Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo kiedy byś nie napisał to tomeczek za 2min odpisuje 🤣

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No to czego mnie od leni wyzywasz

Też mam obrobione wszystko. 

P0 ile

1.5?

2zł. Handlarze po 3zł tydzień temu mieli 

Chłop ma przyjechać po tonę z baksa to po 1.8 powiedziałem. 

Jeden handlarz ma przyjechać, ale po 2.5 mu krzyknąłem.

Nie będzie dziad zarabiał za nic 1zł

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

To dobra cena

Na olx P0 1.2 w okolicy 

Opublikowano
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

No i, ja nie ryczę że potrzebne suszowe itp ... Potrafię się z gospodarstwa utrzymać, socjal nie potrzebny ... A ty leżysz na tapczanie i aby marzysz o socjalu, jak ci mało to weź się za robotę a nie łapa po państwowe ... 

Ja pier**le gościu ogarnij się, bo to już jest żenujące. Siedzisz tu od świtu do ciemnej nocy, a komuś będziesz się kazał brać za robotę. 

• Like 3
  • Haha 4
Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

Rochu weź no...facetem bądź 🤦...bierz byka za rogi😎...

Ciekawie by to wyglądało. Ona na dużym koniu a ja obok w  ciapku jak sancho pansa😂

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, pedro2 napisał:

Nie za tanio? Kuźwa po 2 zeta za łubin chcą.

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

320km w jedną stronę, transport wszystko zje ...

Ja do Krzysztofa. 

Wy tam dawno hodowli się pozbyliście, to się topcie w tym ziarku. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, HF86 napisał:

Wy tam dawno hodowli się pozbyliście, to się topcie w tym ziarku. 

Trzeba poczekać kilka miesięcy i będzie lepiej ... Nigdzie na świecie nie słychać o wysokich plonach, albo w normie albo poniżej, więc aby poczekać aż się zrobi ssanie na światowych rynkach.

A po drugie w największy rejon drobiarski w kraju niedaleko... Cedrob Rypin 660 i duzo bliżej, a i w drodze powrotnej kujawit przywiozą ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko czyim kosztem zarabia Orlen, PGE, Enea, PGNiG ?? Bo chyba naszym ... Oni na plusie a my węgiel po 1500 ... Zresztą kreatywna księgowość i z bankruta zrobisz biznesmena wg tabelek ...

Lepiej nabijać d*pę Niemcom. Uwierz mi że gdyby właścicielem był szwab czy icek to płacił byś tak samo jak nie więcej. Taki lewacki patriotyzm.

Sory nie mogłem się powstrzymać. Koniec politykowania na dziś.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Buszmen11 napisał:

Lepiej nabijać d*pę Niemcom. Uwierz mi że gdyby właścicielem był szwab czy icek to płacił byś tak samo jak nie więcej. Taki lewacki patriotyzm.

Zamiast tego sprzedajemy Lotos arabom ... Bo jakiś złodziej z Pcimia chciał mieć wszystko pod swoją lapą ... Jedni i drudzy tacy sami, tylko klienta mają innego ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
32 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Nie za tanio? Kuźwa po 2 zeta za łubin chcą.

Łubinu to wcale nie ma. bez ochrony nie rodzi. U kolegi 200kg z 0.8ha było.

Myślę, że ok cena.

Tu trzeba dać raczej minimum 150kg solo na dobry poplon

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

No nie dziw

Najgorszy rząd P0 wojnie

Nie dość że nieniec rządzi to jeszcze lewaki w spółce. 

Chcieliście na pis nie głosować to było na P0lska jest jedna czy konfederacje

A nie na te zdziczałą koalicję co P0 trupach do władzy aby odsunąć pis

Ale i tak by to wprowadzili 😴 za jaroslawa pierwszego malego mniej by to bolało?

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Najgorszy rząd na szczęście został pogoniony 15 października ...

d*pa. Zmienili się tylko przy korycie 😴

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Łubinu to wcale nie ma. bez ochrony nie rodzi. U kolegi 200kg z 0.8ha było.

Myślę, że ok cena.

Tu trzeba dać raczej minimum 150kg solo na dobry poplon

U mnie od 1,5zł za łubin gorzki, ogłoszeń wchuj. Swojego takiego z wyką i owsem po 1,2 bez czyszczenia opychałem.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko czyim kosztem zarabia Orlen, PGE, Enea, PGNiG ?? Bo chyba naszym ... Oni na plusie a my węgiel po 1500 ... Zresztą kreatywna księgowość i z bankruta zrobisz biznesmena wg tabelek ...

Jeszcze wczoraj za Tuskiem stałeś z ceną paliwa a dziś na Orlen nadajesz? Eh Tomek 

Opublikowano
3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

U mnie od 1,5zł za łubin gorzki, ogłoszeń wchuj. Swojego takiego z wyką i owsem po 1,2 bez czyszczenia opychałem.

To i ja bez czyszczenia

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze wczoraj za Tuskiem stałeś z ceną paliwa a dziś na Orlen nadajesz? Eh Tomek 

Przecież Tusk tylko o grubość zapałki lepszy od Kaczystanu ...

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Jednak mocno Tuskiem zaślepiony jesteś, kolejny raz to potwierdzasz swym wpisem .

Nie za Tuskiem, a po prostu nie mogłem już patrzeć jak ta banda z Nowogrodzkiej się rozpanoszyła ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v