Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak. Mam święty spokój. Przepiję to nie będę miał żadnych wontów. A najprawdopodobniej tak się to skończy. 

By przepić to być musiał komuś sprzedać...... 

Opublikowano
13 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Czyli nowy i gówno, taka jakość tych części 🤷

Tylko, czy ten czujnik jest dedykowany do tego zegara. Działał za Twojej kadencji?

Opublikowano

od tesciowej wrocilem .

przestalo wiac.

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd wiesz?

Zakupy robiłeś?

dzisiaj -tylko benzyne kupowalem. w rekalmowkachh dzwiek butelek slychac  z daleka..

jedna pani darla sie na pana ze nic na obiad nie wyciagnal z zamrazarki-ale 2 reklamowki piwa kupil..

wisz w autobusie  masz duze pole do obserwacji.to nie motor

7 godzin temu, Agrest napisał:

Wychodzi że te urwy brukselskie dały mi moją część. Mówią że każdego te kamienie milowe dotyczyć będą🤭

A masz coś skutecznego?

fajny bol ,lezysz i kwiczysz.nie ma mocnego.

5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Patrzta czy osób rolniczych nie będzie bo i pedziów zapraszali. Swoje okrężnicę na miłość mieli otwierać 🤣

w lutym mail od kierowniczki-zatrudnione nowe osoby pracownicze.. kurna 2 mlode zdrowe laski. w styczniu byly nowe pracowniczki.. na szczescie od 1 kwietnia tez nowe pracowniczki..

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

To cały majątek pójdzie do "obcych" ludzi 

ja nie mam tego problemu- moge nawet wasze majatki przejac  ..

56 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jak dla mnie 50 latek powinien wnuki bawić a jak nie ma jak ogarek to położyć się na desce i kruszeć powoli a nie na motorze nastolatka zgrywać

pier**licie hipolicie..

53 minuty temu, Baks00 napisał:

Idę w środę na pogrzeb do takiego....🥺

wczoraj tez jeden w tarnowie zginal..

pamietacie ze root admin af tez zginal na motocyklu ?/

22 minuty temu, Baks00 napisał:

Ma żona karmiła prawie 31 miesięcy to jaka będzie miseczka🤔

obwisla ??

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

bocian ? toć to gorsze od płynu do chłodnic 😀🤮

Jego czas już przeleciał ,ja po combo bocian,trzy żurawiei dzika kaczka myślałem że orenzada z komuni wróci 🤦

Opublikowano
2 godziny temu, Popier96 napisał:

Pjoter, ale przepicie tego wiąże się z sprzedażą działek. 

właśnie. 

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Niekoniecznie za życia.

Chyba, że na jaki fundusz emerytalny oddasz, jak te mieszania emeryci.  Tylko nie wiem czy coś takiego na ziemię jest. 

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

wisz w autobusie  masz duze pole do obserwacji.to nie motor

Nom..,ale i zauwazyl m że strasznie podglądać innych lubisz...nie tyko ty zresztą...

Mi to dość obce...

2 minuty temu, jacus napisał:

pamietacie ze root admin af tez zginal na motocyklu ?/

Przyczyna śmierci zawsze jakaś jest....no najczęściej jest.

Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

Cześć kolego🙋. Myślę, żeby Ci nadać jakieś imię przy okazji świąt, bo sam swojego nie podasz. A wolę się  zwracać po imieniu. I zastanawiam się jakie🤔...

Może Roch... Roch Kowalski

Opublikowano

A ja od szwagra wrócił, aż miło było posiedzieć, dwie siostry dwóch szwagrów, i ich dzieci i my. A miło tak razem przy stole posiedzieć. Ech dobrze ktoś te święta wymyślił. 

Opublikowano
21 minut temu, jacor73 napisał:

Tylko, czy ten czujnik jest dedykowany do tego zegara. Działał za Twojej kadencji?

Nie działał już u mnie , chyba dedykowany do tego 

21 minut temu, jacus napisał:

ja nie mam tego problemu- moge nawet wasze majatki przejac  ..

Nie dla psa kiełbasa 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

A właśnie, jest obecnie na rynku jakaś wódka która by od stołu nie odrzucała? Ktoś poleci?

wybieraj wódki ze spirytusu ziemniaczanego, są łagodne, np Baczewski czy z niższej półki luksusowa, wyborowa ziemniak 

Opublikowano
6465 napisał:

A ja od szwagra wrócił, aż miło było posiedzieć, dwie siostry dwóch szwagrów, i ich dzieci i my. A miło tak razem przy stole posiedzieć. Ech dobrze ktoś te święta wymyślił. 

fajnie 👍

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

witam szanowne grono, od wtorku mnie tu niebyło, poprosze w skrócie  co kto kupił, kto z kim zdradził 

oo Rysiek ma nowy avatar widzie :D

a i WEsołych swiąt :) 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
6465 napisał:

I tak trzymać 👍👍👍👍 ja też od teściów wróciłem szwagier szwagierka

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v