennie zmienia. Zbadaj prostatę może ci ulży 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Życie jest nieprzewidywalne. Jeden miał 5 krów, zredukował do 2 bo miał prostatę. Zoperował i tera ma 7. Drugi się tylko zaszczepił jak Pafnucy i umarł we śnie

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 2
Opublikowano

Widzę że cie znowu naszło...

Idź może na spacer...

Się najadłem, można znowu na onki pojechać...

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Życie jest nieprzewidywalne. Jeden miał 5 krów, zredukował do 2 bo miał prostatę. Zooperował i tera ma 7. Drugi się tylko zaszczepił jak Pafnucy i umarł we śnie

Opublikowano
6465 napisał:

36 minut temu, MonteChristo napisał:

Pod pszenicę?

Nie sieje pszenicy. 

18 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie chłodniej 🤔 żar z nieba 🙆‍♂️🤦🥵

Wczoraj był żar. Dziś . 

17251046979845724205191318528387.jpg

28 u mnie i pali 🥵 jutro do 24 ponoć... a potem od nowa 🙆‍♂️

12Pafnucy napisał:

Się najadłem, można znowu na onki pojechać...

ja to myślę że tam nie tylko o siano chodzi 🤭😁

Rolnik1973 napisał:

Kto zgadnie co to P0watanie

IMG_20240831_135635.jpg

bulgulator 🤔

Opublikowano
malaczarna napisał:

25 minut temu, GRZES1545 napisał:

Hobby...takie jak Pafnucy ma jest 🤩🏍🛵

Nie kręcą mnie maszyny. Muszę dać upust energii swojej w jakiejś dziedzinie nowej bo aż mnie roznosi

może Joga ?

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Zrobiłam szarlotkę i czekam na gości. Skwar straszny

Mamy czuć się zaproszeni 🤔

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Mówisz, że jest autystyczny? U mnie też występują niektóre objawy przypominające autyzm, jak niechęć do kontaktu fizycznego i unikanie kontaktu wzrokowego zwłaszcza z kobietami, ale oficjalnie zdiagnozowałem borderline

A zaburzeń adaptacyjnych nie masz przypadkiem🤔

Opublikowano
malaczarna napisał:

18 minut temu, Łolek napisał:

Jakiego auta szukasz jaki budżet,wiek i przebieg 

Grafit kolor diesel i nie SUV i nie kombi. Kasy dużo tylko szkoda mi na auto wydać. I ma być ekonomiczne. Jeżdżę bo muszę 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Szarlotka...tyż mam....abo miałem...

Smacznego a moja z lodami bedzie

seat Leon będzie pasował do Ciebie

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Deszczyk się rozkręca.

Teraz to leje. 

🤗

Popchnij do mnie 

53 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Fuj...😝 i Ty kobiety szukasz 🙆‍♂️

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v