Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, kris91 napisał:

Kurfa, za prąd przyszło, mniejsze zużycie i z 260 zl na 470 zł co miesiąc 😒😒😒

mnie z 230 na 400 a bojler 3x mniejszy siedzi , i wszedzie ledy zamiast zwykłych zarówek

Tusk kase ściąga na reaktory atomowe

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Trzeba chyba linkę swoją na druty zarzucić, bardziej nie mogę być pier*olniety niż jestem, więc nie ma co prądu się bać  🤣🤣🤣🤣

U mnie na pionie nawet plomby nie ma 🤭 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

mnie z 230 na 400 a bojler 3x mniejszy siedzi , i wszedzie ledy zamiast zwykłych zarówek

Tusk kase ściąga na reaktory atomowe

Żebym ja bojler jeszcze grzał prądem, to bym już walizki pakował 😅😅😅 Pale ekologicznie, gałęziami, liściami i czym popadnie 😅😅😅

1 minutę temu, pedro2 napisał:

U mnie tasma izolacyjną zaplombowali, już nawet wybadałem co w puszce jest 🤫😅😅😅

Opublikowano
2 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Znowu ogłoszenie trzeba przedłużyć a zainteresowań brak.

ja kamienie oddaję na OLX , Facebooku i kramiku to pies z kulawą nogą nie zapyta , jakaśsamotna matka z trójką dzieci spod Rutek kossak 2-3 przyczepki felicją pociągła ale zasugerowałem szukać i pytać bliżej bo to szkoda paliwa i pojazdów , jakiś Radek pisał że po koszyku mógłby co tydzień przyjeżdżać i zabierać ale sie nie zjawiał 

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

ja kamienie oddaję na OLX , Facebooku i kramiku to pies z kulawą nogą nie zapyta , jakaśsamotna matka z trójką dzieci spod Rutek kossak 2-3 przyczepki felicją pociągła ale zasugerowałem szukać i pytać bliżej bo to szkoda paliwa i pojazdów , jakiś Radek pisał że po koszyku mógłby co tydzień przyjeżdżać i zabierać ale sie nie zjawiał 

Ja w ogłoszeniu wyraźnie napisałem ,nie odpisuje na SMS to ,bezczelnie ktoś pisze ,że by kupił za połowę ceny.

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Zaprowadziłem dziś dzieci na przystań rybacką, myślałem że im frajdę zrobię a te w krzyk że śmierdzi. A ten mały krzyczał "będę zygał". Ach te następne pokolenie to delikatne. Aby wstydu się najadłem 🙁

Babami czuć było 

1 godzinę temu, damian303 napisał:

@Agrest @Tomasz0611 jaką u was cena czarnej/czerwonej na skupach/zakładach?

U mnie jeszcze z półtorej tygodnia do zbiorów. Dwa okliczne zakłady jeszcze mam zamknięte.

z tego co słyszałem jest bardzo duży rozstrzał cenowy.

Może bym coś wziął tej porzeczki 

1 godzinę temu, HF86 napisał:

Nie. Ale może trzeba spróbować. 

Ostatnio jakieś dobre litewskie pszeniczne kupiłem. 

Tyskim mnie Ostatnio poczestowano, toto i dobrze że hitlerowce chcą to kupić, choć nie wiem po co 🤮

A jak się pija od święta, to niech chociaż smakuje 😁

Ototo. 

Opublikowano
46 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Znowu ogłoszenie trzeba przedłużyć a zainteresowań brak.

Co masz do handlu?

42 minuty temu, pedro2 napisał:

Oj tam oj tam. U Edka taka tyka leży co to podobno dało by się założyć na druty i prąd na lewo ciągnąć 

Opublikowano
27 minut temu, konteno napisał:

@farmtrac8244 do mnie kto zainteresowany na serio to dzwoni na tel i się ugaduje a tych co piszą na olx nie czaję bo rzadko czytam tam wiadomości ale z tych ogłoszeń to tylko spamerzy z callcenter pożywke maja 

To już wiadomo skąd mają numer jak z ofertami dzwonią.

10 minut temu, wojtal24 napisał:

a co sprzedajesz?

Samochód ,Forda

Opublikowano
27 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Niektóre się myją...

Ile razy?

Ale i niektóre się nie myją.

Z tego ci wiem to raz 

18 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A to oki...

Ale jak by co, to powiadom...

No dobra, a tego zapieksa stawiasz tak jak kiedyś spominałes?

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No da się zrobić.

No to jak będę gdzie w okolicy to się będę odzywał.

8 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Fiestę, poczciwy samochód

Nawet ukropy tego nie chcą? Do 10 to auta przez nich przebrane ze szok 

Opublikowano
5 godzin temu, MonteChristo napisał:

Ładnie się bawią 

Spółdzielni takich rzeczy nie powinna robić 

Ciekawe czy dali tym co są rozwojowi rzeczywiście czy też tym co mają krechę 

Praktycznie rzecz biorąc do chodowli krów starczą 4 maszyny

Ciągnik, ładowarka, paszowóz, przyczepa

Reszta usługi, i ciekawe czy takie gospodarstwo jest rozwojowe

Dlamnie takie nagrody nie powinny mieć miejsca 

Starczyło by dać jakiego garnka/puchar i papieru/dyplom

A tak cena po wuju a kupują samochody, chłop bogaty to zapłaci 

• Like 2
Opublikowano
55 minut temu, Karol6130 napisał:

Dlamnie takie nagrody nie powinny mieć miejsca 

Starczyło by dać jakiego garnka/puchar i papieru/dyplom

A tak cena po wuju a kupują samochody, chłop bogaty to zapłaci 

podejrzewam że ich wyroby nie są tanie na tle innych spółdzielni pomimo presji sklepów i hurtowni na obniżenie cen 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v