Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Może się czegoś nauczysz nigdy nie jest za późno, a  majstra masz pierwsza klasa 

O której dojechaliście 

Parę minut po 22 ,ale z pół godziny pauzę żeśmy parę km od domu zrobili.

Opublikowano
49 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Spokojnie. Jak wybiorą Czaskowskiego to i Dude docenicie. Zakażą hodowli zwierząt, wjazdu samochodów spalinowych do miast i każą ugorować 50% areału to będzięcie śmiać się ale przez łzy. Za to sprywatyzują lasy, reszte czego się da, wprowadzą aborcje i eutanazje na życzenie.

Cały czas to słyszałem jak rządził Tusk po raz pierwszy. Nic się nie spełniło. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Leszy napisał:

Cały czas to słyszałem jak rządził Tusk po raz pierwszy. Nic się nie spełniło. 

A co się spełniło? Paliwo PO 5 zł ? Przecież obiecywał że po tyle będzie. POwiedz na której stacji to jade zatankować. 

https://youtu.be/_gk-XDr-2_o?feature=shared

Za to wróciło pałowanie protestujących już 4 miesiące po wyborach. Zaczekaj aż będzie po wyborach do eurokołchozu, wtedy nie będzie zahamowań. Już Hołownia przekłada dyskusje o aborcji do powyborów samorządowych, Tusk przełoży podwyżki vatu i energii do lipca. Wtedy będzie zdziwienie ale od czego mamy ciemny lud?

To jak w Warszawie ponad 70 %  warszawiaków jest przecwko strefie czystego transportu a później idą głosować na Trzaskowskiego, który to wprowadzi. Gdzie tu sens, gdzie tu logika? PO czy PIS jeden ch... Nie ma na kogo głosować.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Pieniądze to nie wszystko....😉

ale wszystko bez pieniędzy to hvj , kolejny znajomy w wiosce chate stawia od zera bo z teściami  wraz z żoną i córką siedzieć nie chce ale credo pół bańki to tez nie motywacja jak dla mnie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)

sloneczko swieci,mozna sie poopalac

musze sobie w koncu deszczomierz kupic bo pioter chyba zniknal na dluzej

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

A tam taka praca, jak tam nic nie robisz....🤭

to wlasnie jest njalepsza  praca..nieraz az sie czloweik nudzi i by cos zrobil..

z nudow 2 baniaki wody zalozylem..

6 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Trzeba zaraz ruszyc troszke w ziemi pogrzebac moze jakas monetka fajna się trafi;)

przyjedz do mnie 😂 sa miejsca zruda darniowa.tam piszczy bez przrewy.. zanim sie idioci zorientowali to kawal pola zryli jak dziki.

5 godzin temu, Qwazi napisał:

Zamknijta se oczy i tylko posłuchajta🤭... 

co to jest.. bylem na mistrzostwach polski w zimowym plywaniu- az mi ich zal bylo, po 800 metrach to nie bylo asa.

5 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Źle nie gada ...wszystko z życia wzięte 🤷

taa.. nie widzial czerwonej kukurydzy .

..

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

Eutanazja wejdzie moja zona mówi ze powoli ludzi do tego juz przyzwyczajają.

Czy te domy opieki nad stsrszymi,kiedyś nikt nie wysyłał a teraz bardzo dużo tam staruszków oddaje,az tak duzo ze niema miejsc i nowe ośrodki tylko budują lub stare zamknięte podstawówki na to adaptują.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Aj,źle spojrzałem.-myslalem że kultywator pchnołeś

Trochę wałów i rama do której miałem je montować. Ale jak wszystko , polerzało pod ściana i pojechało dalej.

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Trochę wałów i rama do której miałem je montować. Ale jak wszystko , polerzało pod ściana i pojechało dalej.

Kiedyś jacyś najechali ,i chcieli kupić kultywator -500 dawali.....trzeba było sprzedać i całować że chcą wziąć a nie myśleć że się przyda

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, radekz200 napisał:

somsiad zadowolony z manitki?

jaki somsiad , 2 kilometry i 2 wioski dalej , zadowolony , więcej robi nią niż cx1350 jak dokupił łyżkokrokodyl sonarolu bo do manity miał od handlarza tylko paleciak

IMG_20240309_190407.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

Eutanazja wejdzie moja zona mówi ze powoli ludzi do tego juz przyzwyczajają.

Czy te domy opieki nad stsrszymi,kiedyś nikt nie wysyłał a teraz bardzo dużo tam staruszków oddaje,az tak duzo ze niema miejsc i nowe ośrodki tylko budują lub stare zamknięte podstawówki na to adaptują.

ale też społeczeństwo się starzeje, to i więcej potrzeba. 

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

jaki somsiad , 2 kilometry i 2 wioski dalej , zadowolony , więcej robi nią niż cx1350 jak dokupił łyżkokrokodyl sonarolu bo do manity miał od handlarza tylko paleciak

IMG_20240309_190407.jpg

1,8 m czy 2? ile za nią dał przypomnij mi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v