Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

a może ktoś brał tu kredyt inwestycyjny? i pamięta czy długo czekał z decyzją, kurba już z miesiac czekam

U Kurpioka pewnie byś na słowo dostał. 

Słowo że po zwrocie byłbyś szczęśliwy 🤣

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, HF86 napisał:

Może byś na czaskowkiego kolorowy marsz sprzedał?

A może dla obajtka, by się skuteczniej przed prokuraturą ukrywał 🤔

On teraz w sztukę 75 tysia zainwestował. Kałuże zrobili przynosząc wodę z transporterów i jeden pochodził sobie po kaluzy 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ja czekam jeszcze z zakupem. 

Antonowa, by może kupił 🤔

Jakby może trochę maseczek, czy czepionek było trzeba, toto bym mógł pomóc. 

Jego wzieny ustrzeliły 

Opublikowano
55 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja mam jeszcze 5 tysięcy maseczek pocovidowych 

Teraz to kleszcz afrykański będzie na topie .

Weź te maseczki nasącz cyperkilem i sprzedaj po 70zeta jako opaska na rękę lub udo antykleszczowa.

15zł z każdej dla mnie za pomysł.

No i gdybyś się w żyda chciał zabawić, to pamiętaj że wiem ile ich miałeś 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ja czekam jeszcze z zakupem. 

Antonowa, by może kupił 🤔

Jakby może trochę maseczek, czy czepionek było trzeba, toto bym mógł pomóc. 

Ja bym wolał wiertaliota np Robinsona.  Sraczka złapie to na leśnej polanie wylądujesz. A i na zakupy do marketu skoczysz i blokadę rolniczą zrobisz🤣

Jest na forum właściciel jednego.

8 minut temu, 6465 napisał:

Kurde nie jest to chyba dobry moment na odżywkę bo rośliny mokre po deszczu, ale za daleko żeby wracać i przyjeżdżać jeszcze raz.

IMG_20240529_193838.jpg

Bardzo dobry, bo po suszy spragnione otwierają aparaty szparkowe jak kobieta aparat rozrodczy po okresie🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

Wszystko bokiem dziś 

IMG_20240529_155915.jpg

Jak u mnie. Ale lgbt na niebie widziałem

20240529_200836.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ja bym wolał wiertaliota np Robinsona.  Sraczka złapie to na leśnej polanie wylądujesz. A i na zakupy do marketu skoczysz i blokadę rolniczą zrobisz🤣

Jest na forum właściciel jednego.

Bardzo dobry, bo po suszy spragnione otwierają aparaty szparkowe jak kobieta aparat rozrodczy po okresie🤭

O to żeś mnie uspokoił. Trzeba działać z drugim kursem🙂

Opublikowano

Ja też 

Tam w stronę Pafnucy12 świeciło 

Spadło parę kropel przed 17

Teraz poszło bokiem

Propo dopłat 

Wczoraj dzwonił, brak oświadczenia o ściółce

O uj ci chodzi, po co na co 

A on że musi być 

Ale po co jak zdjęcia były robione 

A ten że nie, ale popstrykał i znalazł 

Kogo oni zatrudniają 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

O to żeś mnie uspokoił. Trzeba działać z drugim kursem🙂

Jak możesz to dolej superam, lub inny tani zwilżacz, lub płyń do mycia naczyń.

Kuku chyba moz3 być nawoskowana. Dodatekzeilżacza zatrzyma nawóz na roślinie.

Choć to i tak cwana roślina bo wszystko co na liść spadnie jak nie przez liść, to korzeniem pociągnie.

1 godzinę temu, Łolek napisał:

teraz jadę litra wypić na 50ke 

Kurła,  w ubiegłym tygodniu jednym browarem żem czwarty tuzin uczcił. Myślałem że po za standardem sypialnianym choć torta dostanę, a tu zonk. Się kobicie piec nie chciało.

Bardzo poruszen żem był tąże sytuacyją z tegoż choć błahego,  ale jednak bądź co bądź powodu, o czem otwarcie małżonkę poinformowałem 🤣.

Opublikowano
8 minut temu, kris91 napisał:

Powinienem się zacząć martwić? 🤔🤔🙄🙄🙄

20240529_194719.jpg

20240529_194732.jpg

O ziemniak ozdobny . Fajny. U mnie to już takie pomarańczowe czołgi po liściach chodzą. Dziś na 4 rządki po 10 m wylałem 700l wody i spłukałem to dziadostwo. W piątek plecak i coragen

Opublikowano

Są zalety bezrobocia. Można se parę pergoli sklecić🤣.

Najlepsze jest to że żona 2h dziennie z konewką biega🤣

Chciała, to ma🤭. Rosły wiśnie, teraz kwiaty. Taka widać kolej rzeczy 

20240529_173050.jpg

20240529_173059.jpg

20240529_173119.jpg

Opublikowano
Agrest napisał:

Są zalety bezrobocia. Można se parę pergoli sklecić🤣.

Najlepsze jest to że żona 2h dziennie z konewką biega🤣

Chciała, to ma🤭. Rosły wiśnie, teraz kwiaty. Taka widać kolej rzeczy 

20240529_173050.jpg

20240529_173059.jpg

20240529_173119.jpg

piękne konstrukcje

Opublikowano

Się nie nabijaj. Kupił ja se cykularkę za 500zł i tak se tnę deski z szalunków. Ino ten drewnochron droższy od zboża. O roślinach nie wspominając🤣

Opublikowano

Ja zrobiłem śledzie z odpadów drutu fi 6, też z budowy  Każda pergola umocowana na 4 sztuki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v