Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I toto jeszcze aktywnie strajkujacego rolnika 🤬

Żeby toto jakiegoś socjalnego obiboka kanapowego, to jeszcze może bym miał więcej litości 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Za łojenie podlasiakow szczególnie 😁

Na Podlasiu to często widuję taką białą Scanie z przyczepo😀. Też od nich.

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Bo tego uczy życie. To żadna innowacja. Numer stary tylko wykonanie nowsze 

Od kilku lat nawet oryginalny, fabryczny montaż. O podwójnej podłodze nie wspominając.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 28.03.2024 o 19:17, Cybulek17 napisał:

mAm swój rozum Nie napisze ci z nazwy, dlaTegO  , że mógłbym mieć probLem przEz  tO  😜

Coś chyba ci się caps lock zaciął na klawiaturze, wbija ci drukowane na literach A N T O L E O…

Czy ktoś bardziej zorientowany może potwierdzić/ zaprzeczyć czy tak faktycznie wygląda ten zawór do spuszczania wody przy ważeniu ?

IMG_1956.jpeg

IMG_1957.png

• Haha 1
Opublikowano

W mojej okolicy miała udział ta akcja z tym samochodem, radzę na nich uważać. Na szczęście nigdy do nich nie sprzedawałem, lokalna gazeta opublikowała nawet filmik z tej akcji.

Opublikowano
23 minuty temu, roman099 napisał:

W mojej okolicy miała udział ta akcja z tym samochodem, radzę na nich uważać. Na szczęście nigdy do nich nie sprzedawałem, lokalna gazeta opublikowała nawet filmik z tej akcji.

Wklej link do artykułu.

Opublikowano

Nima co przeżywać , najważniejsze że łoni te handlarze wincyj płaco. No bo łoni na ubojni majo wincyj niż rolnik bo wincyj wożom.

Jestem za tym żeby więcej takich szczegółowych przeglądów robić.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v