Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

U was też taka tradycja?

Nie.

1 minutę temu, slawek74 napisał:

jakie tam marnowanie 😁

Czas goni. Jeszcze nic nie zasiane a trzeba jęczmień psiknąć i jeden stały klient się o pszenicę na ziele dopomina.

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ot, trzeba gębę ogolić bo zaproszenie jest... Od płci przeciwnej... Aż strach iść...

11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Spójrz na datę w kalendarzu...

Zgrywasz sztywnoaka a ty jednak jajcarz jesteś 🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Strażaki przeszli dyngusa dałem perfumami pokropili i poszli dalej. U was też taka tradycja?

Będą jeździć, a ja już idę do sąsiadów, dziś tylko coca cola 😔

Opublikowano

Przed ślubem jak moja narzeczona nocowała po zabawie i szli rano z wodą, wpadli i zleli że matka wodę z podłogi ścierką zbierała a ojciec wódkę stawiał. Kurde kiedyś to było.🙆

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, 6465 napisał:

Strażaki przeszli dyngusa dałem perfumami pokropili i poszli dalej. U was też taka tradycja?

Będą jeździć, a ja już idę do sąsiadów, dziś tylko coca cola 😔

a weź cxy wzmocnij tą cole

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Chciałem Was poinformować, że od dziś, czyli 1.04.2024, zostałem moderatorem...

Ile płaco za takie cóś?

7 minut temu, radekz200 napisał:

już czeka we wtorek do odbioru 😛

IMG_5310.jpeg

Jakiś taki bidny... Bez przedniego przedniego TUZa, WOMu...

Opublikowano
6465 napisał:

Przed ślubem jak moja narzeczona nocowała po zabawie i szli rano z wodą, wpadli i zleli że matka wodę z podłogi ścierką zbierała a ojciec wódkę stawiał. Kurde kiedyś to było.🙆

co Ty strażakami się wyręczasz 🤔 powinien sam zlać 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry...11°, dość słonecznie...

Chciałem Was poinformować, że od dziś, czyli 1.04.2024, zostałem moderatorem...

kurła to ja kasuje konto 😛

3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Ile płaco za takie cóś?

Jakiś taki bidny... Bez przedniego przedniego TUZa, WOMu...

tylko na takiego starczyło po ładowarce 😂😂

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

co Ty strażakami się wyręczasz 🤔 powinien sam zlać 😉

A co się człowiek tych %za kawalera napił to szok. Skręcało się do każdego domu co panną była żeby oblać i za każdym razem %i poczęstunek. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Przerabiałem i ja to ,niestety nie weszli do pokoju bo klamki wymontowalem 🤭

• Like 1
Opublikowano

od rana zarty sie was trzymaja... na polu nie bylem wiec nie wiem jaka pogoda..

9 godzin temu, Buszmen11 napisał:

Cytując klasyka: "Wódka jak wódka, każda jest pyszna". Tak na poważnie mało kto chce pić sklepową, za to dobry bimberek jest pożądany

chyba w buszu.. gdzie takie cuda sie dzieja ??

35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ot, trzeba gębę ogolić bo zaproszenie jest... Od płci przeciwnej... Aż strach iść...

ja cie niedlugo odwiedze ze swoja pania,

rano zobaczyla pierwsze kwitnace culipany- mowi, jedziemy bo blisko- chyba wiesz gdzie ??? pewnie nastepna niedziela ..

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ile by człowiek oddał by sąsiadkę Tera psiuknac.... 😄

Aby w 10 nie wyceluj, bo ona będzie miała 800 a ty alimenty do płacenia😆

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v