Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W wypadku braku nokautu były by problemy z oceną sytuacji i ewentualnego zwycięstwa.

Tomek np często inaczej interpretuje niż film sytuację pokazuje🤭

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Radosław, już byś nie żydził...kto jak kto, ale Ty🙆...

Siemanko. 21°, słonecznie, znowu będzie dawać ogniem z nieba 

no ale zobacz ze stare jeszcze nie tak bardzo zdarte 😂

Opublikowano

Radek, te stare jeszcze trochę i jako towar premium do ug3 lub jakiego bometa sprzedasz. Byle kto otwory dopasował. A później do ug5 podorywkowego🤣

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał:

weź nie pierd....l 🤦

chyba masz problemik synek...🤔

co tu ludzie wypisujecie 🙆‍♂️🤦🙈 idę z tąd...

Może Yacenty zorganizował by coś w stylu zawodów  MMA dla agrofotowiczów. Wynająć gdzieś sale z ringiem sparować odpowiednie osoby i wyjaśnili by sobie co trzeba. 😉

uważaj bo tu kilku ostrzy sobie piastki na ciebie 😛

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Radek, te stare jeszcze trochę i jako towar premium do ug3 lub jakiego bometa sprzedasz. Byle kto otwory dopasował. A później do ug5 podorywkowego🤣

A potem jeszcze Piotrowi do kopaczki konnej 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A to nie są do ug3. Te co kupił to wyglądają jak za 30zł z rynku. 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A to nie są do ug3. Te co kupił to wyglądają jak za 30zł z rynku. 

jak chcesz to mogę ci je zrzucić na duży palec u stopy i się przekonasz 😂😂 jak takis ciekawy 😂

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Te kocie ruchy kierowcy. Ale trzeba przyznać że jest zawzięty, tak męczyć się z tym gównem tzn mocarno szejsiątko.

Jeszcze na koniec olejowoda wyciekła.

Siuntka dzielnie walczyła, ale ciężar nie dla niej. Na końcu to ona chyba pękła na moście i olej ze skrzyni poleciał. Są wariaty na tym świecie 

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Siuntka dzielnie walczyła, ale ciężar nie dla niej. Na końcu to ona chyba pękła na moście i olej ze skrzyni poleciał. Są wariaty na tym świecie 

Identyfikowała się jako ciągnik z napędem 

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

Mocarna nie dała rady, niemożliwe ...

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Wita co...

Nie chce mi sie... robić...

Nie ma dziś jakiego święta?🤔

Ostatni piątek miesiąca, ewentualnie pracodawca nie zapewnił pracownikowi zimnych płynów przy taki upale i wolne 🤭🤭🤭

Opublikowano

Już zaczyna smalić, a mnie czeka wycieczka na łąkę siano przewrócić  🫤

@Rolnik1973 jak ty wytrzymujesz w tym Ursusie ? Kurzy niesamowicie to pozamykasz się w kabinie ale wtedy jak w piekarniku słońce grzeje

1 minutę temu, 6465 napisał:

Co do lemieszy. Ja wymieniam na sztuki dopiero jak się urwie 🤭

IMG_20240830_100219.jpg

No ale to wtedy nierówna orka jest jak ty tak na raty robisz

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

🫤

@Rolnik1973

No ale to wtedy nierówna orka jest jak ty tak na raty robisz

Olać to. Jak średnio urywam jeden na sezon. I bym musiał wymienić 8szt. To lepiej nająć kogoś.

Do 15 godz. Prądu ma nie być. Ehh koło trza przykręcić do przyczepy .

Opublikowano
22 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Identyfikowała się jako ciągnik z napędem 

Siuntka jak siuntka, ale operator to się pewno identyfikował jako szofer co najmniej z czołgu 🤔

22 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Mocarna nie dała rady, niemożliwe ...

Operator nie dał rady, sam powinien te kłody pociągnąć, kiedy taki brany jest...

Opublikowano

kurła wczoraj miałem kontrol z weterynarii i nie miałem aktualnej książeczki zdrowia i atestu na dojarkę, mandacik 200 zł za to chciał dać ale powiedział że za to że mam czysto i porządek to nie dał 😂 mam 7 dni czasu na uzupełnienie 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

@Agrest albo inni w temacie , jęczmienia Sandra ile kupić na 2 ha ??   podają 150 kg w tamtym roku wyszło za gęsto 🤷

Ja właśnie swoją pomierzyłem . Kiełkowanie 100% i mtn 56g. 

300szt to będzie 170kg na ha.

Ale zawsze siałem minimum. 320szt

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła wczoraj miałem kontrol z weterynarii i nie miałem aktualnej książeczki zdrowia i atestu na dojarkę, mandacik 200 zł za to chciał dać ale powiedział że za to że mam czysto i porządek to nie dał 😂 mam 7 dni czasu na uzupełnienie 

Miałeś wcześniej info czy tak wyrywkowo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v