Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, pedro2 napisał:

Yebany konfident. Jeszcze do tv poszedł się pochwalić 🙆  

https://vm.tiktok.com/ZGecDc3VH/

I sam dostał mandat 🤣 

Pan Bóg czuwa 👍 

Mógł jeszcze mu nogi poplątać to by głupi łeb na chodniku rozwalił.

Co za ludzie 

Pewnie konfident pokoleniowy. 

Jeszcze tym przed kamerami się chwalić 🙉

Kolegów to on raczej nie ma 😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

No jak to tak na zdjęciu jest równa z kosiarką w pionie 😄

No jest pod kolana...jak na dachu od ciągnika się stoi🤭

5 minut temu, Strongman napisał:

NIE jakoś się rozeszło miałem to wykupić a inne sprawy i pozostało po staremu.

A dobra...mieli przedwczoraj problem techniczny...nie mogłem wprowadzić zacielenia. Zadzwoniłem i po 3 godzinach dostałem SMS, że problem z serwerem usunięty i przeprosiny za utrudnienia 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jest uszczelka

Kurła cały zestaw do głowicy

Nawet uszczelniacze zaworów i P0dkładki P0d wtryski

Trzeba wymontować zawory i wymienić uszczelniacze jak są żeby na darmo nie leżały. 

IMG_20240814_112340.jpg

Nie zapomnij o szpilkach

Opublikowano
2 godziny temu, Andpol napisał:

Niby co mają kontrolować?

2 godziny temu, marulekk napisał:

Ale w ramach czego ekoschematów czy tak ogólnie hektary mierzyć?

Powierzchnie upraw na działkach, zapewne po tej historii jak nie zgodziłem sie  z ich stanowiskiem gdzie na pół hektarowym wybiegu -użytku zielonym obok obory nie uznali tego do płatności gdyż na fotce satelitarnej stwierdzili obecność 3 przyczep i ciągnika z opryskiwaczem. Ich zdaniem to już park maszynowy i dopłata na to się nie należy. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie zapomnij o szpilkach

Szpilek nie ruszy ... I w ten sposób będzie robił uszczelkę jeszcze raz ... Znając życie w żniwa, bo zima to się kombajn nie psuje xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
marulekk napisał:

U was na Trzebieszowach Pietrek bedzie🤔   

zjazd w Jeruzalu... a foto co pokazałeś to pełno jeziorów 🙆‍♂️🤦

12Pafnucy napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

jutro zjazd miłośników serialu ,,Ranczo,, wybiera się kto 🤔 Pietrek ma być i Czerepach 🙋‍♂️

Byś miał motór, to byswa sie kajtneli....

Ale ni mosz

no nimom 🤷‍♂️ ale kilka dzisiaj potestowałem 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie

Były wyciągane jak kupiłem przyrząd do sprawdzania

To wyciągnąłem żeby się nauczyć. 

Fajna prosta robota przy wtryskach. 

Masz jaki przyrząd do wyciągania wtrysków? W perkinsie by pasowało wyciągnąć do sprawdzenia ale ja się boje tego ruszać, mam przykre z tym doświadczenia. A masz klucz żeby dobrze głowice dokręcić?

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Pewnie konfident pokoleniowy. 

Jeszcze tym przed kamerami się chwalić 🙉

Kolegów to on raczej nie ma 😁

Po tym jak poszło w eter to teraz będzie miał dużo kolegów tylko takich na opak.

Szkoda, że nie rudy bo był by komplet 🤣 

8 minut temu, konteno napisał:

Najwyżej pojedziesz nim na wyścigi kombajnów do Luksemburga😆

Na białostockiej grupie jakaś firma rzuciła pomysł czy by u nas tego nie zorganizować.

Handlarzom ze Zbuczyna respiratory podłączali w warsztatach 🙆

Kurna nie chcą dać po 9.5 za ha qqruszki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v