Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Do kościoła 🤔

Absolutnie. Omijam to już parę lat szerokim łukiem.

4 minuty temu, Agrest napisał:

Człowiek w kieracie nie ma czasu się zastanawiać po co na co tak gnać. Jeszcze z nadmiaru wolnego czasu zacząłby myśleć, przyglądać się swoim dzieciom, analizować kroki polityków... tak być nie może, bo jeszcze by jaką rewolucję kiedy mógł umyśleć🤣

Czyli jeszcze za mało ziemi nakupione masz 🤔

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

👍👍👍

w ministerstwach też by się przydały dyżury niedzielne

Toć to głównie budżetowych i socjal biorców postulaty. 

Tak samo jak 4 dni pracy. 

Jestem ciekaw czy by byli tak za tym jakby tylk 4 dni pracowały piekarnie, sklepy hotele i restauracje 🤣

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
konteno napisał:

8 godzin temu, jacor73 napisał:

Jesteś sam, nie masz nikogo na utrzymaniu, to praca w niedzielę jest tylko i wyłącznie Twoim widzimisię.

siebie mam na utrzymaniu a najniższa krajowa to nie pieniądze by utrzymać kogoś więcej niż siebie 

praca w niedziele to widzimisie pracodawcy, wyznaczył ludzi i czy sie POdoba czy nie to trzeba przyjść

ty to jesteś leń 🤦

HF86 napisał:

Ja to bym to jeszcze rozszerzył o całą budżetówkę. 

Np dyżury w gminie, czy skarbówce. 

Może też nie mam czasu w tygodniu, a np po kościele bym sobie do agencji rolnej podjechał przed rosołkiem 🙂

dokładnie krus zus i inne takie .... oni yo coś o 4 dniowym tygodniu pracy myślą a biedota niech na nich zspier....a 🤦

Michal2399 napisał:

11 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

45 lat to z trumny znaku nie zostanie i kości tylko leżeć będą... 

Mam identyczne podejście  max35 -40 lat wystarczy 👍 

napij się ,,synku,, 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła jechać do szepietowa czy nie jechać o to jest pytanie 🤔

Ja nie jeżdzę i tak na nic nowego mnie nie stać według mnie strata czasu.

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Idź, idź....

Bo ryczą, aż u mnie słychać...

Nieprawda... nie ryczały jeszcze...nawet popatrzały na mnie, jak na debila...pewno se myślały "chyba mu odwaliło, że przylazł tak wcześnie"😉🙃

3 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Spać nie możeta? Trza iść ogórki oberwać w ogródku

A ja już żem się kimnął godzinkę 🤷...

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, HF86 napisał:

Toć to głównie budżetowych i socjal biorców postulaty. 

Tak samo jak 4 dni pracy. 

Jestem ciekaw czy by byli tak za tym jakby tylk 4 dni pracowały piekarnie, sklepy hotele i restauracje 🤣

No zwłaszcza te hotele i restauracje niezbędne dla ludzkiej egzystencji.🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Karol6130 napisał:

A co tam jest 

Celebryty?

Karol miałeś przyjechać mi krowy doić, a Ty gdzie żeś się wybrał🤔...na Kielce🤔😱...nawigacji ni mosz, że drogę pomyliłeś 🤔🙆🤭...

Screenshot_20240630-093933~2.png

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic nie mają. A przynajmniej nic interesującego... Dla mnie to zło wcielone. 

A spróbowałeś?

Siema 30stopni już w słońcu.z burzy w piątek wieczorem 7mm co daje 72mm za czerwiec narazie 

Opublikowano
20 godzin temu, malaczarna napisał:

Zapraszam. Wszystko bez nawozu i oprysku jak widać może coś urosnąć 

Ty czasami nie jesteś moją miejska siostra? Czy to zabieg okoliczności i czyta w moich myślach 🤔

IMG_20240630_094241.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v