Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Znów "wypalenia" dostanie... A było obiad w chałupie zrobić...

steka to i mógłby zrobić z cielaka co miał dla Stokłosy dla utylizacji oddać 

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

aaah trzeba się jechać się najeść do mc donalda 😛

Mnie to żarcie nie smakuje śmierdzi starym olejem a ludzi ciągnie tam nie wiem do czego chyba dobrego jedzenia nigdy nie jedli?

Opublikowano

obiad sie gotuje-tradycyjnie rosolz makaronme i ziemniaki z kotletem i ogorkiem ..

akurat  w tej materi jestem zacofany 😂

zadne tygodnie w lidlu..

21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Czyli "zwiedzaj", jak ty to robisz? 

https://www.youtube.com/watch?v=EWGrEYTd2H0 

W sam raz dla ciebie.

z prostata to zwiedzanie moze byc trudne 😂

18 minut temu, Baks00 napisał:

Moja też żałuje.....🤭po powrocie pod zdjęciem USG było napisane:

,,Używać, używać używać "

mialem identyczny przypadek-regularne zycie seksualne  😂🤣

wiekszosc partnerow kolezanek mojej starej, juz ma spokoj w tych sprawach a ona musie sie meczyc  🤣

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

steka to i mógłby zrobić z cielaka co miał dla Stokłosy dla utylizacji oddać 

Zaraz się ziemniaki dogotują i gotowe... Bitki z indyka gotowe, buraczki z piwnicy przyniesione... Raczej nie praktykuję dwóch dań - albo treściwa zupa albo porządne drugie danie.

Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał:

aaah trzeba się jechać się najeść do mc donalda 😛

Jakiś żywiec na steki i hamyburgry żeś im dostarczył 🤔 i na degustację zaprosili 🤔...

...ja bym nie poszedł na Twoim miejscu🤷...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Raczej nie praktykuję dwóch dań - albo treściwa zupa albo porządne drugie danie.

u znajomych gdzie pracuję dorywczo to od kiedy synowa z miasta do Bauera przyszła to zawsze obiady 2 daniowe ,pomimo ze mąż i teściowie niezadowoleni z jej podejścia do gospodarstwa to w domu ogarnięto i schludnie jak na dom rolników

ale pomimo  daniowego obiadu to porcje raczej małe jak w restauracji 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Żona nie gotuje?

Baby teraz robią karierę, a nie są kurami domowymi

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

u znajomych gdzie pracuję dorywczo to od kiedy synowa z miasta do Bauera przyszła to zawsze obiady 2 daniowe ,pomimo ze mąż i teściowie niezadowoleni z jej podejścia do gospodarstwa to w domu ogarnięto i schludnie jak na dom rolników

ale pomimo  daniowego obiadu to porcje raczej małe jak w restauracji 

Porcja ma być duża, obiad przygotowany możliwie jak najszybciej, chyba, że czasu zbywa, syf mi nie przeszkadza i gotuję to co mi pasuje...

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Zaraz się ziemniaki dogotują i gotowe... Bitki z indyka gotowe, buraczki z piwnicy przyniesione... Raczej nie praktykuję dwóch dań - albo treściwa zupa albo porządne drugie danie.

Ja również dwóch dań nie jadam albo jakaś zupa albo ziemniaki z czymś. Nie chce mi się dwóch dań sporządzać jak można jednym się nakeść 🤝

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Służąca ma wychodne 🤷

Albo byłą nieposłuszna i ją w karcerze trzyma

Opublikowano
50 minut temu, MonteChristo napisał:

Baby teraz robią karierę, a nie są kurami domowymi

Trzeba wychodzić z domu. Taki rytuał społeczny. Nie powiem. Całkiem ważny. 

Opublikowano
33 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Czasem lepiej zjeść mniej a dobrego.

Nikt lepiej ode mnie nie zrobi i przede wszystkim sam zrobię to co mi pasuje, ze swoich produktów, w proporcjach w jakich chcę, nie doda niepotrzebnych składników (na przykład cebuli). Jeszcze na jutro zostało, podgrzać tylko i gotowe. A wychodzenie gdzieś żeby jeść coś nie wiadomego pochodzenia to dla mnie zbędna fanaberia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v