Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Baks00 napisał:

Z wczoraj 

,,dobrze że człowiek ma hobby to i świata zwiedzi😄"

Ja to dzisiaj za bardzo nie zwiedzę. Że swojego województwa nawet nie wyjechałem 😉, chociaż ponad 100 km... 

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Po zetura? 

Nie. Ten zetor blizej i wytrzaskany🤷‍♂️... 

Tomek nie. Zaraz za tablicą Kamieńsk. Kod pocztowy Gomunic

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko chyba Jarek mu 13 grudnia komplet długopisów zabrał, bo wcześniej podpisywał wszystko jak leci i nagle zapomniał jak się podpisuje xD 

Analfabetyzm wtórny?

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, wojtal24 napisał:

startujesz na radnego? do gminy powiatu? Życzę powodzenia 👍👍👍👍 takich ludzi konkretnych potrzeba w samorządach

Do gminy, dzięki za docenienie osoby mej skromnej 

Opublikowano
Baks00 napisał:

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Trzeba zaraz ruszyc troszke w ziemi pogrzebac moze jakas monetka fajna się trafi;)

Może trufle znajdziesz🤔

Strasznie wciąga te hobby

Już jedna działka zdeptana zaraz czas na drugą😉 Jak jest czas to lubie pochodzić ale czas na troche lepszy sprzęt juz mam cos na oku;)

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

No ten to akurat źle nie zarabia ale udało mu się trochę ludzi ogarnąć którzy pracują pod nim i teraz ma czas. Wójt u nas ma koło 8750 plus dodatki

A tych dodatków, to ile, 10tys?

Screenshot_20240310-132220_Chrome.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

A u mnie tylko 10 i się rozwiało ... Żeby chociaż słońce wyszło, to też nie ...

+10 z takim wiatrem to trochę za zimno na moje ciuchy ..

....aj , lux było...

Ja pierdziu jak fajnie se pojeździć...

Napotkać można takie ptaki wodne ..

IMG_20240310_131628.jpg

IMG_20240310_131659.jpg

Opublikowano

Tylko chyba Jarek mu 13 grudnia komplet długopisów zabrał, bo wcześniej podpisywał wszystko jak leci i nagle zapomniał jak się podpisuje xD 

Spokojnie. Jak wybiorą Czaskowskiego to i Dude docenicie. Zakażą hodowli zwierząt, wjazdu samochodów spalinowych do miast i każą ugorować 50% areału to będzięcie śmiać się ale przez łzy. Za to sprywatyzują lasy, reszte czego się da, wprowadzą aborcje i eutanazje na życzenie.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Gdzie są teraz ci co mówili że jak wygra PO to będzie lepiej? Gdzie jest milioner od lokat i jego przydupas? Pewnie znowu do Choroszczy albo Węgorzewa pojechał, bo nie wiem gdzie on tam się leczy. Skulili mordy tak samo jak miłośnicy Kołodziejczaka, który okazał się większym idiotą niż na jakiego wyglądał.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

9 minut temu, Baks00 napisał:

Z wczoraj 

,,dobrze że człowiek ma hobby to i świata zwiedzi😄"

Ja to dzisiaj za bardzo nie zwiedzę. Że swojego województwa nawet nie wyjechałem 😉, chociaż ponad 100 km... 

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Po zetura? 

Nie. Ten zetor blizej i wytrzaskany🤷‍♂️... 

Tomek nie. Zaraz za tablicą Kamieńsk. Kod pocztowy Gomunic

a czego szukasz jeśli można wiedzieć?

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Agrest napisał:

Ryszard, Ty kolekcjonujesz Volvo.

Ta oferta jest dla Ciebie.

I do lasu i do odśnieżania gminy na które wygrasz przetarg i kasa będzie płynąć😁

https://www.olx.pl/d/oferta/manitou-volvo-ladowarka-widlak-terenowy-3-tony-3-5-metra-CID757-IDZ9fDh.html

Dajta sP0kój

P0 karaka nie ziemska

Edytowane przez Rolnik1973
Tel wysyła co innego niż ja pisze
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

a czego szukasz jeśli można wiedzieć?

Interesuje mnie zakup samochodu Fiat Doblo I lub po lifcie 1,6 16V lub 1,9 JTD, Z tylnymi drzwiami otwieranymi na boki

• Like 1
Opublikowano

Przekręt z Eskimosem w 2018r zrobił przepiękny xD 

Z ASF też walkę przegrał ... Wiele mniejszych hodowli świń wtedy nie wytrzymało ...

Potrafił mówić, co większość rolników chciała usłyszeć. To prawda. Jednak to trochę za mało. 

Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał:

....aj , lux było...

Ja pierdziu jak fajnie se pojeździć...

Napotkać można takie ptaki wodne ..

IMG_20240310_131628.jpg

IMG_20240310_131659.jpg

A ja muszę pracować jako pomocnik. John Deerea składamy.

IMG_20240310_140734.jpg

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Spokojnie. Jak wybiorą Czaskowskiego to i Dude docenicie. Zakażą hodowli zwierząt, wjazdu samochodów spalinowych do miast i każą ugorować 50% areału to będzięcie śmiać się ale przez łzy. Za to sprywatyzują lasy, reszte czego się da, wprowadzą aborcje i eutanazje na życzenie.

Akurat uzasadniona eutanazja nie byłaby taka zła.

Opublikowano
50 minut temu, jacor73 napisał:

A tych dodatków, to ile, 10tys?

Screenshot_20240310-132220_Chrome.jpg

3 i 3.5 to tak powierzchownie 

26 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Eutanazję na życzenie rodziny?

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

A ja muszę pracować jako pomocnik. John Deerea składamy.

IMG_20240310_140734.jpg

Może się czegoś nauczysz nigdy nie jest za późno, a  majstra masz pierwsza klasa 

10 minut temu, Baks00 napisał:

Gdzieś widziałem że Wanicki poszukuje mechaników 

O której dojechaliście 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v