Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Żeby to eligancko zrobić, to narazie se...taktykę łobieram😉🤭...łobronną🤷

Brzmi jak byś się nastrajał na jako poważniejsza robotę 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

@Qwazi Mariusz ale najlepszą obroną jest atak z zaskoczenia. 😁

🤫🤫🤫...nie zdradzej mojej taktyki 🙆...a jak mi znowu...przez ramię zaglądnie...przepaść wszystko może 🤦...

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Brzmi jak byś się nastrajał na jako poważniejsza robotę 🤔

Ło Panie to już... dokonało się 🤷...teraz cza myśleć, jak... wroga nastroić...i oswoić 😉🤭...

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał:

Ło Panie to już... dokonało się 🤷...teraz cza myśleć, jak... wroga nastroić...i oswoić 😉🤭...

Nie wyczuje podstępu 🤔😉

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
31 minut temu, gregor1284 napisał:

Takie atrakcje to ja i na miejscu mogę sobie zapewnić 🙄 wjade do ciechanowa to moze mi prezydent panią anie radna na zone zaoferuje 🤔

To musisz wjechać...na białym koniu😉

32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Świetnie. Ale uważaj na Pjotera, kiedyś też się oba dogadywaliśmy. Zresztą taka była umowa kiedyś ze on bierze Ciebie wzamian za Sławka. @slawek74 kojocie, nie spisz jeszcze? Mleka sie opil pewno to tylko furczy 

Będę grzeczny, to mnie Pioter może nawet...miodem poczęstuje, albo jakim...skrzydełkiem od królika🤔

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Nie wyczuje podstępu 🤔😉

Nawet jeśli...to mam...wyjście awaryjne😉🤭...

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

🤫🤫🤫...nie zdradzej mojej taktyki 🙆...a jak mi znowu...przez ramię zaglądnie...przepaść wszystko może 🤦...

Ups 🙊

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Leszczyna

Pejczykiem tak od razu. 🙆‍♀️

Opublikowano

No dobra chłopy...serial się skończył, będziem toczyć boje...rano Wam powiem, czy wygrałem, czy...klęskę poniosłem...😉🤭

...Nara, śpijta dobrze🙋

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

To musisz wjechać...na białym koniu😉

Będę grzeczny, to mnie Pioter może nawet...miodem poczęstuje, albo jakim...skrzydełkiem od królika🤔

Nawet jeśli...to mam...wyjście awaryjne😉🤭...

Już on tam by powód do kłótni wynalazł

4 minuty temu, Qwazi napisał:

A Merlin jak...ma tą metodę...reaguje🤔

Wystarczy spojrzenie. 

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Leszczyna

Przemoc domową uprawiasz? 

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

A dlaczego nie??? Notatkę wypisali, poradzili co i jak 

Mandatu nie wystawili

a co ze zwłokami ? farmutil też oni ogarniają ? 

10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Z 70, więcej nie

to nie wiele mniej niż u mnie max 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Cały czas mam między 36,1 - 36,4. 36,6 to bardzo rzadko.

u mnie też , sie witałem z znajomymi w robocie to sie pytają czemu odmrożone ręce mam , stopy tak samo cały czas zimne , jak przeziębienie to bez gorączki 

z reszta już bliżej niż dalej to co się martwić przejmować i brać do głowy 

3 godziny temu, soltys48 napisał:

@kontenowdówka będzie. Reflektujesz?

nie chcę bo krowy trzeba będzie za Radka doić 

Opublikowano
48 minut temu, Leszy napisał:

Urozmaica rutynę 🙃

Żeby na niebieskiej karcie się nie skończyło

20 minut temu, konteno napisał:

u mnie też , sie witałem z znajomymi w robocie to sie pytają czemu odmrożone ręce mam , stopy tak samo cały czas zimne , jak przeziębienie to bez gorączki 

z reszta już bliżej niż dalej to co się martwić przejmować i brać do głowy 

nie chcę bo krowy trzeba będzie za Radka doić 

Ja mam ciśnienie 90/40 i dobrze się czuję, a z domu mnie do lekarza wysyłają, ale to pewnie dlatego, że mam wyjebane na wszystko

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Pasowało by tym gnidom trochę bałaganu narobić. Młodzież w kominiarkach ma dołączyć 

Lepiej strajkować, blokować drogi pod ich domami

Wtedy uderzy w nich bezpośrednio 

Tylko nie tak jak kiedyś 

Jeden nazwał rolników frajerami i miał rację bo strajkowali na drogach obok, ponieważ do jego matki mogła być potrzebna pomoc karetki

Opublikowano
16 minut temu, Karol6130 napisał:

ponieważ do jego matki mogła być potrzebna pomoc karetki

A gdzieś nie przepuszczono może?

Wieje, pada i w ogóle...niepotrzebne to.

To nie będzie... dzień dobry...😐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v