Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Trzeba było pompę od @Rolnik1973 pożyczyć i wypompować xD Po co wjeżdżać w taki staw, jedynie chyba po to, żeby pochwalić się w internecie jak się ciągnik utopiło ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Łolek napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

na następny rok na kukurydzę 😁😁😁😁😉

Myślisz że już chce siać 🤔

jacus już posiał...🤭🤔

12Pafnucy napisał:

2 godziny temu, jacus napisał:

stemple i lancuchy -zawsze wyjedziesz.. moze troche sie pobrudzisz.

Tiaaa...

IMG_20240308_143855.jpg

wymiękasz 🤔🤭🤦

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

jacus już posiał...🤭🤔

wymiękasz 🤔🤭🤦

Toć wyciągałem...lina długa była.

12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Trzeba było pompę od @Rolnik1973 pożyczyć i wypompować xD Po co wjeżdżać w taki staw, jedynie chyba po to, żeby pochwalić się w internecie jak się ciągnik utopiło ...

Toż zawracał....przed stawem.

2 godziny temu, MonteChristo napisał:

Ile kasujesz za wyciąganie?

Tu nic.

• Haha 1
Opublikowano

ja wlasnie przy samej miedzy sie utopilem -nastepnym przejazdem normalnie poszedl. bruzda byla..

54 minuty temu, Łolek napisał:

Myślisz że już chce siać 🤔

musialbym z toba na glowe zamienic.. dopiero maja przywiezc.

45 minut temu, slawek74 napisał:

co bełgoczesz 🤔 chlopie to na paszę dla własnych zwierząt a słoma na podściał ....🤦 weź się ogarnij

wiem ze ciebie zadna wiedza i ekonomia nie obejmuje.. przezyjesz jak ojcowie i dziadowie bez zadnych aspiracji.

42 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tiaaa...

IMG_20240308_143855.jpg

pozyczyc ci pletwy ??

cos te pola u was male ?? zupelnie jak u nas ..

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

wiem ze ciebie zadna wiedza i ekonomia nie obejmuje.. przezyjesz jak ojcowie i dziadowie bez zadnych aspiracji.

Co ty masz w sobie, że ciągle kogoś obrażasz? 

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Wszystkich zaczepia żeby mieć z kim podyskutować. Po prostu przestać mu odpisywać.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Kajakami siejta 

I po co to do mnie?

Czy to ja siałem?

Znowu mi coś przypisujesz?

Sporo cię nie było, ale zmiany nie ma.

Przed chwilą, Baks00 napisał:

O czym ja dzisiaj zapomniałem 🤔

Wysłać?😢

Przed chwilą, Baks00 napisał:

O czym ja dzisiaj zapomniałem 🤔

Wysłać?😢

22 minuty temu, Leszy napisał:

Krótkiego pewno...

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, 6465 napisał:

Wszystkich zaczepia żeby mieć z kim podyskutować. Po prostu przestać mu odpisywać.

Ignorować jego wypowiedzi, ja nawet nie czytam tych wypocin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v