Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Widzieli skalę strachu naszych władz po jakimś ekscesie 16sto latka ?

Ja pierdaczę. Kościół by zburzyli i wzmianki by nie było. Ale że atak na synagogę to cała wierchuszka od prezydenta pi ministranta Sikorskiego  płaszczy się i akty błagalne o wybaczenie czyni.

Ot i to jest wstanie z kolan tak poprzednich jak i obecnych...

Nie widzieli i w sumie po co mi to wiedzieć... 

Przed 15 minutami przylazło się do chałupy, pora spać, jutro kolejny dzień. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Nie zdradzam swoich technik operacyjnych😗

@6465 jak tam ostrzałka do łańcuchów, nabrałeś wprawy?

Wypróbowałem to ustrojstwo i różnica długości zębów o 1 mm lewych do prawych. Gołym okiem widać różnicę kątów. Dodatkowo z jednej strony z tej gdzie zęby są krótsze i mniejszy kąt widać wyraźnie, że ostrze nie jest zaostrzone wgłębnie tylko wręcz pionowo ścięte. Nie zakładałem tego łańcucha bo szkoda prowadnicy

Byś mi poostrzył łańcuchy jak ty fachowiec. Ja jo UJ nie pilarz.

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Widzieli skalę strachu naszych władz po jakimś ekscesie 16sto latka ?

Ja pierdaczę. Kościół by zburzyli i wzmianki by nie było. Ale że atak na synagogę to cała wierchuszka od prezydenta pi ministranta Sikorskiego  płaszczy się i akty błagalne o wybaczenie czyni.

Ot i to jest wstanie z kolan tak poprzednich jak i obecnych...

Pierwsze od Ciebie. Ktoś się znowu gaśnicami bawił? 

Opublikowano

Rzekomo młodziak rzucił Mołotowem w synagogę. Gdzieś piszą że kamery ognia nie zarejestrowały...

Ale prezydent się kaja razem z ministrem SZ..

Rolą prezydenta to jest głośno potępiać ludobójstwo Izraela a nie zajmować się huligañstwem.

Opublikowano
33 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Jak przestawić? Jest podziałka z jednej i drugiej strony, 30 stopni ustawiam na obu a różnica w długości zęba, jego kącie , już nie mówiąc , że z jednej strony żeby ucina bez wgłębienia

Czyli szajs.

Jednak dlugosc zęba się ustawia.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 6465 napisał:

Pilnik z prowadnikiem, imadło i sam se poostrzysz...to nie jest pismo...

4 minuty temu, Strongman napisał:

Moja ma dzisiaj urodziny.

Przekaż najlepsze życzenia dla Pani doktor💯...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

No tą ostrzałką robiłem pierwszy raz i pomny twoich doświadczenień sprawdzałem każdy detal, każdy ząb dokładnie dociskałem i d*pa. Ciekawi mnie , czy dalej nią ostrzysz, czy od razu rzuciłeś w kąt?

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie widzieli i w sumie po co mi to wiedzieć... 

Przed 15 minutami przylazło się do chałupy, pora spać, jutro kolejny dzień. 

A ja też po spożyciu. I mi się szperacz zalaczyl

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

No tą ostrzałką robiłem pierwszy raz i pomny twoich doświadczenień sprawdzałem każdy detal, każdy ząb dokładnie dociskałem i d*pa. Ciekawi mnie , czy dalej nią ostrzysz, czy od razu rzuciłeś w kąt?

Poostrzyłem. Ale nie ustawiam tej głębokości ostrzenia tylko tak muskam na oko i o niebo lepiej.

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Moja miała tydzień temu 

Damy radę 

Jak by co to po agregat jestem pierwszy w kolejce.

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Magda  ale dobra kobieta ale wymaga odpowiedniego traktowania 

Wszystkie Magdy to dobre kobiety są. A byś spróbował powiedzieć inaczej, 😆 sołtys dobrze mówię 🤔

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli szajs.

Jednak dlugosc zęba się ustawia.

Ustawia się raz dla  lewej i prawej strony- razem. To czemu prawe dłuższe?

6 minut temu, 6465 napisał:

Poostrzyłem. Ale nie ustawiam tej głębokości ostrzenia tylko tak muskam na oko i o niebo lepiej

Też muskałem. Głębokość musisz ustawiać, bo zęby będą coraz krótsze

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

osobiście rusza mi nerw taki klap w tyłek albo szczypanie. Poźniej mam dwa tygodnie siniaki 

Moja siostra ma podobnie 

Za nadgarstek ją złapać i już sine

Szwagier raz dwa będzie miał niebieską kartę jak coś 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Ustawia się raz dla  lewej i prawej strony- razem. To czemu prawe dłuższe?

Pedzisz śliwowicę w tartaku?

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Też muskałem. Głębokość musisz ustawiać, bo zęby będą coraz krótsze

No choć by UJ na uju stawał to dłuższe nie będą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v