Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

Bo po pijaku tylko śniłeś że jeździsz i robisz😁

To też nie raz, ale w dziwnych lokalizacjach i sprzętem też specyficznym. 

Opublikowano
32 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Gregor Ty dobry mechanior ? Zrobił byś generalkę w wsk 175? 

Ale dobry bimberek wczoraj piłem, głową nic Nie boli kaca nie ma 👍

U mnie to z przymusu ta mechanika, wystrzegam się tego jak mogę ale nie zawsze się da 

• Thanks 1
Opublikowano
12 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jedyne kryterium to większa ładowność niż obecny 3,5t , rozrzut chociaż nominalnie na boki żeby nie jechać po gnoju i żeby Zetor dał z nim rade 

Ten spełnia te kryteria i jeszcze kilka innych, których istnienia nawet nie jesteś świadom...

https://www.olx.pl/d/oferta/rozrzutnik-obornika-4-walki-pionowe-8-t-roltrans-pronar-CID757-IDY6g9W.html

Dzień dobry...19°C, słonecznie...

Opublikowano
12 godzin temu, Baks00 napisał:

Zrobiłem 0,7 z sąsiadem ale mama go zwinęła do domu🤷Mamcia 93 lata ale wiązankę ładną dostał 🤭😉

Aż mnie korci zapytać, jak ten sąsiad...ma na imię 🤔😉...

22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie w makowie je produkują?

Chyba tak

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Aż mnie korci zapytać, jak ten sąsiad...ma na imię 🤔😉...

Stanisław,ma dużo szczęścia że tatko jego nie przyszedł 🤭

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Trza iść kombajn odpalić i wyjechać bo płużki do redlenia kartofli za kombajnem i trza wyciągnąć o obredlić na niedzielę. 

Masz jakiś spory problem 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
23 minuty temu, HF86 napisał:

Podjedź pod bramę i sobie wyjaśnijcie. 

Miło by było, jakby kto nagrał to spotkanie 🤭

Tu chińskie przysłowie bym podpowiedział 

Opublikowano

nie musze udawac -nie widzialem ..

ten anzej to syn zbycha czy co ??

15 godzin temu, Agrest napisał:

Phi, dziś trzech w pasacie bocznymi obok mnie do dk dojechali. Poszli 400m po reklamówkę szkła i ponownie bocznymi wrócili. Parę promili by tam było

jeden mial mniej szczescia -do bocznej braklo mu ze 100 metrow,  potracil rowerzyste i uciekl. zona go na komisiariat zawiozla. 48 odsiedzial i zobaczymy co dalej..

6 godzin temu, soltys48 napisał:

Poczekaj aż wyborcy zaczną przychodzić 🤭

musi sobie zrobic wyjscie ewauacyjne ..

5 godzin temu, wojtal24 napisał:

dla wszystkich Druchow I Druchen Straży Pożarnej niech Was (Nas) św Florian prowadzi i jak najmniej wyjazdow

w tym roku pogoda byla taka ze nie mieli kiedy podplac i nie bedzie rekordow wyjazdow.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

co mnie minelo ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v